Destinatii Europene

SPANIA – Circuit si Sejur !

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
12 zile
Valabilitate Oferta:
01/09/2012 - 12/09/2012
Pret Total:
730 € (60.83€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

PROGRAMUL EXCURSIEI

Ziua 1 BUCURESTI – MADRID
Intalnire cu reprezentantul INTERRA la ora 06:55 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM cu destinatia Madrid. Decolare la ora 08:55, sosire la Madrid la ora 11:55. Scurt tur de oras panoramic Madrid. Transfer la hotel si formalitati de check in. Incepand cu ora 18h00 Vizitarea Muzeului National Prado – Colectiile Permanente. Fondat ca muzeu de pictură şi sculptură, "el Prado" conţine de asemenea o importantă colecţie de peste 5.000 de desene, 2.000 de afişe, 1.000 de monede şi aproape 2.000 de obiecte decorative şi lucrări de artă. Sculptura este reprezentată prin peste 700 de lucrări şi printr-un număr mai mic de fragmente sculpturale. Superba galerie de tablouri (8.600 de picturi) este factorul care îi conferă muzeului renumele internaţional. Indiscutabil, în Prado se află cele mai mari colecţii de lucrări ale spaniolilor Diego Velázquez şi Francisco Goya, precum şi ale lui Hieronymus Bosch (favoritul Regelui Filip al II-lea al Spaniei). Nota: Intrarea este gratuita pentru vizita libera individuala dupa ora 18:00! Cazare Hotel Rafael Ventas 4**** www.rafaelhoteles.com sau similar.

Ziua 2 MADRID – Capitala Spaniei
Mic dejun la hotel. Tur de oras Madrid cu ghid local. Vizita panoramica: Torres Colon, Plaza Colon, Palacio de Justicia, Biblioteca Nacional, Plaza de Cibeles, Palacio de Comunicaciones, Muzeul Naval. Turul panoramic continua: Plaza Independencia, Banco de Espana, Puerta del Sol, Plaza Mayor, Basilica St. Francisco El Grande. Popas la Palatului Regal – resedinta oficiala a Regelui Juan Carlos si Regina Sophia. Este unul dintre cele mai frumoase palate din Europa. (vizita exterioara). Turul continua cu Plaza de Espana si celebrul bulevard Gran Via. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau plimbari in capitala Spaniei. Cazare Hotel Rafael Ventas 4**** www.rafaelhoteles.com sau similar.

Ziua 3 MADRID – TOLEDO – SEVILLA (540km)
Mic dejun. Excursia continua spre Toledo – oras monument national, inclus in Patrimoniul Unesco. Vizita cu ghid local. Situat intre coline si inconjurat de raul Tajo, fosta capitala a Spaniei Vizigotice este un adevarat monument. Atractii: biserica Sf. Toma cu capodopera lui El Greco care ilustreaza “Funerariile Contelui Orgaz” . Apoi vom face o scurta plimbare pe jos in Cartierul Evreiesc cu Sinagoga El Transito, Muzeul Sefardi, biserica si manastirea San Juan de los Reyes construita in timpul “Regilor Catolici”. Intrari optionale la Catedrala din Toledo si Sinagoga del Transito (preturi informative: Catedrala - 8 EURO/ pers, Sinagoga – 3 EURO/ pers.). Sosire in Sevilla in cursul serii. Cazare hotel Sevilla Center 4**** sau similiar. Detalii pe: www.hotelescenter.com

Ziua 4 SEVILLA – CAPITALA ANDALUZIEI
Mic dejun. SEVILLA este situata pe raul Guadalquivir – poarta de legatura la Oceanul Atlantic. Tur de oras pietonal cu ghid local. Se viziteaza Catedrala - o cladire impunatoare, a 3-a ca marime din Europa, unde se presupune a fi Mormantul lui Columb. Altarul este decorat cu gravuri in stil gotic. Puteti urca in Turnul Clopotnitei “La Giralda”, de unde puteti admira panorama uimitoare a orasului. (Greu de urcat, dar merita!). Vizavi de cetate este Fortareata “Alcazar” (sec.X). Timp liber la dispozitie in Sevilla. Seara, optional Flamenco Show, o ocazie unica de a admira adevaratul dans flamenco. Tarife informative: 41 Euro/pers (Spectacol + 1 bautura), 69 Euro/pers (Spectacol + Tapas Dinner). Cazare hotel Sevilla Center 4**** (nu se foloseste autocarul in aceasta zi).

