Destinatii Europene

REVELION 2012 MADRID 5 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2011 - 02/01/2012
Pret Total:
459 € (91.8€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

ITINERARIU
MADRID – TOLEDO – EL ESCORIAL

PLECARI
29 decembrie - 02 ianuarie 2012

SERVICII INCLUSE
Bilet de avion Bucuresti – Madrid – Bucuresti compania TAROM
4 nopti cazare cu mic dejun hotel Florida Norte 4**** (clasificare locala)
Tur de oras Madrid cu ghid local
Transferuri aeroport – hotel - aeroport
Insotitor de grup

SERVICII NEINCLUSE
Taxele de aeroport si combustibil: 110 Euro/pers (pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor in functie de evolutia pretului petrolului)
Biletele de intrare la obiectivele turistice din program
Excursiile si programele optionale
Cina de revelion la restaurant local

PROGRAM
29 decembrie BUCURESTI – MADRID
Intalnire cu reprezentantul INTERRA la ora 06:55 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO 415 cu destinatia Madrid. Decolare la ora 08:55, sosire la Madrid la ora 11:55. Tur de oras Madrid cu ghid local. Vizita panoramica: Torres Colon, Plaza Colon, Palacio de Justicia, Biblioteca Nacional, Plaza de Cibeles, Palacio de Comunicaciones, Muzeul Naval. Turul panoramic continua: Plaza Independencia, Banco de Espana, Puerta del Sol, Plaza Mayor, Basilica St. Francisco El Grande. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Florida Norte 4**** (clasificare locala). Detalii pe www.celuisma.com/en/info-hotel-celuisma-florida-norte

30 decembrie MADRID – MUZEUL PRADO, EL ESCORIAL
Mic dejun. Optional, Excursie la EL ESCORIAL – Palatul simbol al monarhiei spaniole. Aici se afla San Lorenzo de El Escorial – complexul, format din manastire, palat si mausoleu regal, construit de Filip al II-lea in 1584 si caracterizat ca fiind “a opta minune a lumii”, a fost ridicat in cinstea Sfantului Laurentiu (San Lorenzo). Constructia in forma unui gratar, amintind de martiriul Sfantului Laurentiu, a durat 21 de ani si reprezinta unul dintre cele mai mari edificii din lume. Intrare la Manastirea Escorial si Apartamentele Regale. Tarif: 45 Euro/persoana (minim 25 platitori) si include: transpor autocar, ghid local, insotitor de grup, bilet de intrare la manastire si apartamentele regale. Intoarcere la Madrid. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie. Seara, Vizitarea Muzeului National Prado – Colectiile Permanente. Fondat ca muzeu de pictură şi sculptură, "el Prado" conţine de asemenea o importantă colecţie de peste 5.000 de desene, 2.000 de afişe, 1.000 de monede şi aproape 2.000 de obiecte decorative şi lucrări de artă. Sculptura este reprezentată prin peste 700 de lucrări şi printr-un număr mai mic de fragmente sculpturale. Superba galerie de tablouri (8.600 de picturi) este factorul care îi conferă muzeului renumele internaţional. Indiscutabil, în Prado se află cele mai mari colecţii de lucrări ale spaniolilor Diego Velázquez şi Francisco Goya, precum şi ale lui Hieronymus Bosch (favoritul Regelui Filip al II-lea al Spaniei). Nota: Intrarea este gratuita pentru vizita libera individuala dupa ora 18:00! Cazare Hotel Florida Norte 4****.

31 decembrie MADRID – TOLEDO, LA MULTI ANI 2012!
Mic dejun. Optional, Excursie la Toledo – oras monument national, inclus in Patrimoniul Unesco. Vizita cu ghid local. Situat intre coline si inconjurat de raul Tajo, fosta capitala a Spaniei Vizigotice este un adevarat monument. Atractii: biserica Sf. Toma cu capodopera lui El Greco care ilustreaza “Funerariile Contelui Orgaz” . Apoi vom face o scurta plimbare pe jos in Cartierul Evreiesc cu Sinagoga El Transito, Muzeul Sefardi, biserica si manastirea San Juan de los Reyes construita in timpul “Regilor Catolici”. Intrare la Catedrala din Toledo. Tarif: 50 Euro/persoana (minim 25 platitori) si include: transport autocar, ghid local, insotitor de grup, bilet de intrare la catedrala din Toledo. Intoarcere la Madrid. Dupa amiaza libera. Seara, optional Cina de revelion la un restaurant local sau participare la petrecerea publica de revelion. Cazare Hotel Florida Norte 4****.

01 ianuarie MADRID
Mic dejun. Pentru prima zi a anului va sugeram o plimbare pietonala cu insotitorul de grup in Parcul Retiro, pe celebrul bulevard Gran Via si Plaza de Espana. Timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Florida Norte 4****.

02 ianuarie MADRID - BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Dupa eliberarea camerelor la ora 12:00 va sugeram o vizita la Palatul Regal – resedinta oficiala a Regelui Juan Carlos si Regina Sophia. Este unul dintre cele mai frumoase palate din Europa. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO414 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 19:00, sosire la Bucuresti pe aeroportul Otopeni la ora 23:35. Sfarsitul pachetului de servicii.

017

The Celuisma Florida Norte Hotel 4*
www.celuisma.com/en/info-hotel-celuisma-florida-norte
Supliment camera single :+110 Euro/persoana
Reduceri copii 02-10 ani :- 120 Euro/copil/perioada
Reduceri copii 10-12 ani :- 60 Euro/copil/perioada

Celuisma Florida Norte Hotel este localizat central, la cateva minute de centrul vechi sau de gradinile Palatului Regal si in imediata apropriere a modernului centru comercial Principe Pio.
Din fata hotelului puteti lua unul din numeroasele autobuze care va pot lasa la Muzeul Prado sau Muzeul Reginei Sofia, statiile de metrou si de tren fiind si ele in vecinatate.
Modernul hotel dispune de 399 de camere spatioase echipate cu grup sanitar propriu, uscator de par, aer conditionat / incalziere central , telefon, TV, radio si seif. Printre facilitatile hotelului sunt incluse un restaurant, o cafenea , galerie comerciala , spalatorie, salon cosmetic , sala de conferinta, parcare, Internet (contra cost ).

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
29-Dec-11 - 02-Ian-12459

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR