Destinatii Europene

Revelion Maroc - Circuite Orase Imperiale - avion

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
12/12/2007 - 13/02/2008
Pret Total:
985 € (89.55€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Data de plecare : 26.12

O tara unde omul se ingemaneaza cu natura, un loc cu o abundenta de comori care asteapta sa fie descoperite in spatele zidurilor oraselor.
O betie a simturilor, o pictura magnifica ce pare sa fi prins viata, vibranta, colorata si plina de farmec. Munti, paduri, cascade, imense campuri de flori cu parfumuri ametitoare, rauri maiestoase si plaje superbe. Dar mai presus de toate, predomina stralucirea si romantismul acestei tari. Fastul oriental, stralucirea si contrastele fascinante din vechile orase Marrakesh, Fez sau Rabat te captiveaza irezistibil. Din momentul sosirii in aceasta tara, incepi sa traiesti o experienta incarcata de mister si exotic.
Si nu uitati: cand ajungeti in Casablanca savurati o cafea sau un ceai in cafeneaua unde Humphrey Bogart a turnat celebrul sau film ce poarta numele orasului…

Ziua 1. BUCURESTI – MALAGA
Intalnire cu ghidul pe aeroportul Baneasa ora 18.00. Imbarcare si zbor direct Bucuresti – Malaga. Sosire in Malaga ora 23.00 si transfer la hotel in Costa del Sol. Cazare.
Ziua 2. COSTA DEL SOL & GIBRALTAR
Mic dejun. Turul rivierei sudice a Spaniei, Costa del Sol, cu popas in Marbella, cea mai renumita statiune de pe coasta. Plecare spre frumosul orasel Tarifa, cel mai sudic punct al Spaniei. Excursie optionala in Gibraltar, micuta colonie britanica, situata la confluenta Marii Mediterane cu Oceanul Atlantic. Timp liber in Gibraltar, in care ne vom putea bucura admirand legendarele maimute de pe Upper Rock, vizitand Pestera St. Michael ( o grota de o frumusete unica, unde regulat au loc si diverse concerte ) sau facand cumparaturi la preturi tax-free. Intoarcere pe continent si cazare La Linea-Algeciras.
Ziua 3. ALGECIRAS – FEZ
Mic dejun. Traversam cu ferry-boat-ul Stramtoarea Gibraltar. Bine ati venit in Africa ! Continuam itinerariul spre Fez, oras stralucitor, al carui centru istoric face parte din patrimoniul UNESCO. Sosire la Fez. Seara posibilitatea de a participa la un magnific spectacol de sunet si lumini ( optional ). Cazare si cina.
Ziua 4. FEZ
Mic dejun. Zi consacrata vizitarii orasului Fez, capitala religioasa a Marocului: Medina medievala (inclusa in patrimoniul UNESCO), Moulay Idriss, Moscheea Karaouine. Timp liber. Cazare si cina.
Ziua 5. FEZ - BENI MELLAL - MARRAKESH
Mic dejun. Plecare spre Marrakesh, trecand prin satul berber Immouzer du Kandar. Popas la Beni Mellal, unul din marile centre agricole ale Marocului. Sosire in Marrakesh si vizitarea faimosului cartier Djemaa El Fna. Cazare si cina Marrakesh.
Ziua 6. MARRAKESH – AGADIR
Mic dejun. Vizitarea Marrakesh-ului istoric: gradina Menara, necropola saadiana, Palatul Bahia, Muzeul Koutoubia si Dar Si Said. Dupa pranz plecare spre Agadir, oras marginit de plajele superbe ale Atlanticului. Sosire si instalare la hotel. Seara cina festiva de Revelion in restaurantul hotelului.
Ziua 7. PLAJA LA OCEANUL ATLANTIC - AGADIR
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja, baie in ocean sau alte programme facultative. Cazare si cina Agadir.
Ziua 8. AGADIR - VALEA PARADISULUI
Mic dejun. Timp liber pentru plaja etc. Optional, excursie in Valea Paradisului, unde vom putea admira cascade fascinante, numeroase sate berbere, canioane strajuite de palmieri. Cazare si cina Agadir.
Ziua 9. AGADIR – CASABLANCA
Mic dejun. Plecare spre Casablanca. Puteti continua explorarea metropolei pe cont propriu sau sa alegeti o plimbare pe faleza de pe tarmul oceanului. Cazare si cina.
Ziua 10. CASABLANCA - RABAT
Mic dejun. Turul orasului Casablanca: Piata Centrala, Cartierul Habous, Palatul Regal, Piata Mohamed V, zona rezidentiala Anfa, Moschea Hassan al II-lea. Plecare in nord spre Rabat. Sosire, cazare si cina.
Ziua 11. RABAT – TANGER - MALAGA ( 240 km )
Mic dejun. Turul orasului Rabat: Palatul Regal (Mechouar), Oudaya Kasbah, Mausoleul Mohamed V, Turnul Hassan. Continuam traseul spre Spania via Tanger, traversand cu ferry-boat-ul la Algeciras. Transfer la aeroport aprox. ora 21.30. Imbarcare si zbor spre tara ( ora 23.45 )
Ziua 12. BUCURESTI
Sosire in Bucuresti ora 04.45.

HOTEL ANEZI 4* - Agadir

Hotel cu servicii excelente, inconjurat de gradini cu vegetatie luxurianta, situat la 50 m de plaja si 10 minute de centrul orasului, cu vedere splendida asupra golfului Agadir. Camerele sunt echipate cu baie, TV satelit, aer conditionat, telefon si terasa sau balcon. Hotelul ofera 2 piscine, restaurante, 3 baruri, centru spa cu tratamente balneo, masaj, sauna, hammam, 3 terenuri de tenis, tenis de masa, mini club pentru copii, salon de coafura, magazine,

PRETUL INCLUDE:

● transport avion direct Bucuresti – Malaga – Bucuresti si autocar / minibus climatizat pe durata circuitului;
● transferuri si asistenta;
● traversarea cu ferry-boatul Spania-Maroc si retur;
● cazare 10 nopti cu mic dejun in hoteluri 4 stele ( la Agadir-hotel Anezi 4* ) ;
● 7 cine conform programului ;
● ghid roman si ghid local in Maroc;

PRETUL NU INLCUDE:

● asigurarea medicala;
• asigurarea STORNO;
● taxele de aeroport ( 100 € );
● intrarile la obiectivele turistice ( cele din Maroc, in valoare de 35 euro, se achita la agentie );
• Cina Festiva de Revelion 65 €
● bacsisuri obligatorii ( 15 € );
● excursia optionala in Gibraltar ( 38 € ).

SUPLIMENT SINGLE 180 €
Reducere copii 2-10 ani: 150 euro ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ). Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Agentia isi rezerva dreptul de a face modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice mentionate.
Nota: cazarea din Rabat ( ziua 10 ) se poate face si in hotel de 3*

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: GIULIA TOUR