Ziua 5 SEVILLA – CORDOBA – GRANADA (350 km)
Mic dejun. Ne imbarcam in autocar si continuam drumul spre Cordoba. CORDOBA – a fost centrul civilizatiei musulmane din Peninsula Iberica timp de 3 secole si este situat pe raul Guadalquivir – cel mai mare din Andaluzia. Se viziteaza Impunatoarea Moschee. Privita din afara, “Mezquita” (Moscheea) pare o adevarata fortareata, insa in interior arhitectura este cu adevarat minunata si iti taie rasuflarea. Excursia continua spre Granada. Optional, Vizita cu ghid local la Alhambra. LA ALHAMBRA (in araba “Castelul Rosu”) a fost construit initial ca o fortareata in sec. IX si transformat intr-un complex de palate in sec. XIII-XIV. A fost declarat monument national in 1870. Se mai viziteaza El Generalife – Gradinile situate in fata Palatului Regal. Tarif: 30 Euro/persoana si include: biletul de intrare la Alhambra si El Generalife, ghizi locali, insotitor de grup, rezervare. Foarte Important! Excursia la Alhambra se rezerva numai din tara, intrucat la fata locului datorita cererii foarte mari nu se mai pot cumpara biletele. Agentia a rezervat in avans biletele de intrare. Cazare Hotel Los Angeles 3***+ www.hotellosangeles.net sau similar.

Ziua 6 GRANADA – VALENCIA (510km)
Mic dejun. Dimineata, Scurt tur panoramic Granada. Excursia continua spre Valencia. Tur de oras Valencia. Supranumit si “Orasul luminilor”, a fost fondat in timpul Romanilor, in sec. II inainte de Hristos. Jaime I l-a recucerit si l-a transformat in Capitala Regatului “Valencia”. Cazare hotel Mas Camarena 4**** Valencia-Paterna www.husa.es sau similar.

Ziua 7 VALENCIA – BARCELONA (350km)
Mic dejun. Excursia continua spre Barcelona, unde ajungem dupa amiaza. Tur de oras Barcelona panoramic: Portul turistic Port Vel, celebrul bulevard Rambla. Seara, transfer pe Costa Maresme. Cina si cazare Hotel 3***superior Costa Maresme.

Ziua 8 BARCELONA
Mic dejun. Excursie de 1 zi la Barcelona. Tur de oras cu vizitarea celor mai importante atractii turistice: Parcul Guell, Sagrada Familia, Casele Gaudi, Plaza Catalunya. Timp liber la dispozitie pe Rambla pentru cumparaturi. Se pot vizita in zona: Catedrala, Plaza del Rei, Statuia lui Cristofor Columb, Portul. Dupa pauza, turul continua cu: Arcul de Triumf, Citadella, Muzeul Maritim, Montjuic si Plaza Spania. Scurt popas pe Montjuic pentru stop fotografic si Stadionul Olimpic.Cina si cazare hotel 3***superior Costa Maresme.

Ziua 9 COSTA MARESME – MONTSERRAT
Mic dejun. Zi libera pentru plaja sau Optional, Excursie la Montserrat – capitala religioasa a Cataluniei. Vom vizita Manastirea Montserrat, unde se afla statuia neagra a Fecioarei Maria. Excursia cuprinde si un scurt popas la una dintre renumitele Crame de vin din regiune cu degustare de sampanie. Tarif: 45 Euro/persoana si include: transport autocar, biletul de intrare la Crama, insotitor de grup.(minim 25 platitori). Cina si cazare hotel 3***superior Costa Maresme.




Ziua 10 COSTA MARESME – ANDORRA
Mic dejun. Zi libera pentru plaja sau Excursie optionala: ANDORRA - O calatorie de vis prin 2 provincii din Catalunia, apoi vom traversa granita din Muntii Pirinei in Andorra. O sansa unica de a vizita 2 tari intr-o singura zi si de a face cumparaturi la cele mai atractive preturi din Europa. IMPORTANT! Pentru excursia in Andorra este necesar pasaportul. Tarif: 50 Euro/persoana (minim 25 platitori). Cina si cazare hotel 3***superior Costa Maresme.

Ziua 11 COSTA MARESME – BARCELONA
Mic dejun. Zi libera pentru plaja sau optional, Excursie de 1 zi la Girona – Capitala Cataluniei si Muzeul Dali. La Figueres se afla cel mai important muzeu dedicat artistului Salvador Dali; nu pierdeti aceasta incursiune in universul fascinant al artistului. Tarif: 45 Euro/persoana si include: transport autocar, ghid insotitor, biletul de intrare la Muzeul Dali. Cina si cazare hotel 3***superior Costa Maresme.

Ziua 12 BARCELONA - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 12:20, sosire la Bucuresti pe aeroportul Otopeni la ora 16:30. Sfarsitul pachetului de servicii.


Servicii incluse:
- Bilet de avion Bucuresti – Madrid si Barcelona – Bucuresti compania TAROM
(mic dejun si dejun cu bauturi incluse in timpul zborului)
- 11 nopti cazare cu mic dejun hoteluri 4**** si 3***superior confrom descrierii din program
- 5 cine la hotel pe Costa Maresme
- Transport cu autocar propriu, clasificat 4**** (mai putin zilele 4, 10 si 11 conform normelor A.E.T.R.)
- Vizitele, excursiile si tururile mentionate in program
- Vizita la Muzeul Prado
- Ghizi locali la Madrid, Toledo si Sevilla
- Ghid insotitor din partea agentiei

Servicii neincluse:
• Taxele de aeroport si combustibil: ~110 Euro/pers (acestea pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program si ghizii locali pentru vizitarea acestora (acolo unde nu sunt prevazuti)
• Excursiile si programele optionale

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni (a se consulta ruta de transfer)
• Ruta1: Constanta – Medgidia – Cernavoda – Fetesti – Slobozia
• Ruta2: Iasi – Tg.Frumos – Roman – Bacau – Onesti – Brasov – Campina – Ploiesti
• Ruta3: Sibiu – Rm.Valcea – Craiova – Pitesti

TARIF SPECIAL (taxe de aeroport incluse) PE CONEXIUNI INTERNE TAROM:
• IASI 110 Euro/persoana
RO710 IAS-OTP 0600-0705 // RO707 OTP-IAS 1845-1950
• SUCEAVA 100 Euro/persoana
RO810 SCV-OTP 0600-0715 // RO809 OTP-SCV 2130-2240
• CLUJ 115 Euro/persoana
RO650 CLJ-OTP 0615-0705 // RO647 OTP-CLJ 1735-1825
• TIMISOARA 115 Euro/persoana
RO610 TSR-OTP 0610-0720 // RO607 OTP-TSR 1740-1830


Suplimente & Reduceri:
• Camera SGL : +265 Euro/persoana/perioada
• Copii 2-11,99 ani : - 200 Euro/copil/perioada
• A 3-a persoana : - 30 Euro/ pt a 3-a persoana in camera tripla

Biletele de intrare la obiectivele turistice: aprox. 50 Euro/persoana/program astfel:Catedrala Toledo: 7€, Sinagoga Toledo: 2,3€, Santo Toma: 4,6€, Real Alcazar: 7€, Catedrala Sevilla: 7,5€, Mezquita Cordoba: 8€, Sagrada Familia: 10€

EXCURSII OPTIONALE (minim 25 de

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
01-Sep-12 - 12-Sep-12730

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: XLTRAVEL