Elena Udrea intra in vizor

Dupa ce dna Ridzi tocmai a demisionat, scandalul urias de la MTS fiind departe de a se fi incheiat, presa isi indreapta atentia asupra Elenei Udrea, Ministrul Turismului. Un amplu reportaj in Jurnalul National de astazi.

Jurnalistii isi pun intrebari (legitime dupa parerea mea) referitoare la sumele uriase care s-au cheltuit la minister in ultima perioada, tinand cont si de mult-invocata criza. Sunt disecate evenimentul de la Paris de pe data de 5 iunie precum si procedura de atribuire a contractelor pentru promovarea internationala a Romaniei. Va reamintesc ca vom plati 1.3 milioane de euro pentru spoturi publicitare difuzate intre lunile august si decembrie 2009 pe CNN si Eurosport.

Ca un fel de justificare parca, Ministerul Turismului a publicat pe site-ul sau, bilantul la sase luni de la infiintarea ministerului.

Cititi-le si trageti singuri concluziile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>