Reduceri la hotelurile din statiunile montane

Hotelierii nostri s-au gandit, in sfarsit, ca ar trebui sa faca ceva pentru a atrage turistii si a nu-i mai lasa sa plece in Bulgaria, Grecia sau Turcia. Acum ceva timp, cei de pe litoral au introdus gratuitatea pentru copiii pana la 12 ani sperand ca poate asa sa mai diminueze pierderile inregistrate in primele 6 luni ale anului.
Insa, daca la mare la noi tot se mai duce lumea, hotelurile de la munte sunt la limita supravietuirii. Gradul de ocupare a scazut cu aproape 40%!

Asa ca, fiind nevoie de masuri prompte pentru a redresa situatia, si hotelierii de la munte apeleaza la reduceri. Ofertele de genul “platesti 3 nopti, stai 4″ sunt la putere si nu in statiuni uitate de lume ci chiar in Sinaia, Busteni sau Predeal. Mai mult, pentru un sejur de 7 nopti reducerile ajung la 25% sau sunt incluse in pretul normal si facilitati de care nu ne-am fi atins in mod obisnuit: jacuzzi, sauna sau piscina.

Tinand cont si de codul galben care ne ameninta zilele urmatoare, cred ca cea buna optiune este muntele. Asa ca, fiti cu ochii pe reduceri si profitati de criza. Asta daca mai aveti vreun ban in buzunar si nu vreti sa renuntati sub nicio forma la concediu :) .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>