Destinatii Europene

Revelion Franta - 459 Euro

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
06/11/2007 - 26/12/2007
Pret Total:
459 € (41.73€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

11 zile: Viena- Salzburg- Strasbourg- Luxemburg- Reims- Paris
Fontainebleau- Valea Loirei- Versailles- Valea Rinului- Frankfurt- Praga

Ziua 1. (26.12.2007) BUCURESTI- BUDAPESTA (795 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti parcarea de la Ateneu (Rest. Cina), pe ruta Pitesti – Sibiu - Arad. Sosire si cazare la Budapesta.
Ziua 2. (27.12) BUDAPESTA- VIENA- SALZBURG (540 km)
Dupa micul dejun, deplasare spre Viena pentru a admira intr-un scurt tur de oras frumusetea fostei capitale imperiale: Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg (exterior), Domul Sf. Stefan, Opera. Traseul continua prin nordul Austriei pentru cazare la o pitoreasca pensiune din zona Salzburg.
Ziua 3. (28.12) SALZBURG- STRASBOURG (520 km)
Mic dejun. In Salzburg, orasul muzicii, tur pietonal: Gradinile Mirabell, Domul, Casa lui Mozart, Orasul vechi. Optional, urcare cu funicularul in Fortareata pentru a admira o frumoasa panorama a orasului. Plecare spre capitala Alsaciei unde se viziteaza Catedrala care domina orasul cu silueta sa. Optional, croaziera cu vaporasul pe raul Ill, de unde se pot admira pitorescul cartier Petit France si Consiliul Europei. Seara, cazare la Strasbourg.
Ziua 4. (29.12) STRASBOURG- LUXEMBURG- REIMS- PARIS (590 km)
Mic dejun. Deplasare spre Luxemburg unde oprim pentru un tur pietonal catre Place de l’Armee si Palatul Ducal. Plecare spre Paris cu o scurta oprire la Reims, unde se va vizita celebra Catedrala, locul de Incoronare al Regilor Frantei. Sosim in cursul serii la Paris si incepem vizitarea orasului cu un tur panoramic: Place de la Concorde, L’Arc de Triomphe, Champs Elysees, Podul Alexandru al III-lea, Tour Eiffel, Palais de Chaillot, Grand Palais, Petit Palais. Cazare la Paris – Hotel Ibis Levallois (sau similar).
Ziua 5. (30.12) PARIS- FONTAINEBLEAU- VALEA LOIREI (470 km)
Timp liber pentru vizita individuala in Paris. Optional, excursie cu autocarul la Palatul Fontainebleau, impresionant prin rafinamentul desavarsit si apoi in continuare pe Valea Loirei. Se viziteaza cel mai renumit castel, Chambord, ce domina peisajul cu arhitectura sa medievala, iar la intoarcerea spre Paris, oprire in pitorescul orasel Blois pentru a vizita Castelul incarcat de istorie. Cazare la Paris.
Ziua 6. (31.12.2007) PARIS
Mic dejun. Dimineata vizitam L’Ile de la Cite, inima istorico-spirituala a Parisului, cu impozanta Catedrala Notre-Dame si Palatul de Justitie cu delicata Sainte Chapelle. Urmeaza Pantheonul si maiestosul Dom al Invalizilor cu mormantul lui Napoleon Bonaparte. In final, ne indreptam catre Muzeul Luvru si centrul Pompidou cu Atelierul Brancusi. Seara ne pregatim pentru sarbatorirea intrarii in noul an. LA MULTI ANI ! Optional, la miezul noptii se admira spectacolul de pe strazile pariziene. Cazare la Paris – Hotel Ibis Levallois.
Ziua 7. (01.01.2008) PARIS- VERSAILLES (80 km)
Dupa un somn odihnitor, se viziteaza somptuosul Palat de la Versailles si optional gradinile sale. La intoarcerea in Paris, tur panoramic al cartierului de zgarie nori La Defence. Continuam turul cu Opera Garnier, Galeriile Lafayette catre Moulin Rouge si Place Pigale, de unde urcam spre Sacre CÅ“ur si Montmartre. Cazare la Paris.
Ziua 8. (02.01) PARIS- KOBLENZ (540 km)
Mic dejun. Plecare spre Germania. Optional, excursie la Bruxelles, pt. a admira: Palatul Regal, Palatul de Justitie, Primaria, Grand Place si Manneken Pis. Sosire la Koblenz, oras situat la confluenta Rinului cu Mosela. Cazare intr-una din localitatile pitoresti din zona Koblenz.
Ziua 9. (03.01) VALEA RINULUI- FRANKFURT- PRAGA (655 km)
Mic dejun. Traseul urmeaza minunata Vale a Rinului cu legendara Stanca Lorelei si semetele castele medievale. Scurt popas in Rudesheim. Drumul continua spre Praga, cu vizita optionala in Frankfurt, pentru un tur al centrului istoric. Sosire si cazare in Praga.
Ziua 10. (04.01) PRAGA- BUDAPESTA (525 km)
Dupa micul dejun, tur de oras Praga: Catedrala Sf. Vit, Podul Carol, Primaria si Turnul cu Ceas, Cartierul Evreiesc, etc. Continuam itinerariul spre Budapesta unde, optional, se poate organiza o croaziera pe Dunare (cu sau fara cina inclusa). Cazare la Budapesta.
Ziua 11. (05.01.2008) BUDAPESTA- BUCURESTI (795 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, dupa ora 23.30, in functie de trafic si formalitatile vamale.
PRETUL INCLUDE:
• transport cu autocar modern, cu cu climatizare si scaune rabatabile, clasificat minim 2 stele.
• 10 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3 si 2 stele.
• vizitele cuprinse in program;
• ghid insotitor din partea agentiei pe traseu

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Neotour Galati"

Total Oferte de Turism (7)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Neotour Galati