Destinatii Europene

REVELION 2012 THAILANDA SINGAPORE MALAYESIA BATAM

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
18 zile
Valabilitate Oferta:
28/12/2011 - 14/01/2012
Pret Total:
1495 € (83.06€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • scufundari

Descriere Oferta Turistica:

ITINERARIU
BANGKOK - PATTAYA - PHUKET - HUA HIM - CHUMPHON - TRANG - KUALA LUMPUR - PENANG - MELAKA - PUTRAJAYA - ALOR SETAR

PLECARI
28.12-14.01.2012

SERVICII INCLUSE
servicii ghid roman si ghizi locali ;
bilet avion Bucuresti – Istanbul – Bangkok / Singapore – Istanbul –Bucuresti;  transport cu autocar 2** cu aer conditionat;
15 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 4****.

SERVICII NEINCLUSE
(se achita obligatoriu la agentia din Romania) = 790 €, pentru:
MASA DE REVELION ;
taxe aeroport/securitate si transfer aeroport-hotel-aeroport ;
6 programe turistice (inclusiv biletele de intrare) in zilele : 5, 12, 14 (Putrajaya) si 15 (tur, excursia in insula, show de sunet si lumini). Nota - viza pentru Thailanda, aprox. 25 €, se obtine si se achita la frontiera.

PROGRAM
ZIUA 1 Miercuri, ora 17.30 - intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul la check in Qatar Airlines pentru destinatia Doha. Ora 19:25, decolare, sosire la Doha, ora 23:55.

ZIUA 2 Ora 00.50 – decolare, sosire in Bangkok, ora 11.35. Transfer (150 Km) . Cazare in Pattaya (confluenta oceanelor Indian si Pacific).

ZIUA 3 (mic dejun). Optional(plata in excursie), excursie la Insula de Corali (plaja, baie, pranz). Pe parcursul plimbarii cu vaporasul, se opreste la insula de agrement sportiv, unde se pot face sarituri cu parasuta. Cazare in Pattaya.

ZIUA 4 (mic dejun). 31.12. Optional(plata in excursie), excursie la Nong Nooch Village (dansuri populare thailandeze si jocuri sportive cu elefanti, fotografii cu tigri, gradina de orhidee). Vizita manufactura de bijuterii si pietre pretioase din Pattaya (cea mai mare galerie de bijuterii din lume). Dupa amiaza plaja si baie in ocean. Seara, masa de Revelion. Cazare in Pattaya.

ZIUA 5 (mic dejun). Timp liber. Ora 13-excursie la cea mai mare Ferma de crocodili din lume (cu spectacol–dresura de crocodili). Deplasare cu autocarul la Bangkok. Seara, optional(plata in excursie) “Erotic Show” sau shopping. Cazare in Bangkok.

ZIUA 6 (mic dejun). Optional(plata in excursie), excursie (pranz inclus) la: Piata Plutitoare, cea mai inalta pagoda (templu budist) din lume Phra Pathom Chedi si Gradina Botanica Rose Garden. Optional(plata in excursie). Croaziera cu cina si program artistic in Bangkok pe fluviul Chao Praia. Cazare in Bangkok.

ZIUA 7 (mic dejun). Optional(plata in excursie), tur (6 ore) Bangkok cu autocarul cu vizite la: Marele Palat, Templele lui Buda lungit, Buda de smarald, Buda meditand). Shopping.Cazare in Bangkok.

ZIUA 8 (mic dejun).Deplasare pe autostrada cu autocarul la Phuket cu popas in statiunea litorala Hua Hin (aici se afla Palatul Regal de vacanta) unde se viziteaza fabrica de matase. Popas in orasul Chumphon. Cazare in Insula Phuket.

ZIUA 9 (mic dejun). Timp liber, plaja si baie. Dupa amiaza, Optional(plata in excursie), excursie cu autocarul la o crescatorie de perle, apoi popas in orasul Puket si deplasare in cel mai sudic punct al insulei (confluenta oceanelor) pentru apusul de soare. Cazare in Insula Phuket.

ZIUA 10 (mic dejun). Deplasare pe autostrada la Penang cu popasuri (cate 1 ora) in orasele Trang (Thailanda) si Alor Setar (Malayesia).Cazare in Insula Penang.

ZIUA 11 (mic dejun). Optional(plata in excursie), excursie de ½ zi-turul insulei cu autocarul si popas in Georgetown (capitala insulei). Dupa amiaza plaja si baie in ocean. Cazare in Insula Penang.

ZIUA 12 (mic dejun). In Penang, excursie la Templul serpilor si Rezervatia de fluturi. Deplasare (350 km) in capitala Malaysiei cu vizita Parcul pasarilor (dupa ce se iese din insula Penang). Cazare in Kuala Lumpur.

ZIUA 13 (mic dejun). Optional(plata in excursie), tur Kuala Lumpur cu autocar, opriri la:Turnul Telecomunicatiilor(421 m, urcare),Turnurile gemene Petronas(urcare), China Town si Muzeul de Arta Islamica al Malaysiei. Shopping. Optional(plata in excursie), cina malayesiana cu program artistic. Cazare in Kuala Lumpur.

ZIUA 14 (mic dejun). Excursie (25 km de Kuala Lumpur), in Putrajaya (cel mai nou si modern orasel al Malaysiei cu numeroase parculete si canale ca-n Venetia) se viziteaza moscheea Putra si optional plimbare cu barca pe canale. Deplasare in orasul Malacca(pe malul oceanului), se
viziteaza Fort A Famosa si Piata Stadhuys. Cazare la frontiera cu Singapore in zona Johor(Malaysia).

ZIUA 15 (mic dejun). Tur (3 ore) Singapore cu autocarul cu opriri la Moscheea si Palatul Sultanului + statuia Merlioni (simbolul orasulu). Excursie cu autocarul in Insula Sentosa(se asigura transport cu trenuletul si bilete intrare la Underwater World-acvariu cu peste 2500 de vietati marine vazute dintr-un tunel transparent lung de 80m+show, seara, de sunet si lumini la fantani). Cazare in Singapore.

ZIUA 16 (mic dejun). Timp liber sau optional (130 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 150 €-daca se achita in excursie), excursie (include: transfer cu autocarul hotel-port-hotel, taxa viza-se obtine la frontiera, bilet vapor+turul insulei cu autocar si ghid local) de 1 zi in Indonesia (Insula Batam-zona comerciala libera)-se viziteaza marea moschee Mesjud Raya si templul budist Maha Vihara Duta Maitreya + shopping. Obs. – deplasarea cu vaporul din Singapore in insula dureaza 45 min. Cazare in Singapore.

ZIUA 17 (mic dejun).Timp liber(eliberarea camerelor-cel la tarziu ora 12) in zona Orchard Road(principala strada comerciala)-River Side(zona coloniala cu cladiri zgarie nori, muzee, teatre, restaurante, atractii turistice)-farfuria zburatoare (panorama asupra insulei). Transfer la aeroport.
ZIUA 18–Sambata (mic dejun). Ora 02.05-decolare din Singapore .Sosire in Doha la ora 04.50. Decolare din Doha spre Bucuresti la ora 8.25, sosire pe Otopeni ora 13.30.

007

Supliment single 590 €.
Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 60 €.
Obs.- persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Acte necesare - pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania +2 fotografii(din 2011) tip pasaport.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
28-Dec-11 - 14-Ian-121495

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR