Destinatii Europene

CIRCUIT COMORILE AMERICII DE SUD 17 ZILE

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
17 zile
Valabilitate Oferta:
12/11/2012 - 28/11/2012
Pret Total:
2995 € (176.18€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 12.Nov.2012
» Transport: cu Avion
» Durata: 17 zile
» Pret: de la 2995 EURO de persoana
» Categorie cazare 4*
» Traseu: PERU – BOLIVIA – ARGENTINA - BRAZILIA

Ziua 1: BUCURESTI – AMSTERDAM – LIMA (12 noiembrie)
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 04:00 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare cursa KLM cu destinatia Lima (schimbarea cursei la Amsterdam). Sosire la Lima la ora locala 19:15. Transfer la Hotel El Tambo 3* (sau similar).

Ziua 2: LIMA (13 noiembrie)
Mic dejun. Vom incepe ziua cu un tur de oras de jumatate de zi in care se vor vizita principalele atractii din Lima: Plaza de Armas (patrimoniu UNESCO) cu frumosul Palat al Guvernului, Primaria, Palatul Arhiepiscopului, Catedrala si Manastirea San Francisco. Vizita continua cu o plimbare prin cartierul San Isidro (Parcul Olivar) si Miraflores (Parcul Central), zona rezidentiala si Parcul Iubirii (care are un mic amfiteatru si punct de belvedere catre ocean). Dupa-amiaza se viziteaza Muzeul Larco Herrera, unul dintre cele mai importante muzee arheologice din America de Sud. Cazare la Hotel El Tambo 3* (sau similar).

Ziua 3: LIMA – CUZCO (14 noiembrie)
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Cuzco. Transfer la hotel 3*. Dupa-amiaza se va face un tur de oras de jumatate de zi; se vor vedea centrul Imperiului Incas, catedrala, cladirile coloniale din oras si Marele templu al Soarelui - Korikancha. In continuare se viziteaza ruínele de la Sacsayhuaman, situate la 3 km de Cuzco si loc de belevedere. La intoarcere se vor vizita Tambo Machay (baia incasilor), Kenko (bloc masiv de piatra sculptat in forme misterioase) si fortul Puca Pucara. Cazare la Hotel Eco Inn Cusco 3* (sau similar).

Ziua 4: CUZCO (15 noiembrie)
Mic dejun. Zi libera la dispozitie sau, optional, excursie de o zi la Piata Indiana Pisac si ruinele de la Ollantaytambo (pranzul este inclus). Pisac este situat la 30 km de Cuzco, in Valea Sacra, pe malul raului Urubamba – afluent al Amazonului. Aici are loc un renumit targ indian. Pranzul va fi servit intr-un restaurant traditional. Dupa-amiaza se vor vizita ruinele marii fortarete Ollantaytambo. Intoarcere si cazare la Hotel Eco Inn Cusco 3*(sau similar).

Ziua 5: CUZCO – MACHU PICCHU - CUZCO (16 noiembrie)
Mic dejun. Excursie de o zi la una dintre cele mai spectaculoase comori ale Americii de Sud: Machu Picchu. Se ajunge la sit dupa o calatorie de 3 ore si jumatate cu trenul printr-o zona abrupta si cu peisaje deosebite. Trenul coboara in Valea Sacra serpuind pe la poalele Anzilor pana la Aguas Calientes. De aici un autobuz mic va continua traseul in inima muntelui, catre “Orasul Pierdut al Incasilor”. Machu Pichu, orasul de stanca al incasilor este considerat o minune arhitecturala a lumii si o sursa permanenta de mistere si ipoteze. Masa de pranz va fi servita la hotelul Machu Picchu Santuary Lodge. Dupa vizita, trenul va va readuce in Cuzco. Cazare la Hotel Eco Inn Cusco 3* (sau similar).
Ziua 6: CUZCO - PUNO (17 noiembrie)
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor se va merge toata ziua cu autobuzul peste piscuri si vai situate la altitudini de peste 4300m, cu destinatia finala Puno, localitate aflata pe malul lacului Titicaca. Pe drum vor putea fi admirate: orasul Andahuaylillas, ruinele de la Racchi, micul oras Pucara cu alte marturii despre viata incasilor. Pranzul va fi servit intr-un restaurant local si este inclus. Transfer si cazare la Hotelul Eco Inn Puno 3* (sau similar)

Ziua 7: PUNO – LACUL TITICACA – LA PAZ (18 noiembrie)
Mic dejun. Dimineata devreme plecare spre zona populata de tribul Uros Indians, renumita pentru insulele sale plutitoare din lacul Titicaca. Dupa amiaza continuam circuitul si se va trece frontiera in Bolivia cu autobuzul cu destinatia Copacabana, cel mai important loc de pelerinaj din America de Sud, si care a dat denumirea renumitei plaje din Rio de Janeiro. Aici ne imbarcam intr-un catamaran si vom naviga pe Lacul Titicaca catre Insula Soarelui. Potrivit legendelor pe aceasta insula s-a nascut Soarele. Pranzul va fi servit la bordul vasului. Dupa-amiaza continuam excursia pana la Chua si de acolo cu autobuzul pana in La Paz (metropola situata la cea mai mare altitudine: 3600m). Cazare la Hotel Rosario 3* (sau similar)

Ziua 8: LA PAZ (19 noiembrie)
Mic dejun la hotel. Tur de oras de jumatate de zi. La Paz a fost intemeiat de catre Capitanul Alonzo in 1548 iar astazi este centrul administrativ al tarii. Orasul are numeroase cladiri coloniale foarte bine conservate si gazduieste multe targuri indiene. Turul se incheie cu o incursiune in Valea Lunii (pe cursul raului La Paz) cu relieful sau asemanator celui selenar. Cazare la Hotel Rosario 3* (sau similar)

Ziua 9: LA PAZ – BUENOS AIRES (20 noiembrie)
Mic dejun la hotel. Transfer la aeroport pentru zbor catre Buenos Aires. Dupa aterizare in Buenos Aires transfer si cazare la Hotel El Conquistador 4 * (sau similar)

Ziua 10: BUENOS AIRES (21 noiembrie)
Mic dejun urmat de un tur panoramic de oras de jumatate de zi in cadrul caruia se vor vizita: Plaza de Mayo, Casa Rosada – cladirea roz a Guvernului, Primaria Cabildo, Catedrala Metropolitana – casa arhiepiscopului de Buenos Aires. Turul continua cu vizitarea celor mai frumoase cartiere din oras: San Telmo (una dintre cele mai moderne zone din oras), La Boca, Barrio Norte (in cimitirul Recoleta este mormantul Evitei Peron) si Plaza Lavalle. Optional: Seara, Tango Show cu cina inclusa la restaurantul Viejo Almacen. Cazare la Hotel El Conquistador 4 * (sau similar)

Ziua 11: BUENOS AIRES (22 noiembrie)
Mic dejun. Zi libera la dispozitie sau, optional, excursie de o zi la o Estancia argentiniana traditionala cu pranz inclus. In cadrul excursiei se viziteaza Estancia Santa Susana (la 2 ore de mers cu autobuzul de oras) unde vom fi intampinati cu o bautura locala de catre Gauchos. Vi se vor explica stilul de viata al Gauchos si va fi vizitata asezarea, iar la pranz se va organiza un barbeque rustic (Asado). In continuare va avea loc un spectacol de folclor si dansuri traditionale ale acestor cowboys ai Pampasului. Dupa amiaza se va servi cafeaua si ne vom intoarce in Buenos Aires. Cazare la Hotel El Conquistador 4 * (sau similar)

Ziua 12: BUENOS AIRES – IGUASSU (23 noiembrie)
Dupa micul dejun vom lua avionul spre Puerto Iguazu. Dupa aterizare, transfer catre Parcul National Iguassu. Urmeaza un tur pietonal pe partea argentiniana a cascadei. Daca pe partea braziliana exista numeroase puncte de vedere panoramica, pe partea argentiniana exista numeroase poteci care permit vizitarea din apropiere a cascadei. Prima opririe este la Centrul de Informatii pentru Vizitatori, apoi se va merge pe Circuitul Inferior (cascada din avalul raului) si pe Circuitul Superior (cascada din amonte). Cel mai spectaculos puct al cascadei – Gatul Diavolului – va putea fi atins cu Trenul Ecologic din Jungla. Dupa incheierea vizitei se traverseaza granita in Brazilia cu autobuzul. Transfer in Foz do Iguasu. Cazare Hotel Suica 4*(sau similar)

Ziua 13: IGUASSU – RIO DE JANIERO (24 noiembrie)
Mic dejun si eliberarea camerelor. De dimineata se va vizita partea braziliana a cascadei. Dupa vizita, transfer catre aeroport cu destinatia Rio de Janeiro. Dupa aterizare, transfer si cazare la Hotel Royalty Copacabana 3* (sau similar)

Ziua 14: RIO DE JANEIRO (25 noiembrie)
Mic dejun, urmat de un tur panoramic de oras de jumate de zi in cadrul caruia se vor vizita: Golful Guanabara, Parcul Flamengo, Biserica candelaria, catedrala San sebastian, Arcul Lapa, Teatrul Municipal, Biblioteca Nationala, Muzeul de Arta, Sambadrome - locul de desfasurare a Carnavalului de la Rio. Turul continua cu imbarcarea in telegondola catre Muntele Sugar Loaf. Cazare Hotel Royalty Copacabana 3* (sau similar)

Ziua 15: RIO DE JANEIRO (26 noiembrie)
Mic dejun. Zi libera la dispozitie, sau optional, puteti face o excursie de jumatate de zi la Corcovado (unde se afla statuia lui Iisus si de unde se pot cele mai frumoase fotografii panoramice cu Rio de Janeiro). Cazare Hotel Royalty Copacabana 3* (sau similar)

Ziua 16: RIO DE JANEIRO – BUCURESTI (27 noiembrie)
Mic dejun. Seara transfer la aeroport pentru imbarcare cursa KLM cu destinatia Bucuresti (schimbarea cursei la Amsterdam). Decolare din Rio la ora 21:40.

Ziua 17: BUCURESTI (28 noiembrie)
Sosire la Bucuresti la ora 00:40 in noaptea de 18.11 spre 19.11.2012.

008

Supliment camera single: 595 EURO
GRUP MINIM: 25 persoane.
Pentru un grup mai mic de 25 de persoane (20-24 persoane) tariful se recalculeaza iar pretul excursiei se majoreaza cu 150 EURO/ persoana. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi

ORAR DE ZBOR (ore locale):
12.11: Bucuresti 06:00 – Amsterdam 08:05 / Amsterdam 12:30 – Lima 19:15
27.11: Rio de Janeiro 20:40 – Amsterdam 11:55 (+1) / Amsterdam 20:55 – Bucuresti 00:40 (noaptea de 28.11 spre 29.03)

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 15 septembrie 2012

CONDITII DE INSCRIERE/ RETRAGERE:
In caz de anulare, penalizarile sunt: cu 30-40 zile inainte de data plecarii – 40% din valoarea pachetului, 20-29 zile – 60%, 10-19 zile - 80%, sub 10 zile – 100%.

ACTE NECESARE OBTINERII VIZEI PENTRU BOLIVIA:
pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei, 1 fotografie tip pasaport, formular completat, copie dupa asigurare medicala.

OBSERVATII:
*Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective *In cazul neobtinerii vizei se retin penalizari pentru biletul de avion, asigurare medicala, cheltuielile agentiei *Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu *Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
12-Nov-12 - 28-Nov-122995

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR