Neverland China – omagiu in memoria lui Michael Jackson?

Neverland

Chinezii isi vor construi propriul Neverland la ei acasa, in memoria lui Michael Jackson. Ferma va fi situata pe Insula Chongming, langa Shanghai. Replica de dimensiuni mai reduse a Neverland-ului va avea caracteristici chinezesti pentru a se imbina cu mediul local.

Proiectul va costa aproximativ 15 milioane de dolari iar investitorii spera ca acesta sa fie gata pana la Expozitia Mondiala de la Shanghai din 2010.

Bineinteles, parerile sunt impartite. Cei care au avut ideea sustin ca aceasta este un semn al recunostintei si admiratiei fata de starul pop iar opozantii vad proiectul ca pe un simplu oportunism. Ramane de vazut daca ideea va fi dusa la bun sfarsit si daca se vor percepe taxe de intrare, un lucru contestat de membrii fan-club-ului lui Michael Jackson din China.

E exact ceea ce va spuneam mai demult, toti incearca sa profite de moartea lui Michael. Mai mult, cica niste chinezi au scris in 2 zile! o biografie in chinezeste a starului, imediat dupa aflarea vestii, care a fost un real succes. Culmea e ca ei nu-l cunoscusera niciodata pe cantaret, deci au dat un simplu copy-paste din diferite alte materiale.

Vom vedea daca proiectul va fi finalizat si chinezii isi vor rotunji veniturile cu incasari de la turistii ce vor vizita micul Neverland local.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>