Hotelurile viitorului

Unul dintre cele mai avangardiste hoteluri din lume se afla in Poznan, Polonia. Blow Up Hall 5050 este o adevarata opera de arta, ce-i drept, usor abstracta dar interactiva. Se spune ca oaspetele hotelului nu numai ca va fi spectator, ci chiar va participa la crearea artei si va deveni principala sa componenta.

Cei de la Guardian au publicat pe site un filmulet in care unul dintre reporterii lor se cazeaza la acest hotel. Ce e amuzant e faptul ca totul e atat de neobisnuit si parca desprins dintr-un SF, incat si persoana care a realizat reportajul are dificultati in a gasi dusul, a aprinde lumina sau a deschide usa. :)

Daca veti intra pe site-ul hotelului, veti vedea ca pana si acela e neobinuit. Mie mi-a crapat si IE-ul de vreo 2 ori la cat de futurist era. :) Si mai bizar e ca pe site nu sunt descrise camerele pentru a putea face o rezervare, ci sunteti supusi unui mic test (trebuie sa alegeti cate o imagine din seturi de trei) sub pretextul ca “La Blow Up Hall camera te alege pe tine”. Acum astept sa vad ce camera mi se potriveste :) .

httpv://www.youtube.com/watch?v=hoLA_eAL4QQ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>