Destinatii Europene

Spania – Program Travel Senior Valencia - Gandia

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Litoral
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
30/10/2010 - 30/04/2011
Pret Total:
390 € (48.75€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral

Descriere Oferta Turistica:

Spania – Program Travel Senior
Valencia - Gandia, Benidorm
Plecari din: Bucuresti, Cluj



Date plecare:
Pentru perioada 01.10.2010-30.04.2011 plecari in fiecare Marti, Joi si Sambata
Durata: 7/14 nopti

Avans la inscriere: Minim 50%


Gandia Palace Hotel 4*+
www.gandiapalace.com
-Gandia-

Locatie: Situat la 250 m de plaja din Gandia,acest hotel modern ofera numeroase facilitati printre care propriul sau cazino si sala de cinema.
Facilitatile camerelor: Hotelul detine 266 camere , camere pentru nefumatori, apartament nuptial, A/C, TV sat, acces internet,telefon,minibar, seif, baie proprie cu uscator de par
Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor parcare, restaurant, bar, receptie 24 h, ziare, terasa, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, express check-in/check-out, spalatorie, camera pentru bagaje, cutie pentru valori, magazine in hotel, centru inchirieri masini, spatiu pentru fumatori, acces internet gratuit, parcare(contra cost), room-service, sala de conferinte, shuttle-bus pana la aeroport, babysitting,
Sport si agrement: sauna, centru fitness, salon de frumusete, teren de golf (la3 km distanta), sala de jocuri, casino, solar, centru Spa si Wellness, masaj, baie turceasca, loc de joaca pentru copii, biliard, windsurfing, jacuzzi,piscina exterioara, piscina pentru copii.


Gran Hotel Bali 4*+

www.granhotelbali.com

-Benidorm-

Localizare: Acest hotel modern este situat in statiunea Benidorm, la 400 m de plaja. In apropiere se afla un teren de golf si doua parcuri tematice Terra Mitica si Terra Natura. Construit in anul 2002, hotelul este alcatuit din doua cladiri, una din ele avand 186 metri inaltime ceea ce il face cel mai inalt hotel din Europa.


Palm Beach Hotel 4*+

www.palm-beach-hotel.com

-Benidorm-

Localizare: Palm Beach este un hotel modern situat in districtul Rincon de Loix a Benidorm-ului, la 700 metri de plaja. La cateva minute de mers pe jos se afla zona cu restaurante, baruri, si magazine.

Gandia Palace Hotel 4*+

www.gandiapalace.com

-Gandia-

Locatie: Situat la 250 m de plaja din Gandia,acest hotel modern ofera numeroase facilitati printre care propriul sau cazino si sala de cinema.

Pret
395 euro/loc in DBL
390 euro/loc in TPL
Supliment SGL 120 euro
Supliment Sejur Dublu 250 euro/pers
Copil 0-2 ani plateste 175 euro

Spania: fierbinte si pasionala ca sangele unui toreador, imbatatoare si fermecatoare ca vinul sudic, atragatoare ca un flamenco, este o tara uimitoare. Spania este o tara-muzeu, inconjurata de plaje nisipoase. Regiunile pe care vi le recomandam sa le vizitati sunt: Costa del Sol, Costa de Azahar, Costa Valenciana si Costa de la Luz.

Peisajul Coastei Valencia se distinge prin doua trasaturi specifice: zona de coasta si zona montana. Lantul muntos Valencia, este taiat de impresionante canioane, cu bogate paduri de pin si numeroase pesteri ce adapostesc picturi rupestre.
Cea mai importanta trasatura a liniei de coasta este punctul unde muntii se intalnesc cu marea, la Capul Cullera. O bariera de dune delimiteaza plaja, precum si unele zone de mlastina sau “piscine naturale” cu apa limpede, precum Puig si Jaraco (Xeraco).

Valencia, al treilea oras ca marime din Spania si capitala provinciei cu acelasi nume, este o placuta surpriza daca doriti sa ajungeti aici pentru prima oara, dar si locul unde cu siguranta veti dori sa reveniti. Paella si festivalul Las Fallas, acestea sunt cuvintele pe care le veti auzi la tot pasul in acest oras cosmopolit si plin de viata. Comunitatea sau Tara Valenciana are peste 518 km de tarm mediteranean. Este numita cateodata chiar si Regatul Valenciei, datorita istoriei bogate a regiunii.

Statiuni:
Benidorm este una dintre cele mai renumite statiuni de plaja din Spania. Desi inainte de anii 1960 era doar un mic catun, astazi acesta este adesea numit "Manhattan-ul Spaniei" sau "Beniyork", datorita liniei orizontului compusa din numerosi "zgarie-nori".
Posibilitatile de petrecere a timpului liber pe care le ofera Benidorm sunt nenumarate: de la plimbarile pe faleza sau baile in mare, pana la practicarea sporturilor nautice (scufundari, schi acvatic, windsurf) sau excursiile cu vaporul la insula Benidorm. Nu trebuie trecute cu vederea sarbatorile specifice acestei zone si nici gastronomia ai carei protagonisti sunt pestele si orezul. Statiunea este vizitata in special de belgieni, britanici si olandezi, astfel incat in unele parti ale orasului nu prea ai ocazia sa auzi vorbindu-se spaniola. Benidorm are trei plaje principale - Llevante, Poniente si Mal Pas - fiecare premiate cu "steag albastru". In statiune puteti vizita si trei parcuri tematice pentru intreaga familie - Terra Mitica, Aqualandia si Mundomar. In fiecare an, in statiune are loc Festivalul International al Cantecului Benidorm, o competitie care i-a facut faimosi pe cantareti precum Julio Iglesias, Raphael sau Duo Dinamico.

