Destinatii Europene

Revelion Elvetia - 499 Euro

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
06/11/2007 - 28/12/2007
Pret Total:
499 € (45.36€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • drumetii montane
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

11 zile: Padova- Verona- Milano- Chamonix- Lausanne- Montreaux- Geneva- Interlaken
Berna- Lucerna- Cascada Rhinului - Zurich- Vaduz- Neuchwanstein- Linderhof- Salzburg

Ziua 1. (27.12.2007) BUCURESTI- BUDAPESTA (795 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti, parcarea de la Ateneu (restaurant Cina), pe ruta Brasov – Cluj - Oradea. Sosire si cazare la Budapesta.
Ziua 2. (28.12) BUDAPESTA- VIENA- PADOVA (797 km)
Dupa micul dejun, plecare spre Viena pentru a admira intr-un scurt tur de oras: Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg (exterior), Domul Sf. Stefan, Opera. Apoi deplasare spre Graz –Udine. Cazare in zona Padova.
Ziua 3. (29.12) PADOVA- VERONA- MILANO (245 km)
Mic dejun. Optional vizita in Padova la basilica Sf. Anton, renumit centru de pelerinaj. Urmeaza Verona cu Arenele Romane, Casa Julietei, Piata del`Erbe, Palatul si Mormintele Scaligerilor. Deplasare spre Milano unde se viziteaza: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel si Domul, pe cat de decorat in exterior atat de sobru in interior, punand in valoare vitraliile sale unice. Cazare in zona Milano
Ziua 4. (30.12) MILANO- CHAMONIX (St. Gervais ) / sau MONTREAUX- LAUSANNE (590 km) * vezi NOTA
Mic dejun. Precare spre Lausanne, via Montreux, o placuta statiune pe malul lacului Leman, pentru a vizita renumitul castel Chillon. Optional, excursie spre taramul de vis al stancilor vesnic inzapezite, Chamonix, de unde, daca vremea permite, se urca la cea mai inalta statie de telecabina din lume, Aquille de Midi 3970 m, in apropiere de Mont Blanc. In zilele cu vant se poate calatori cu trenuletul cu cremaliera spre Marea de Gheata, unde se viziteaza pestera din morena ghetarului. Seara cazare in Lausanne.
Ziua 5. (31.12.2007) LAUSANNE- GENEVA (190 km) * vezi NOTA
Mic dejun.Deplasare spre Geneva pentru a vizita: Catedrala St. Pierre, Place Neuve, Primaria, Maison Tavel si sediul ONU. Intoarcere in Lausanne pentru a ne pregati pentru sarbatorirea intrarii in noul an. Optional cina festiva de Revelion in restaurantul Hotelului Alpha Palmiers 4****. LA MULTI ANI!!! . Cazare in acelasi hotel din Lausanne
Ziua 6. (01.01.2008) LAUSANNE- INTERLAKEN (165 km)
Mic dejun. Dupa un somn odihnitor, timp liber in Lausanne sau optional excursie la Interlaken, celebra statiune montana superb amplasata intre doua lacuri la poalele Alpilor. Urcare cu trenuletul cu cremaliera spre cea mai inalta statie din Europa – Jungfraujoch (3454 m), strabatand peisaje de o coplesitoare frumusete. Seara intoarcere la Lausanne. Cazare.
Ziua 7 (02.01) LAUSANNE- BERNA- LUCERNA (220 km)
Mic dejun. Deplasare spre Berna, capitala Elvetiei, unde vom vizita: Rathaus, Marktgase si Kramgase, Catedrala Sf Vicentiu. Excursia continua spre Lucerna, unde se viziteaza: Kapellplatz, Rathaus, St. Peterskapelle, Kapellbrucke, Wasserturm. Cazare in Lucerna.
Ziua 8 (03.01) LUCERNA- SCHLAFFHAUSEN- ZURICH- VADUZ- DORBIRN (215 km)
Mic dejun. Excursie optionala la Schlaffhausen pentru a admira spectaculoasa cascada a Rhinului. La intoarcere incepem turul pietonal in Zurich: Banhofstrasse, Grossmunster (catedrala protestanta fondata de Carol cel Mare), Fraumunster (cu vitraliile remarcabile ale lui Marc Chagall). Parasind Elvetia, se tranziteaza Lichtenstein, cu o scurta oprire in capitala Vaduz, apoi cazare in zona Dorbirn.
ZIUA 9 (04.01) CASTELELE NEUSCHWANSTEIN SI LINDERHOF- SALZBURG (390 km)
Mic dejun. Incepe circuitul Castelelor Bavariei, descoperind lumea fanteziei in care traia Ludovic de Bavaria, si vizitam cel mai renumit castel- Neuschwanstein. Urmeaza apoi Palatul Linderhof, superb decorat si amplasat intr-un cadru natural unic. Strabatand sudul Germaniei, seara sosire si cazare la o pitoreasca pensiune din zona Salzburg.
Ziua 10 (05.01) SALZBURG- BUDAPESTA (550 km)
Dupa micul dejun, deplasare spre Salzburg, orasul muzicii, unde se viziteaza: Gradinile Mirabell, Domul, Casa lui Mozart, Orasul vechi, etc. Spre pranz plecare spre Budapesta pentru un scurt tur de oras: Parlamentul, Basilica Sf. Stefan, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Sf. Matias. In Budapesta, la final de excursie, se organizeaza optional o croaziera pe Dunare (cu sau fara cina inclusa). Cazare la Budapesta.
Ziua 11 (06.01.2008) BUDAPESTA- BUCURESTI (795 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, dupa ora 23.30, in functie de trafic si de formalitatile vamale.
PRETUL INCLUDE:
• transport cu autocar modern, cu climatizare si scaune rabatabile, clasificat minim 2 stele.
• 10 cazari cu mic dejun in hoteluri 3 si 2 stele.
• vizitele cuprinse in program;
• ghid insotitor din partea agentiei pe traseu
NOTA: In cazul organizarii excursiei optionale la Chamonix in ziua 4-a, vizitarea Castelului Chillon se va realiza in prima parte a zilei a 5-a.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Neotour Galati"

Total Oferte de Turism (7)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Neotour Galati