Destinatii Europene

Pelerinaj Israel-Egipt-Iordania 2011

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Pelerinaj
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
31/01/2011 - 21/03/2011
Pret Total:
551 € (61.22€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral

Descriere Oferta Turistica:

PELERINAJ ISRAEL-EGIPT-IORDANIA


2011


Å¢ARA SFÃŽNTÄ‚, MT. SINAI, SF.ECATERINA, PETRA, JERASH, NEBO, AMMAN


ZIUA I: Bucuresti – Tel Aviv –Bethlehem - Hozeva

Intâlnire la aeroportul Otopeni cu reprezentantul agentiei , cu doua ore inainte de plecare. La ora 06:00 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul Tel Aviv la ora 08:35 Transfer la hotel. Se viziteaza: Biserica Nasterii Domnului, Biserica Catolica Sf. Ecaterina, Biserica Pastorilor, Grota pruncilor, Manastirea Sf. Sava si Manastirea Sf. Teodosie (10 euro/pers.). Cina si cazare in Bethlehem.


ZIUA II: Bethania - Eilat – Taba - Egipt

Mic dejun. Oprire in Bethania la casa unde a locuit Maria si Martha, vizita la Mormantul lui Lazar. Plecare spre Eilat de-a lungul tarmului Marii Moarte, la granitele Israelului cu cele trei tari arabe: Iordania, Arabia Saudita si Egipt ( Marea Rosie si Golful Araba). Timp liber pentru plaja si baie in Marea Rosie. Optional excursie la acvariu – plimbare cu vaporasul cu fundul de sticla si inot cu delfinii (30 euro/ pers.). Optional: Sfanta Ecaterina ( 110 euro/pers.). Transfer in Egipt spre Peninsula Sinai. Cină şi cazare. Turistii care nu merg in Egipt au cazare in Eilat.


ZIUA III: Muntele Sinai - Sf Ecaterina

La ora 02: 30 (noaptea), se va urca pe Muntele Sinai ( se admira rasaritul ) - locul unde Moise a primit tablele legii cu cele 10 porunci. Participare la Sf. Liturghie la ora 06:00 (dimineata) la Manastirea Sf. Ecaterina - cea mai veche manastire din lume. Optional: Jordania ( 140 euro/pers.). Traversare cu ferry-boat-ul pe Marea Rosie, spre Golful Aqaba. Cina si cazare in Petra. Turistii care nu merg in Jordania, au cazare in Eilat.


ZIUA IV: Petra – Wadi Rum - Madaba

Mic dejun. Se viziteza Petra – numit si “Orasul Pierdut” sapat in piatra roz, redescoperit in 1812. Este situat într-un canion adânc, iar intrarea in oras se face prin splendidul defileu colorat in 11 nuante naturale. Se pot admira Tezaurul, mormintele regale cu mormântul corintian, mormintele nabateene, teatrul roman, biserica bizantină. Opţional se pot urca până la Mănăstirea Al Deir. Wadi Rum, Madaba (cetate cu multe referinte biblice si biserica cu mozaicul care infatiseaza harta locurilor sfinte. Muntele Nevo - cel mai cunoscut loc biblic din Iordania, de unde profetul Moise a văzut Pământul Făgăduinţei. Cina si cazarea in Amman.



ZIUA V: Amman – Israel - Nazareth

Mic dejun. Plecare spre Jerash – (oras vechi de peste 3000 de ani i.e.n). Aici se viziteaza Forumul si strada Cardo care are peste 200 de coloane in stil doric si ionic, unde a stat o perioada si Sf. Apostol Pavel. Se va intra in Israel, prin punctul de frontiera Sheikh Hussein. Se continua traseul spre Mt.Tabor ( 10 euro/pers.)– Biserica Schimbării la Faţă, unde Domnul le-a arătat ucenicilor firea Sa Dumnezeiască, Nazareth. Cina si cazare.


Ziua VI: Nazareth –– Tiberias – Cana Galilee

Mic dejun. Catedrala Bunei Vestiri unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naşte pe Mesia, Biserica Izvorul Maicii Domnului, Cana Galilee, Biserica Sf. Fecioare Maria, Tabgha – săturarea celor cinci mii de oameni cu doi peşti şi cinci pâini; Biserica Sf. Petru – Pescuirea Minunată, Capernaum – oraşul lui Iisus locul unde Domnul şi-a început activitatea Sa mesianică, Biserica Franciscana si Biserica Ortodoxa, Muntele Fericirilor- unde Iisus a rostit frumoasa predica a “Fericirilor” si unde s-a aratat înviat, instituind Taina Sfântului Botez. Optional: plimbare cu vaporasul pe Marea Galilee, pe urmele Sf Petru + masa de peste (30 euro/pers). Cina si cazare Nazareth.


ZIUA VII: Ierihon– Hozeva - Bethlehem

Mic dejun. Plecare spre Ierihon - Botez in Raul Iordan, Muntele Ispitirii “Carantania”, Biserica Dudul lui Zaheu, Mănăstirea Sfântului Gherasim de la Iordan, Mănăstirea Hozeva şi Moaştele Sfântului Ioan Iacob Romanul. Oprire la Marea Moartă pentru plaja, baie si cumparaturi. Peşterile de la Qumran – vedere generală. Cină şi cazare in Bethlehem.


ZIUA VIII: Bethlehem - Muntele Maslinilor - Jerusalem

Mic dejun: Biserica Sf. Ioan Botezătorul, Grota Pruncilor, Biserica Înălţării Domnului la cer – Eleon, Biserica Tatăl Nostru, Muntele Maslinilor, Biserica Maria Magdalena, Grădina Gheţimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obişnuia să se roage şi unde a fost prins; Biserica Sfântului Mormânt al Maicii Domnului, Biserica Sf. Ana, Muntele Sion Valea Chedronului, Locul Judecăţii de Apoi şi Poarta de Aur, Relicva din Templul cel Sfânt; Drumul Crucii cu cele 14 opriri, Biserica Sfintei Învieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfântul Mormânt şi locul unde s-a aflat Sfânta Cruce. Timp la dispoziţie pentru rugăciune şi pentru eventuale cumpărături în zona comercială din împrejurimi. Ora 19:00, îmbarcare în autocar. Revenire la hotel pentru cină şi cazare in Ierusalim.


ZIUA IX: Jerusalem– Tel Aviv

Mic dejun. Zidul Plângerii - Biserica Sf. Mormânt cu plimbare prin bazar spre poarta Jaffa, unde se poate admira “Orasul lui David”, Mormantul lui David si Asezamantul Romanesc din Ierusalim. Plecare spre aeroportul din Tel-Aviv , decolare la 00:45 cu sosire in Bucuresti – Otopeni la ora 03:30.




PLECARI


25.11; 06.12.2010 / 31.01.2011; 24.02.2011; 07.03.2011; 21.03.2011


LOC IN DBL : 551 euro

SUPLIMENT SGL : 210 euro

Al 3-lea adult in camera - 20 euro

Copil 2-12 ani ( in camera cu 2 adulti) - 35 euro




Servicii incluse:


● bilet de avion Bucureşti – Tel Aviv – Bucureşti

● 8 nopţi cazare cu demipensiune la hoteluri de 4*

● transfer aeroport-hotel-aeroport

● transport cu autocar modern – aer condiţionat

● ghid local vorbitor de limba romana

● preot insotitor de grup

● vizitele la obiectivele turistice specificate în program



Servicii neincluse:


● taxe de aeroport, transferuri 160 euro ( se achita la agentie)

● asigurarea storno ( 1,5% din preţul total – opţională dar recomandată )

● asigurarea medicală ( aproximativ 20 RON – obligatorie )

● bacşişuri 35 euro / persoană-obligatorii ( se achită la agenţie )

● băuturile alcoolice şi răcoritoare la mese

● cheltuieli personale


Nota:

Excursia trebuie achitată integral cu cel puţin 21 zile înaintea plecării.

Tariful este stabilit pentru un număr minim de 30 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful va fi majorat astfel:

- grup 15-19 persoane tariful se majoreaza cu 85 Euro/pers.
- grup 20 -29 persoane tariful se majoreaza cu 65 Euro/pers.
Serviciile neincluse (taxi, taxe, excursiile optionale) se achita la agentie.

Asigurare medicală – obligatorie.

Categoria hotelurilor este in conformitate cu normele locale .

Programul pe zile şi ordinea vizitelor se pot modifica, respectând în totalitate vizitele menţionate în program.

Documente necesare călătoriei: paşaport valabil cu cel puţin 6 luni de la data întoarcerii.

În cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu, Agenţia nu işi asumă responsabilitatea.

Compania aeriană, poate modifica orarul de zbor, caz în care veţi fi anunţaţi.

Copiii sub 18 ani care călătoresc singuri sau doar cu unul dintre părinţi, trebuie să prezinte la vamă acordul parental al ambilor părinţi sau al celui care nu însoţeşte minorul (după caz), obţinut la notariat; în cazul în care copiii nu sunt însoţiţi de părinţi, adultul care-i însoţeşte va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
31-Ian-11 - 21-Mar-11551

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: COROLA