Destinatii Europene

PARIS, MON AMOUR!!!!!

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
17/05/2013 - 23/05/2013
Pret Total:
499 € (71.29€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Date de PLECARE:
Luna
MAI 17
IUNIE 26
IULIE 16; 25
AUGUST
SEPTEMBRIE 2;9;15;21
OCTOMBRIE 25


PROGRAMUL EXCURSIEI

Ziua 1: Bucuresti – Paris
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 05:20 pentru imbarcare pe zborul Companiei AIR FRANCE AF 1089 cu destinatia Paris. Decolare din Bucuresti la ora 07:20. Sosire in Paris la ora 09:30. Transfer in oras si Tur panoramic de ½ de zi al orasului. Parisul este considerat de multi turisti cel mai frumos oras al Europei; vor putea fi admirate: Catedrala Notre Dame, Place de la Concorde, Champs Elysee, Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Opera Garnier, Domul Invalizilor, Turnul Montparnasse. Transfer la hotel si check-in. Cazare la hotel IBIS PARIS BERTHIER 3* sau similar.

Ziua 2: Paris
Mic dejun. Tur pietonal cu ghidul insotitor prin Parisul pitoresc: Montmartre, Basilica Sacre Coeur, Fantana Saint Michel, Rue Huchette, Notre Dame, Primaria Parisului, centrul Pompidou cu atelierul lui Brancusi. Deplasarea intre diferitele zone ale orasului se va face cu mijloacele de transport in comun. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare la hotel IBIS PARIS BERTHIER 3* sau similar.

Ziua 3: Muzeul Louvre
Mic dejun. Optional, Vizitarea Muzeului Louvre cu ghid autorizat. Muzeul gazduiest impresionante colectii de arta egipteana, orientala, greceasca si romana, picturi, sculpturi si gravuri din epoca medievala si pana la 1850. Puteti admira in jur Piramida de sticla, fostul palat, Arcul de triumf al Caruselului, Gradinile Tuileries si Cafe Marly – renumitul loc de intalnire la Louvre. O experienta unica pentru fiecare. Dupa-amiaza timp liber la dispozitie. Cazare la hotel IBIS PARIS BERTHIER 3* sau similar.

Ziua 4: Versailles
Mic dejun. Excursie optionala la castelul Versailles cu ghid autorizat. Impresionantul Castel al lui Ludovic al XIV-lea este situat la 17km de Paris. Atractii: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor, expozitia de picturi din epoca lui Napoleon. In uriasul parc al castelului mai puteti admira: Fantana lui Apollo, Fantana Latona, Orangeria cu sera de maslini si portocali a palatului. Dupa amiaza, deplasare la Turnul Eiffel si optional Croaziera pe Sena. De pe ambarcatiunea cu vedere panormica puteti admira: Turnul Eiffel, Trocadero, Muzeul de Arte Moderne, Place de la Concorde, Grand Palais, Assemblee Nationale, Musee National D’Orsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Louvre, Academia Franceza, Cartierul Latin. (Durata: 1 ora). Cazare la hotel IBIS PARIS BERTHIER 3* sau similar.


Ziua 5: Valea Loirei
Mic dejun. Excursie optionala pe Valea Loirei. Va propunem sa petreceti aceasta zi explorand una dintre cele mai frumoase si mai renumite regiuni ale Frantei. Numita si “Gradina Frantei”, valea Loirei este faimoasa datorita castelelor a caror arhitectura este reprezentativa pentru perioada Renasterii. In timpul excursiei vor fi vizitate doua dintre cele mai frumoase castele de pe Valea Loirei: castelul Chenonceau tronand maiestuos pe raul Cher, construit in secolul al XVI-lea, in general, asociat cu Diane de Poitiers si Caterina de Medici, care au marcat istoria locurilor, si castelul Amboise unul din martorii stilului arhitectural renascentist din Franta, in care Leonardo da Vinci si-a trait ultimii ani de viata, iar in 1519 a fost inmormantat aici, dupa vointa sa. Cazare la hotel IBIS PARIS BERTHIER 3* sau similar.
Ziua 6: Paris sau Disneyland
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau vizita optionala la Disneyland. Desi pare o lume magica dedicata copiilor, Disneyland Paris este o destinatie de vacanta excelenta si pentru adulti. Un tinut fermecator din toate punctele de vedere. Imediat ce treci de portile sale, patrunzi intr-o cu totul alta lume, o lume a povestilor care nu inceteaza sa te surprinda, o lume in care imaginatia depaseste orice limite, o lume a copilariei. Nu conteaza ce varsta ai, aici pur si simplu redevii copil. Cazare la hotel IBIS PARIS BERTHIER 3* sau similar.

Ziua 7: Paris – Bucuresti
Mic dejun. Ora 12:00 eliberarea camerelor de hotel. Timp liber la dispozitie. Transfer la aeroportul Charles de Gaulle pentru imbarcare pe zborul Companiei AIR FRANCE AF 1088 catre Bucuresti. Decolare la ora 19:10; aterizare in Bucuresti la ora 23:00.


Oferta speciala: 499 Euro / persoana, loc in camera dubla
Supliment camera SGL: + 260 Euro/perioada
Copil 2-11,99 ani: - 50 Euro/copil/perioada (in camera cu 2 adulti)



Servicii incluse:

- Bilet de avion Bucuresti – Paris – Bucuresti, Compania AIR FRANCE
- 6 nopti cazare cu mic dejun la hotel IBIS PARIS BERTHIER 3* sau similar
- Transferuri cu autocarul aeroport – hotel – aeroport
- Tur de oras panoramic al Parisului de ½ de zi
- Tururi pietonale cu ghidul insotitor
- Ghid roman insotitor

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni:
• Ruta1: Constanta – Cernavoda – Fetesti – Slobozia
• Ruta2: Iasi – Roman – Bacau – Onesti – Brasov – Campina – Ploiesti
• Ruta3: Sibiu – Rm.Valcea – Craiova – Pitesti

Nu sunt incluse:
- taxele de aeroport & combustibil: ~ 140 EURO/ persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului pana la date emiterii biletelor de avion)
- asigurarea medicala (optionala)
- intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale
- asigurarea storno

Excursii optionale:
• Vizitarea Muzeului Louvre: 25 Euro/persoana si include: rezervare la muzeu, bilet de intrare, ghid autorizat (tarife valabile pentru minim 25 de participanti)

• Excursie pe Valea Loirei: 110 Euro/persoana si include :autocar, ghid autorizat, intrari castelele Chenonceau si Amboise (tarife valabile pentru minim 25 de participanti)

• Excursie la castelul Versailles: 45 Euro/persoana si include: rezervare la castel, bilet RER, intrare castel, ghid autorizat (Tarife valabile pentru minim 25 de participanti)

Nota:
• Camerele duble cu pat suplimentar se pot confirma doar la cerere, in limita disponibilitatii hotelului.
• Camerele triple la Paris sunt duble cu pat suplimentar (ex. pat pliant, fotoliu-pat, etc.)

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
17-Mai-13 - 23-Mai-13499---

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: Iexplore