Elena Udrea creste durata

Si nici macar nu va mint in titlu ca-n politica Basescu :) asa este, Nutzi chiar creste durata sezonului estival si fiindca asa-i place ei … mai lung :)

Ca atare a iesit de curand un mare circ deoarece hotelierii nu sunt de acord cu ea . Problema e ca in esenta ei au si dreptate. Trecand peste faptul, pe care pot sa-l si dovedesc la nevoie si cu imagini, ca acum 2 ani de 5 mai ningea de rupea pamantul  iar acum 3 ani pe 10 mai era iarasi o ninsoare ca la Polul Nord am observat cu totii ca in mai se mai incalzeste afara dar nu toata lumea alearga la mare fiindca nu toata lumea e inconstienta. Cativa dintre noi mai asteptam sa vedem daca nu se apuca de racit iarasi , mai asteptam sa se incalzeasca si apa dar mai important sa schimbam macar cauciucurile de iarna cu niste slick-uri :)

Observam tot cu aceasta ocazie ca este o incercare sa te deplasezi pe drumurile noastre si asta se datoreaza in mare parte calitatii soselelor si mai ales lipsei autostrazilor. Dar cu toate astea sa zicem ca ai ajuns pe Litoral cu programul Litoralul pentru Tonti si ti-ai luat o camera de 299 ron / sejur. Unde te duci sa mananci daca toate terasele sunt inchise, unde sa te duci sa te distrezi daca totul e inchis ? Stim cu totii cat e de deprimant la mare cand totul e cenusiu, vechi si inchis.

Si atunci de ce sa plateasca toti hotelierii salariile in perioada aia daca tot nu vine nimeni si gradul de ocupare e de 20 % , si aia veniti cu programe sociale.

Sau haideti sa ne facem vacanta de 250 eur si sa lasam prostiile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>