Targul de turism si preturile

Am vizitat zilele astea Targul de Turism al Romaniei unde evident a venit si D-na Udrea sa danseze si sa mai lacrimeze putin ca na, unde e presa e si ea.

In afara de ea si de multe prezente feminine deosebite , targul de anul asta a fost mai sarac parca decat niciodata. O fi din cauza crizei de care zice toata lumea sau din cauza pretului prea mare a standurilor nu stiu insa prezenta a fost realmente slaba. Toti au mizat pe ofertele de litoral clasice : Bulgaria peste tot , Grecia in exces , Turcia la fel si parca mai mult ca niciodata Tunisia.

Te-ai fi asteptat insa ca preturile sa fie mici insa nici vorba. Ofertele asa zis senzationale erau pentru hoteluri de 2 stele in Malta de ex. unde ai confort de 1 stea sau mai putin la clasificarea asta sau pentru 2 zile in Tunisia. Partea buna este ca inca exista chartere care vor trebui umplute cu clienti care acum nu se inghesuie asa incat preturile vor scadea semnificativ in curand.

Nu va descurajati , veti pleca vara asta undeva, dar nu va grabiti , ce e Early Booking acum va fi scump in 2 luni :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>