Destinatii Europene

Valentine Day la Praga 5 zile Avion

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Ziua Indragostitilor
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
11/02/2011 - 15/02/2011
Pret Total:
249 € (49.8€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

DESCRIERE
ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ORE LOCALE):
11.02 Bucuresti (Otopeni) 07:20 – Praga 08:15
15.02 Praga 21:35 – Bucuresti (Otopeni) 00:25

INFORMATII DESPRE HOTEL:
Hotel Movenpick este situat pe dealul Smichov la doar 5 km de aeroportul international, in apropierea celor mai importante centre comerciale, restaurante si cluburi. Movenpick dispune de 442 de camere confortabile dotate cu baie proprie, Tv satelit, telefon, minibar, aer conditionat. Alte facilitati: restaurante (cu panorama splendida asupra orasului Praga), bar, centru spa (fitness, sauna, baie de aburi, masaj), magazin, centru de conferinta si parcare.

ITINERARIU
Bucuresti – Praga si retur cu compania CSA

PLECARI
11.02 - 15.02.2011

SERVICII INCLUSE
transport avion Bucuresti – Praga si retur cu compania CSA
4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Movenpick 4* www.moevenpick-prague.com (sau similar)
tur panoramic de oras cu ghid local
transferuri aeroport – hotel – aeroport
insotitor roman de grup.

SERVICII NEINCLUSE
taxele de aeroport 100 EURO/ persoana – pot suferi modificari (valoarea exacta a acestora va fi comunicata cu doua saptamani inainte de plecare);
asigurarea medicala, asigurarea storno
intrarile la obiectivele turistice
excursiile optionale
bacsisurile pentru soferi si ghizi locali.

PROGRAM
Ziua 1 (11.02) Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 05:20 pentru imbarcare cursa CSA cu destinatia Praga. Decolare la ora 07:20 si sosire la Praga la 08:15. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic cu ghid local cu opriri la: castelul Hradcany, piata Welceslas, piata Staromestske Námestí (oprire la ora fixa pentru “spectacolul” papusilor), catedrala Sf. Vitus (simbol spiritual al statului ceh), podul Carol (unul din cele mai frumoase monumente gotice din Europa), “strada de aur” (zona boema a orasului, unde se poate vizita cea mai mica casa din Europa). Transfer la hotel MOVENPICK 4* (sau similar).

Ziua 2 (12.02) Mic dejun. Timp liber pentru plimbare cu insotitorul de grup prin centrul modern al orasului, piata Wenceslas si urcare cu funicularul pe dealul Petrini pentru admirarea frumoasei panorame a orasului. Seara, optional, cina traditional ceheasca, in timpul careia veti descoperi muzica folclorica ceheasca, veti experimenta preparatele traditionale si veti consuma nelimitat renumita bere. Transfer la hotel si cazare.

Ziua 3 (13.02) Mic dejun. Excursie optionala la Karlovy Vary, cunoscuta statiune balneoclimaterica din Europa centrala, prin izvoarele sale termale precum si prin portelanul si sticla fabricate de micii mestesugari. Seara, retur la Praga si cazare.

Ziua 4 (14.02) Excursie optionala la Kutna Hora vechi oras medieval din sec. al 13-lea situat la 70 km distanta de Praga ce gazduieste o mina de argint, bogat in monumente gotice. Printre monumentele importante se pot mentiona: Primaria Veche, Catedrala Sf. Barbara cu ale sale picturi valoroase, fosta Monetarie Regala, Palatul Regal. Oras cu traditie in exploatarea minereurilor de argint si in fabricarea monedei regale, Kutna Hora a fost in trecut al doilea oras dupa Praga. A intrat in patrimoniul UNESCO in 1995 si pana in 1999 a fost orasul istoric al Republicii Cehe. Dupa amiaza, intoarcere la Praga si cazare. Optional, croaziera cu cina si muzica pe raul Vlatava. Transfer la hotel si cazare.

Ziua 5 (15.02) Dupa eliberarea camerelor (ora 12:00), va recomandam o scurta oprire intr-una din cafenelele din centrul orasului pentru a savura gustul inconfundabil al mancarii traditionale pragheze, precum si o bere neagra deosebit de buna. Transfer la aeroport pentru imbarcare cursa CSA cu destinatia Bucuresti (21:35). Sosire la Bucuresti la ora 00:25.

008

TARIFE INFORMATIVE EXCURSII OPTIONALE (MINIM 20 PERSOANE):

- 1 zi la Karlovy Vary: 75 EURO/ persoana (transport autocar, ghid local, tur de oras, pranz cu bauturi incluse)
- Cina traditionala ceheasca cu program folcloric, preparate traditionale, bere, vin si bauturi nealcolice incluse (transfer hotel-restaurant–hotel inclus): 50 EURO / persoana
- Croaziera cu cina si muzica pe raul Vlatava (durata: 3,5 ore): 50 EURO/ persoana.
- Kutna Hora: 60 EURO / persoana (transport autocar, ghid local)

Supliment camera single: 130 EURO

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
11-Feb-11 - 15-Feb-11-249--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR