Destinatii Europene

REDUCERE REVELION 2013 AFRICA DE SUD

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
26/12/2012 - 04/01/2013
Pret Total:
1675 € (186.11€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • scufundari
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Itinerariu

JOHANNESBURG – CANIONUL BLYDE RIVER – KRUGER PARK – CAPE TOWN
Plecari

26.12.2012 – 04.01.2013

Servicii incluse

transport avion Bucuresti – Johannesburg si Cape Town – Bucuresti (schimbarea curselor la Paris) cu compania AIR France
transport avion Kruger Park – Cape Town cu compania locala
7 nopti cazare cu mic dejun bufet in hoteluri de 3* si 4*: 1 noapte in Johannesburg la hotel 4*, 2 nopti in regiunea Kruger Park la hotel 3*, 4 nopti cazare in Cape Town la hotel 4*;
taxele de intrare in Kruger Park
safari in vehicule decapotabile in dupa-amiaza zilei 3 si dimineata devreme in ziua 4
2 cine (zilele 3 si 4)
transferurile, excursiile, vizitele si intrarile mentionate in program
insotitor roman de grup

Servicii neincluse

taxele de aeroport – 510 EURO/persoana - pot fi modificate de compania aeriana
taxa de viza si procesare acte: 50 EURO/ persoana
cina festiva de Revelion la restaurantul hotelului (obligatorie): 50 EURO/persoana, meniul va fi comunicat cu cca o luna inainte de plecare
asigurarea storno (optionala) se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice in pachet cu asigurarea medicala de calatorie
bacsisuri 25 USD/ persoana (se vor achita insotitorului de grup la sosirea in Africa de Sud)
alte intrari decat cele precizate si excursiile optionale

Ziua 1 (26.12) BUCURESTI – PARIS - JOHANNESBURG
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 18:00 pentru imbarcare cursa AIR FRANCE cu destinatia Johannesburg, via Paris. Sosire la Paris la ora 22:15. Decolare spre Johannesburg la 23:20.

Ziua 2 (27.12) JOHANNESBURG
Sosire la Johannesburg la ora 11:00. Transfer si cazare la hotel Misty Hills Country 4* (sau similar). Dupa-amiaza, tur panoramic de oras cu autocar si ghid local (4h). Johannesburg, cel mai mare oras al tarii, se mandreste cu amestecul sau de culturi si limbi. Vom avea ocazia sa admiram Districtul Central de Afaceri, Curtea Magistratilor, Carlton Centre – cu cel mai inalt turn de pe continent - unde vom urca pentru o minunata vedere panoramica asupra orasului. Vom vizita apoi Muzeul Africa, ce ofera o imagine graitoare a istoriei geologice, sociale, economice si politice din Africa de Sud.

Ziua 3 (28.12) JOHANNESBURG – CANIONUL BLYDE RIVER – KRUGER PARK
Mic dejun. Plecare spre Parcul National Kruger, pe unul din cele mai spectaculoase trasee din Africa de Sud, canionul Blyde River. Avand o lungime de aprox. 50 km, este una din minunile continentului african, al doilea ca marime din Africa si al treilea din lume. Ne vom opri la Bourke’s Luck Potholes (Puturile Norocoase ale lui Burke) si vom vizita puturile sapate de vartejurile de apa in stratul de roca folosind reteaua de poteci si punti din zona. Cazare la hotel Hippo Hollow 3* in orasul Hazyview, la intrarea in Kruger Park. Dupa amiaza ne bucuram de o experienta de neuitat: plimbare cu vehicole decapotabile printre ”comorile vii” ale Africii: lei, leoparzi, gheparzi, elefanti, girafe si multe alte specii de animale si pasari. Dupa safari vom reveni la hotel pentru a servi cina.

Ziua 4 (29.12) KRUGER PARK
Plecare matinala (ora 05:00) spre poarta de intrare a Parcului Kruger. Cunoscatorii spun ca dimineata devreme si dupa-amiaza sunt cele mai bune momente de surprindere a animalelor. Dupa ce vom urmari indeaproape trezirea animalelor, vom reveni la hotel pentru mic dejun. Petru restul zilei insotitorul de grup va va propune diverse activitati optionale: plimbare cu elefantii, vizita la satul traditional Zulu, Shangaan etc. Cina la restaurantul hotelului.

Ziua 5 (30.12) KRUGER – CAPE TOWN
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare zbor Kruger Park – Cape Town. Sosire la Cape Town, transfer si cazare la hotel Hollow on the Square 4* (sau similar).

Ziua 6 (31.12) CAPE TOWN – LA MULTI ANI 2013!
Mic dejun. Tur panoramic de jumatate de zi al cosmopolitului oras Cape Town. Veti putea admira: Primaria, Biblioteca Municipala, Castelul Bunei Sperante, Parlamentul, Muzeul Africii de Sud, Biserica Anglicana. Vom vizita Muzeul Bo-Kaap, fosta casa a unui cunoscut lider turc, mobilata in stilul tipic comunitatii musulmane. De asemenea, daca vremea permite, vom urca cu telecabina rotitoare pe Table Mountain, masivul de granit si calcar ce domina orasul pentru a admira o panorama spectaculoasa. Seara avem cina festiva de Revelion la restaurantul hotelului.

Ziua 7 (01.01) CAPE TOWN
Mic dejun. Timp liber pentru odihna si plimbari. Optional, excursie in zona viticola si degustare de vinuri. Vinurile din Africa de Sud sunt recunoscute la nivel mondial pentru calitatea lor deosebita. Va invitam sa aflati o parte din secretele producatorilor locali si de asemenea sa degustati mai multe tipuri de vin.

Ziua 8 (02.01) CAPE TOWN – AMSTERDAM – BUCURESTI
Mic dejun. Astazi va propunem ”turul peninsulei”, excursie optionala de o zi ce va ofera posibilitatea de a ajunge la Cape Point – un peisaj magnific cu faleze inalte si abrupt si in Golful Hout unde, in functie de vreme, vom putea face o plimbare cu barca si in golful Boulders – loc de adunare a frumosilor pinguini africani.

Ziua 9 (03.01): CAPE TOWN – BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 11:00. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Transfer la aeroport in jurul orei 16:30. Plecare spre Bucuresti la ora 19:30. Schimbarea cursei in Paris si sosire la Bucuresti a doua zi (04.01) la ora 14:15.

008

Supliment camera single: 290 EURO
Reducere copil 2-10 ani (in camera cu 2 adulti): 125 EURO
Hotelurile nu accepta 3 adulti intr-o camera.
ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
26 decembrie: Bucuresti 20:05 – Paris 22:15 / 23:20 – Johannesburg 11:00 (a doua zi, 27 decembrie)
03 ianuarie: Cape Town 19:35 – Paris 05:55 / 10:25 – Bucuresti 14:15 (a doua zi, 04 ianuarie)

GRUP MINIM:
25 persoane. Pentru grup 20-24 persoane, tariful se suplimenteaza cu 30 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.
DATA LIMITA DE INSCRIERE:
01.11.2012.

DOCUMENTE NECESARE OBTINERII VIZEI:
pasaport valabil minim 2 luni de la data plecarii, cu minim 2 pagini complet libere
1 fotografie recenta tip pasaport
formular de viza corect completat
adeverinta de salariat (cu urmatoarele mentiuni: functie, numar zile concediu si faptul ca turistul este in concediu si va continua, la intoarcere, activitatea in acelasi loc de munca) sau talon de pensie
extras cont bancar; cecuri de calatorie sau acte de proprietate (casa, masina)
pentru minori: copie certificat de nastere, copie pasaport ambii parinti, copie certificat de casatorie / divort parinti.
IMPORTANT: In cazul in care adeverinta de salariat si extrasul de cont un sunt facute direct in engleza, este necesara traducerea autorizata a acestor documente in limba engleza!

CONDITII DE ANULARE/PENALIZARI:
intre 45 si 31 zile inaintea plecarii: 20% din valoarea pachetului
intre 30 si 25 zile inaintea plecarii: 30% din valoarea pachetului
intre 24 si 20 zile inaintea plecarii: 50% din valoarea pachetului
intre 19 si 15 zile inaintea plecarii: 80% din valoarea pachetului
mai putin de 15 zile: 100%.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
26-Dec-12 - 04-Ian-131675

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR