Destinatii Europene

Shopping in Paradisul Cumparaturilor-Paralia Kater

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
4 zile
Valabilitate Oferta:
25/03/2013 - 02/06/2013
Pret Total:
165 € (41.25€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Cunoscută drept una din cele mai populare destinaţii de vacanţă din Nordul Greciei, Paralia Katerini concentraza un numar mare de hoteluri, vile, taverne traditionale, cafenele, restaurante, minimarket-uri, magazine. Pentru amatorii de shopping, Paralia Katerini este un adevarat ”paradis al cumparaturilor” . Statiunea abunda in magazine de suveniruri, obiecte de arta, bijuterii, confectii, incaltaminte, blanuri si pielarie, cu o oferta coplesitoare de produse de lux si bazar, adunate laolalta. Comercianţii greci sunt extrem de amabili, fara a insista insa in a-si prezenta marfa. Puteti admira si studia marfa din magazin cât vreti, fără să cumparati nimic şi nimeni nu se supară.
Daca vă hotărâţi totuşi să cumpăraţi ceva, nu uitaţi: totul se negociază, si chiar daca preturile nu sunt foarte mari, puteti obtine tarife mai mici decat cele afisate, in special la bijuterii, blanuri si pielarie.
Ziua 1. BUCURESTI– PARALIA KATERINI
Plecare din Bucuresti din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Sofia – Promachonas – Salonic. Sosire in cursul serii in functie de formalitatile vamale. Cina si cazare hotel 3* Paralia Katerini.
Ziua 2. PARALIA KATERINI – MUNTELE OLIMP
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau excursie optionala spre Muntele Olimp, casa celor 12 zei ai vechilor legende. Muntele este cunoscut in intreaga lume pentru importanta sa ecologica si culturala, si el deasemenea facand parte din patrimoniul UNESCO. Vizitam manastirea Dionysos- lacas monahal ce adaposteste tipsia de argint primita cadou de la Stefan cel Mare si continuam cu un popas la cabana Stavros (910m) de unde putem admira superba panorama dintre poalele muntelui si seducatoarea Maree Egee. Coboram in pitorescul „oras de piatra” asa cum mai este cunoscut, Litochoro, un orasel micut si cochet cu un labirint de străduţe pietruite, extrem de înguste, care şerpuiesc printre clădiri tradiţionale cu ferestre arcuite, porţi vechi din lemn şi acoperişuri viu colorate. O ultima oprire o vom face in defileul Enipeas- unde Zeus se imbaia cu frumoasele nimfe departe de ochii sotiei sale, Hera, in vestita sa „cada”. Intoarcere in statiune, cazare si cina hotel 3* Paralia Katerini.
Ziua 3. PARALIA KATERINI – METEORA
Mic dejun.Timp liber pentru cumparaturi sau excursie optionala spre Kalambaka cu vizitarea spectaculosului complex Monahal de la Meteora, inclus in patrimoniul UNESCO. Se viziteaza 2 dintre cele mai frumoase 6 manastiri apoi scurt popas la Zervopolis –principalul atelier de icoane bizantine- unde veti asista la procesul de confectionare a icoanelor. La intoarcere vizitam schitul Sfanta Paraschevi (Sfanta Vineri ) lacas cunoscut pentru izvoarele sale ce se cred a fi vindecatoare in special in cazul afectiunilor oculare.Intoarcere in statiune, cazare si cina hotel 3* Paralia Katerini.
Ziua 4. PARALIA KATERINI - SALONIC – BUCURESTI
Mic dejun. Tur panoramic Salonic cu autocarul: Agora Romana, Arcul lui Galerius, Rotonda. Scurt popas la Biserica Sf. Dumitru si Turnul Alb. Plecare spre tara. Sosire la Bucuresti in cursul noptii.

TARIF: 165 Euro/persoana, loc in camera dubla
Date de plecare: 25 martie ,16 aprilie, 30 mai
Servici incluse:
• 3 nopti cazare cu demipensiune in hotel de 3* in Paralia Katerini
• Tur oras Salonic
• Transport cu autocar propriu, clasificat 4****
• Ghid roman insotitor

Transferuri GRATUITE la punctul de imbarcare, pe urmatoarele rute:
• Ruta 1. Constanta-Medgidia-Cernavoda-Slobozia-Bucuresti;
• Ruta 2. Brasov-Campina-Ploiesti;
• Ruta 3. Pitesti – Bucuresti
Nu sunt incluse:
• intrarile la obiectivele turistice din program, excursiile optionale

Supliment & Reduceri:
• SGL: + 55 Euro/pers
• Copii 2-11,99 ani: -35 Euro

Excursii optionale (tarife calculate la minim 25 participanti):
• Kalampaka & Meteora (transport autocar, ghid insotitor roman ): aproximativ 35 Eur/pers
• Muntele Olimp (transport autocar, ghid insotitor roman ):: aproximativ 15 Eur/pers

Grup minim: 40 platitori

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
25-Mar-13 - 28-Mar-13165
16-Apr-13 - 19-Apr-13165
30-Mai-13 - 02-Iun-13165

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: Iexplore