Destinatii Europene

Rapsodie vieneza de St Valentine - Avion c151

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
4 zile
Valabilitate Oferta:
25/01/2008 - 31/12/2008
Pret Total:
290 € (72.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Servicii incluse:
• Transport avion Bucuresti – Viena- Bucuresti
• Cazare 3 nopti la hoteluri de 4*, PARK INN VIENNA by Rezidor SAS**** sau similar
• 3 mic dejun bufet
• Ghid atestat

Nu sunt incluse in pret:
• Asigurarea medicala:
• Asigurarea STORNO
• Taxele de intrare la obiectivele turistice unde acestea se percep
• Mesele si alte cheltuieli personale
• Taxele aeroport 90/euro /persoana.

Optional:
• Supliment cazare in camera SGL 85euro/persoana
- Sumpliment Cina de Revelion: 100 euro/persoana

Reduceri :
• A treia persoana in camera 5%

Ziua 1: Ringul Vienez
Ne intalnim cu ghidul in aeroportul Baneasa, apoi ne imbarcam si decolam catre Viena. Dupa un zbor de 90 minute vom atreiza si ne imbarcam intr-un autocar austriac care ne va purta intr-un tur al Vienei. Aici admiram cele mai frumoase cladiri ale capitalei Austriei: Palatul Urania, Palatul Hoffburg, Palatul Prinz Eugen, Orangeria, Bursa, Catedrala Votiv, Muzeul de Istorie, Palatul Joseph III, Palatul Universitatii, Opera, Primaria, Burgtheatre, Parlamentul. Si am enumerat aici doar palatele care ne sunt accesibile din mersul autocarului, pentru ca dupa ce ne cazam, ne schimbam de hainele de drum, iar seara iesim eleganti pentru a ne plimba pe strazile pietonale care ascund, ce altceva decat palate si palate, unul langa altul, unul mai frumos decat altul. Mai ales seara acestea stralucesc in lumina candelabrelor de cristal, oferindu-ne o imagine ireal de opulenta pentru cei care nu realizeaza ceea ce s-a putut construi aici in sute de ani de dominatie a bogatei case de Habsburg.” . Cazare hotel 4 * in Viena.

Ziua 2 : Palatul Schonbrunn
Dimineata, dupa micul dejun vom vizita Palatul Schonbrunn. Despre acest palat se spune ca intrece, din punctul de vedere al acuratetii cu care au fost conservate obiectele de interior, multe resedinte regale similare. Dupa amiaza, vom vizita Grienzig-ul, la timp pentru un dejun in capitala gastronomiei central-europene. Zecile de taverne unguresti,sarbesti,cehe,turcesti,italienesti,croate sau romanesti ne imbie la un gulas, pleskovice,cirap-ci-ci, donner,mititei sau frankfurteri, prajiti care-mai-de-care dupa o reteta mai apetisanta. Seara avem timp liber pentru rezervarea mesei in restaurantul ales de fiecare dintre noi sau vizite individuale, este ajunul sarbatorii pe care Viena o pretuieste nespus, iar in fata Primariei se organizeaza traditionalul Vienna Fest, celebra Piata a Gurmanzilor, unde sute de cabane alpine ne imbie cu bunatati din Tyrol, din Styria sau Carinthya adaptate acestei sarbatori crestine. Gazde primitoare , vienezii ne vor integra imediat in atmosfera vesela a acestui adevarat templu al distractiei, unde vom ramane pana la ore tarzii ale noptii. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 3: Sarbatorim la Viena
Prima partei a zilei este dedicata pentru o plimbare in acest magnific oras al contrastelor, unde imbinarea dintre vechi si nou, dintre clasic si modern, ne uimeste la tot pasul. In patria valsului intalnim peste tot grupuri de tineri care ne invita la festivaluri zilnice, la oricare din cele 27 de teatre ale Vienei. Unii o fac din placere, altii pentru bani. Toti,insa, contribuie la desavarsirea spiritului sarbatorilor crestine. Locul lor preferat este piata din fata catedralei Sfantul Stefan. Putem opta asadar pentru un concert de muzica simfonica, unde timp de 2-3 ore vom asculta cele mai indragite uverturi din operele marilor maestri – Haydn, Bach, Mozart, Beethoven, Strauss, Verdi, Wagner, Mendelson , Puccinni, Enescu, Bartok, Mahler si lista ar putea continua, deoarece in general orchestra canta o arie de cateva minute, apoi alta, intercaleaza cate’o melodie populara, spre deliciul publicului care nu stie cum a trecut seara.
Vom continua cu o cina romantica la unul din restaurantele unde chelnerii sunt tenori, baritoni sau soprane, poate nu de talia unui teatru de renume, dar suficient de inzestrati pentru a ne face sa vibram pe arii de opera celebre, de aceasta data, in timpul servirii mesei...O pasiune vieneza, care ne va face sa suspinam multa vreme dupa acest oras incantator. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 4 : Decolare catre Bucuresti, ora 06:20 dimineata.Sfarsitul unui vis...

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: GIULIA TOUR