Destinatii Europene

Spania – Program Travel Senior Palma de Mallorca

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Litoral
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
15/03/2011 - 24/05/2011
Pret Total:
415 € (51.88€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral

Descriere Oferta Turistica:

Descriere

Spania – Program Travel Senior
Pentru perioada 15 martie - 24 mai
7 nopti/8 zile
De la 295 euro loc in DBL
De la 290 euro/loc in TPL
Supliment SGL 120 euro


Plecari in perioada Loc in DBL

Martie 295 euro/pers
Aprilie 315 euro/pers
Mai 335 euro/pers

Servicii incluse:

Biletul de avion Bucuresti – Mallorca - Bucuresti;
Transfer aeroport – hotel – aeroport;
7 nopti de cazare la hotel de 4*;
Pensiune completa + apa si vin la masa;
Asigurare medicala valabila in cazul detinerii unui carnet de sanatate european
Asistenta turistica pe intreaga perioada a sejurului si programe animatie;


Tariful nu include:

Obligatoriu taxa aeroport si alte taxe 125 euro/pers
Asigurare storno - optional
Intrari la obiectivele turistice


Hotel Las Arenas 4*
www.areneshotel.eu

Localizare: situat pe malul marii, in fata Clubului Nautic Ca’n Pastilla. La distanta de cativa metri sunt magazine, restaurante, baruri. Statia de autobuz ce duce spre centrul orasului se afla la 100 de metri.
Facilitati: Las Arenas ofera posibilitati de cazare in 174 camere dotate cu: aer conditionat, telefon, minibar, TV satelit, seif , balcon.
Facilitati hotel: hotelul ofera o serie de facilitati cum ar fi internet wireless, spalatorie 24 h, servicii de inchiriere auto, parcare contra cost. Restaurantul hotelului ofera o gama variata de meniuri specifice si europene; spa cu ape termale, bai turcesti, sauna, jacuzzi, piscina incalzita,


Hotel Roc Illetas 4*
www.roc-hotels.com
Localizare: la 100 de metri de mare si 500 de metri de centrul statiunii llletas.
Facilitati camere: Acestea dispun de aer conditionat, telefon, TV, balcon.
Facilitati hotel: hotelul ofera o serie de facilitati cum ar fi bar, bar la piscina, seif, lift, gradina, piscina, sauna, jacuzzi, terasa, animatie, servicii baby sitting contra cost, sala de jocuri video, piscina interioara si exterioara cu sectiune pentru copii.



Hotel Mediterranean 4*
www.roc-hotels.com

Localizare: Hotelul este situat intr-o zona linistita, la aproximativ 500 m de una din cele mai cunoscute plaje din Arenal. Este situat la 11km de Palma.
Facilitati camere: Acestea dispun de aer conditionat, telefon, TV, balcon, uscator de par, acces internet WI-FI (contra cost).
Facilitati hotel: hotelul ofera o serie de facilitati cum ar fi bar, bar la piscina, seif, lift, sauna, jacuzzi, terasa, animatie, piscina exterioara cu sectiune pentru copii.




Mallorca sau Perla Mediteranei face parte din Insulele Baleare ce este situata in Marea Mediterana. Este cea mai mare insula a Spaniei si a 2-a ca populatie dupa Tenerife. Insula reprezinta o destinatie turistica de top in Europa si nu numai. Considerata insula contrastelor, veti putea gasi in partea de sud orase turistice si plaje, iar in partea de nord peisaje naturale neatinse de om si munti.
Palma de Mallorca este principalul oras si port de pe insula Mallorca. Se afla in sudul insulei in golful Palma. Capitala insulei ofera un bogat amestec de istorie, cultura si viata de noapte. Nu ratati o vizita in Placa d’Espania, zona catedralei La Seu – simbolul ce domina zona portuara, orasul Vechi sau Baile Arabe. Iar noaptea indreptati-va spre cartierul El Terreno.
Statiuni
Magaluf si Palma Nova sunt ambele situate pe coasta de vest si sunt statiuni cu traditie de pe insula. Ambele sunt destinatii pentru practicarea turismului in masa, locuri unde orice vizitator gaseste ceva pe placul sau. Statiunea Magaluf este renumita si pentru viata de noapte, cunoscuta printre tineri ca loc de desfasurare al unor concerte ale celor mai importanti DJ. Palma Nova propune turistilor relaxare pe una din cele 3 plaje cu nisip alb fin si apa limpede. Tot aici se afla si „Golf Fantasia” un parc de minigolf foarte renumit ce are ca decor o gradina tropicala.
Calla Minor este cea mai cunoscuta statiune de pe coasta de est a insulei. Plaja acesteia este cu nisip fin, auriu si se intinde pe 1 km.
Promenada principala este ideala pentru cei care doresc o plimbare lunga, doresc sa se bucure de peisaj sau sa se opreasca la o cafeanea. La doar 10 minunte de mers pe jos puteti ajunge chiar in statiunea alaturata, Cala Bona.
Pe Coasta de Nord se gasesc alte 2 statiuni cunoscute: Can Picaforte si Alcudia.
Can Picaforte se afla in centrul Golfului Alcudia si pune la dispozitia vizitatorilor o plaja minunata. In zona portului puteti practica diferite sporturi nautice, sau daca va indepartati putin veti gasi cea mai mare pista de karting de pe Insula sau Rancho Grande unde puteti practica echitatie. In zona puteti face excursii cu barca sau scufundari.
Alcudia este o statiune prietenoasa, cu facilitati pentru familii, cu plaje minunate, cazare in conditii bune si cu un numar insemnat de baruri si restaurante de calitate. Este una din cele mai cosmpolite statiuni ale insulei. In apropiere se afla si rezervatia naturala Albufera care adaposteste numeroase specii rare de pasari.
Shopping: Cei pasionati de shopping vor gasi pe insula de la magazine ale designerilor cunoscuti pana la targuri de obiecte hand made. Insula este cunoscuta pentru obiectele din piele si pentru incaltamintea produsa aici. Prelucrarea sticlei este iar de traditie pe insula. Astfel ca in timpul vizitarii unei fabrici de sticla, pe langa observarea modalitatii in care aceasta este prelucrata, puteti sa va cumparati si obiecte fabricate din sticla multicolora.
Nu ratati excursiile incluse din Mallorca:

1.Palma de Mallorca – Dupa pranz vom porni catre Palma de Mallorca, capitala insulei. Putem profita de vizita pentru a merge direct la fantastica catedrala gotica. In afara de asta, putem face o incursiune pe stradutele inguste ale orasului, care sunt precum un labirint si cu ajutorul caruia veti gasi multe locuri interesante, muzee si monumente. Va exista o pauza in centrul orasului pentru a putea cumpara suveniruri.



2.Inca – In timpul excursiei vom vizita un mic sat cu traditie viticola. Pe langa posibilitatea de a degusta cateva dintre faimoasele tipuri de vin si preparate din bucataria locala, putem face un scurt tur prin strazile inguste si intortocheate. Cele mai importante obiective ale orasului sunt: Biserica Santa Maria la Mayor, Manastirea Santo Domingo sau Santo Bartolomeu.

Nu pierdeti excursiile optionale din Mallorca :

1.Pesterile Hams si Puerto Cristo (1/2 zi) – Pesterile Hams sunt situate in Puerto Cristo, in estul insulei Mallorca, sunt cunoscute in toata lumea datorita formatiunilor cu multe ramificatii. Incomparabila frumusete a pesterilor este sustinuta de luminarea creata de Lorenzo Caldentey, fiul desoperitorului. In interiorul pesterilor se gasesc cateva lacuri. Pe cel mai mare dintre acestea, “Marea Venetiei” sunt reprezentatii zilnice ale spectacolului “Mozart Magic”, ca tribut special al faimosului compozitor. Porto Cristo este pe coasta de est a insulei la 65 km de Palma de Mallorca, apartine de municipalitatea Manacor. Aceasta zona a fost locuita in preistoric. Ramasitele bisericii paleocrestine Sa Carrotja sunt o marturie a prezentei romane in zona. Ramasitele pot fi vazute si pe Avenida Joan Amer, unde se poate vedea si locul de botez – o baie mica in forma de cruce unde neofitii erau botezati .
2. Vizita Valdemossa – Valldemossa, Valea lui Moise dupa cum au numit-o arabii, este cu siguranta cel mai pitoresc sat de pe insula. Sat mallorcan autentic si o oaza de pace pe strazile sale serpuite cu ghivece suspendate si case tipice din piatra. Vom vizita Cartuja, model de oras cu origini din sec XIV, unde Chopin a stat si a compus cateva lucrari. Pe drumul de retur, daca va fi suficient timp, vom vedea sticlari pregatind cu indemanare piese de diferite forme.

3. Son Amar – Bucurati-va de o masa de dupa amiaza magica cu un spectacol minunat demna de cea mai buna sala din lume, cu dansatori, cantareti si show-uri interminabile care ne vor lasa o amintire a unei seri magice.



4. Es Foguero – Ne putem bucura de o seara minunata cu un spectacol de balet memorabil, cu cantareti, comedianti etc. Noaptea va ramane ca amintirea unei seri magice.

5. Tur cu trenul la SollerVom merge intre Palma si Soller cu un tren vechi care conecteaza cele 2 parti ale insulei. Aceasta ruta este plina de frumusete si cultura, este precum o calatorie spre inceputul secolului. Intoarcerea se va face cu autocarul.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
15-Mar-11 - 24-Mai-11540420415-

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: COROLA