Destinatii Europene

Revelion Budapesta - 229 Euro

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
06/11/2007 - 28/12/2007
Pret Total:
229 € (38.17€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

Program: de la
Ziua 1 (vineri, 28 decembrie) - Bucuresti – Budapesta (798 km)
Plecare din Bucuresti in jurul orei 20.00, parcarea din fata Parcului Tineretului (vis a vis de Liceul Gh. Sincai) pe traseul Bucuresti - Arad/Oradea - Budapesta.
Ziua 2 (sambata, 29 decembrie) - Budapesta
Sosire in cursul diminetii la Budapesta.Tur panoramic gratuit pe malurile Dunarii (Bazilica Sf. Stefan, Podurile Medievale, Bastionul Pescarilor, Parlamentul, Citadella, Monumentul Libertatii, Monumentul Mileniului, Catedrala Matei Corvin). Efectuarea formalitatilor de cazare si timp de masa si odihna.
Seara, optional va veti putea bucura de privelistea oferita de catre una din Perlele Europei - Budapesta in ritm de vals de la bordul vaporasului de croaziera alaturi de o cina romantica pe Dunare sau savurand un pahar de sampanie. Cazare la Hotel 3*** in Budapesta.
Ziua 3 (duminica, 30 decembrie) - Budapesta - Viena (239 km)
Mic dejun bufet. Excursie optionala la Viena.Tur panoramic de oras Viena incluzand cele mai renumite obiective turistice ale orasului din zona Ringului: Palatul Hofburg, Opera, Parlamentul, Primaria, Burgtheater, Catedrala Sf. Stefan, Bisericile Karls si Maria Treu si deasemenea o scurta vizita la unul din marile centre comerciale pentru cumparaturile de Anul Nou. Cazare la Hotel 3*** in Budapesta.
Ziua 4 (luni, 31 decembrie) - Budapesta
Mic dejun bufet.. De dimineata vizitam Cetatea din Buda cu Bastionul Pescarilor si cele sapte turnuri reprezentand cele sapte triburi ale Ungariei; Palatul Regal; Turnul Mariei Magdalena; Biserica Sf. Ana. Trecem peste Podul cu Lanturi in Pesta pentru a admira cea mai impozanta cladire a Ungariei - Parlamentul, nu inainte de a intalni Academia de Stiinte, Basilica Sfantul Stefan, Opera de stat - tur pietonal gratuit .
Intoarcere la hotel odihna pana la Seara festiva cu program de divertisment si cina festiva de Revelion -optional. Cazare la Hotel 3*** in Budapesta.
Ziua 5 (marti, 01 ianuarie) - Budapesta
Mic dejun bufet.. Prima dimineata a Noului An o veti petrece dupa pofta inimii, sau optional veti putea face o excursie la Muzeul de Ceramica Kovacs Margit, Muzeul de Martipan si bisericile sarbesti Szentendre iar seara, optional veti putea savura un adevarat festin, intr-o atmosfera medievala la unul dintre cele mai renumite si ravnite restaurante ale Budapestei - Sir Lancellot (preturi speciale pentru clientii nostri) sau participa la o cina traditionala ungureasca in ritmuri de ceardas la crama - Borkatakomba sau o degustare de vinuri. Cazare la Hotel 3*** in Budapesta.
Ziua 6 (miercuri, 02 ianuarie) - Budapesta – Bucuresti (798 km)
Mic dejun bufet.. Imbarcarea in autocar in cursul diminetii. Optional veti putea petrece cateva clipe de relaxare la Godolo, vizitand Castelul Printesei Sissi. Gratuit pe drumul de intoarcere spre tara, vom face o vizita in centrul orasului Szeged (aprox. 30 min). Ne vom indrepta spre casa pe ruta Budapesta - Arad/Oradea - Bucuresti unde vom sosi in cursul noptii.

Servicii incluse:
 transport cu autocar clasificat (min.2**) conform normelor de transport international
(AC, toaleta, scaune rabatabile, instalatie audio-video);
 cazare 4 nopti in camera dubla Hotel 3*** (sau in functie de alegere);
 mic dejun bufet;
 cina festiva de revelion (acolo unde este indicat in oferta);
 insotitor de grup din partea agentiei;
 GRATUIT : tur panoramic al Budapestei;
 GRATUIT : tur pietonal al Budapestei;
 GRATUIT : vizita la Szeged.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Neotour Galati"

Total Oferte de Turism (7)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Neotour Galati