Castigatorul celui mai bun job din lume

Ieri s-a anuntat cine e norocosul care a pus mana pe cel mai ravnit post din intreaga lume. Campania initiata de Biroul de Turism Queensland a inceput in luna ianuarie, a costat aproximativ 1.7 milioane $ si a starnit un imens interes international, aplicantii provenind din aproape 200 de tari.

Englezul Ben Southall, de 34 de ani, a fost ales din cei 16 finalisti ce au participat la interviul decisiv. El a lucrat ca ghid turistic în Africa şi apoi ca manager de proiect la evenimente de strângere de fonduri în scopuri caritabile. În timpul liber, Ben practica alpinismul, scufundarile si joggingul.

httpv://www.youtube.com/watch?v=mgQ9_PCwxwo

Cheia este acum transformarea acestui interes imens si neasteptat de oficialitatile australiene pentru job-ul de vis in turisti in Queensland si implicit in dolari si locuri de munca in economia australiana. Mai mult, cei de la Tourism Queensland se gandesc la transformarea acestei campanii intr-un eveniment anual. Daca acest lucru se va intampla, ar fi bine sa va uitati la aplicatia sa si sa invatati de acolo :P .

httpv://www.youtube.com/watch?v=PnosVJfDrpY&feature=related

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>