Porcii si gripa porcina

A aparut si la noi gripa porcina, primul caz a fost deja confirmat la Institutul Cantacuzino.  Era de asteptat sa apara pana la urma fiindca nu se putea sa ne ocoleasca exact pe noi , cum a facut Criza in mintea parlamentarilor :)

Cazul se pare ca nu este atat de grav femeia proaspat venita din SUA nu are decat simptome usoare urmand a fi tratata in timp foarte scurt. Altii insa par cu siguranta atinsi de aceasta maladie si anume porceala. Porceala la impartirea functiilor de conducere pe institutii a mers pana acolo incat au cerut sa isi puna oamenii la o societate de intretinere de drumuri, care fusese insa privatizată în 2003, statul ramanand cu doar 3 la suta din actiuni.

Pana unde poate merge oare nesimtirea acestor oameni ? Va dati seama ca noi nu vom scapa de acesti politicieni niciodata fiindca nu am vazut vre-unul sa dispara ci parca tot apar din ce in ce mai multi ? Vor deveni din ce in ce mai lacomi ca doar de aceea fac si impartirile astea pentru a putea aduce mai multi ” membri cotizanti ” care sa fie recompensati cu aceste functii. Si iarasi ne intoarcem la perioada Ceausescu in care nu puteai sa faci nimic , sa ai acces la nicio functie pe nicaieri daca nu erai membru de partid.

Cautand o explicatie pentru aceasta pasivitate am gasit-o.  Iata ca pe timp de criza , urmand sfatul celor din Clejani , Romanii nu renunta si investesc in alcool :)

Si iata o mica descriere a noii noastre democratii …

httpv://www.youtube.com/watch?v=luo-Pg_bowQ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>