Statiunea Gandia se incadreaza intr-un peisaj particular intre muntii din interior si marea Mediterana. O plaja intinsa de aproape 5 km strabate litoralul acestei localitati, unde se ofera turistilor o gama variata de infrastructuri si de servicii turistice care au transformat Gandia intr-una dintre cele mai populare destinatii de pe coasta Valenciana

Shopping - In toata regiunea Andaluziei sunt foarte cunoscute si apreciate magazinele de familie. Pentru cumparaturile de suveniruri va recomandam sa faceti excursii in interiorul regiunii, de exemplu orasul montan Tolox este recunoscut pentru ustensilele de bucatarie realizate manual, Ronda – este recunoscuta pentru obiectele de mobilier realizate de localnici. In zona de coasta se regasesc obiecte ceramice specifice zonei cat si obiecte importate din Africa, in special din zona Marocului. Pentru pasionatii de shopping recomandam Marbella.
Servicii incluse
- bilet de avion Bucuresti - Valencia – Bucuresti
- taxa de aeroport;
- transfer aeroport – hotel – aeroport;
- cazare 7/14/21/28 nopti de la hotel de 4*;
- pensiune completa + apa si vin la masa;
- excursie Denia si Xavià
- excursie la Alcoy si Jijona
- asigurare medicala;
- asistenta turistica pe intreaga perioada a sejurului si programe animatie;
Precizari:
Servicii neincluse :
- asigurare storno - optional;
- taxele de intrare la obiectivele turistice si alte taxe si cheltuieli personale;

Util si practic
Limba nationala este castiliana. In Catalunia, Calicia, Valencia, si pe teritoriul Basc, majoritatea populatiei vorbeste si limbile locale considerate oficiale in acele regiuni, acestea insa nu difera foarte mult de spaniola castiliana.
Moneda nationala este euro.
Ora locala: GMT + 1 (GMT +2 intre lunile martie si octombrie).
Clasificarea unitatilor de cazare spaniole este asemanatoare celei romanesti.
Bucătăria naţională combina traditiile de secole ale vechilor culturi cu originea diferitor popoare.
O specialitate culinara a Spaniei poate fi considerata si mancarea Jamón - sunca de porc uscata, care se vinde aici in magazine speciale, asemanatoare cu cele in care se vand bijuterii.
Ambasada Romaniei in Spania este la Madrid.Adresa: Avenida de Alfonso XIII nr.157, Madrid 28016
Telefon urgenţă: 0034 609 069 983

Bine de stiut
Turistii se vor prezenta la aeroport cu 3 ore inainte de plecare.
Greutatea maxima admisa gratuit la bagajul de cală este de 20 kg.
Bagajul de mana nu poate depasi 7kg.
Nu trebuie sa introduceti in bagajele dumneavoastra obiecte care ar putea pune in pericol siguranta aeronavei sau a pasagerilor.
Orarul de zbor se poate modifica, astfel, el va fi comunicat cu exactitate inainte de plecare.
Clasificarea hotelurilor este data de institutiile autorizate din Spania in functie de normele impuse de acestea.

Clima
Datorita climei mediteraneene foarte blande, sezonul turistic dureaza practic tot anul, in aceasta zona, soarele straluceste circa 320 zile. Insa lunile varf de sezon sunt iunie, iulie, august si septembrie.
Valorile medii ale temperaturilor maxime variaza de la aproximativ 30 de grade in lunile de vara, iar iernile au temperaturi in jur de 20 grade, rareori sub 10 grade, chiar si noaptea.

Formalitati
Cetatenii romani pot intra pe teritoriul Spaniei in baza cartii de identitate sau a pasaportului, valabile minim 6 luni. Pentru a verifica conditiile particulare de intrare prevazute de legislatia nationala, recomandam consultarea informatiilor oficiale furnizate de autoritatile spaniole: Ministerul de Interne al Regatului Spaniei (http://www.mir.es/).

Excursii gratuite organizate din Benidorm:

1 Excursie la Denia si Xavià – Te invitam sa vizitezi faimosul turn de Gerro, castelul Denia, monumentele si siturile arheologice precum si Xavia orasul din nord de Costa Blanca unde poti vizita portul si centrul istoric. La sfarsitul zilei se poate face o oprire in port pentru a savura din preparatele locale.

2 Excursie la Alcoy si Jijona – Va recomandam sa vizitati orasul Alcoy, cunoscut si ca „orasul podurilor” - Penáguila, Cocentaina şi San Roque. Orasul este renumit si pentru festivalul maurilor si al crestinilor. Nu trebuie ratat nici castelul Barchell - ce reprezinta o amprenta clară a culturii arabe precum si schitul de la San Antonio. Evul mediu este bine reprezentat in orasul vechi, de strazi din secolul al XlV-lea.

Nu rata excursiile optionale din Benidorm:

1.Orasul Elche excursie de ½ zi - pornind la o plimbare pe străzile acestuia vei descoperi un oras tanar si modern cu un trecut stralucitor. Te vei bucura de cladirile, vestigiile si muzeele sale. In oras se disting palmierii si locurile de mare frumusete ca Hondo si plajele.

2.„Terra Mitica” - parc de distracţie tematic, situat langa Benidorm. Veti putea trai aici intens misterele celor mai vechi si celor mai legendare civilizatii din Marea Mediterana parcurgand cele cinci spatii care il alcatuiesc: Egiptul – cu lumea faraonilor, Grecia – cu un cartier din Grecia Antica, Roma –

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
30-Oct-10 - 30-Apr-11515395390-

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: COROLA