Google Maps lanseaza noul Transit Layer

Google a lansat un nou layer inclus in Google Maps ce ofera atat locuitorilor cat si turistilor informatii despre transportul public, liniile disponibile si principalele statii din peste 50 de mari orase ale lumii.

Noul layer este o parte a Google Transit si daca acesta din urma iti ofera informatii complete despre rute, timpul in care poti parcurge distanta, statiile si orarul mijloacelor de transport in comun, layer-ul e ca o harta de metrou virtuala aplicata pe Google Maps.

Cateva din cele mai importante orase incluse in noul layer sunt: Berlin, Copenhaga, Frankfurt, Helsinki, Lisabona, Londra, Munchen, Napoli, Paris, Praga, Rio de Janeiro, Viena sau Varşovia. Lista completa a oraselor o puteti gasi pe Google LatLong blog.

Pentru a vedea rutele disponibile ale transportului public trebuie sa selectati din meniul More de la Google Maps, optiunea Transit. E usor de folosit si foarte util.

Inca nu s-a gandit nimeni la Bucuresti :), insa cu putina rabdare o vom vedea si pe asta. :P

google_transit

2 thoughts on “Google Maps lanseaza noul Transit Layer

  1. Geologul

    Pai avand in vedere ca potrivit viziunii google Bucurestiul e format dintr-o strada de centura si una ce trece prin mijloc cred ca va trebui sa avem putin mai multa rabdare. Oricum pana am reusit sa vedem orase din Romania in detaliu pe Google Earth (adica sa vad si eu blocul unde stau sau Palatul culturii din Iasi) alti oameni din America dadeau in judecata Google ca le facea poze cand faceau plaja nud pe bloc :P. Si oricum cand deschid Google Maps, harta e centrata pe America, dar cand sa vad reclame de la Google se prinde usor ca sunt in Romania. Cred ca mai degraba Google Earth = Google America

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>