Destinatii Europene

REVELION 2012 GRECIA 9 ZILE AUTOCAR

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
28/12/2011 - 05/01/2012
Pret Total:
379 € (42.11€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

ITINERARIU
BUCURESTI – SERRES – SALONIC – LAMIA – ATENA – PELOPONEZ

PLECARI
28.12.2011 – 05.01.2012

SERVICII INCLUSE
8 nopti cazare cu mic dejun continental sau bufet inclus, hoteluri categoria “Turist” (echivalent 3*standard): o noapte in Serres, 5 nopti in Atena, o noapte in Kalambaka, o noapte in Serres
tur oras Atena cu vizitare Akropolis (intrare optionala) / tur pietonal Salonic, excursie in Peloponez cu ghid grec la Mycene si Epidavros
transport autocar modern dotat cu aer conditionat pentru intreg traseul
ghid grec la Akropolis,
insotitor roman / grup(Tour Leader).

SERVICII NEINCLUSE
intrarile la obiectivele turistice &monahale (se achita separat, la fata locului)
Masa de Revelion (70 euro/pers); rezervarea locurilor si plata se vor efectua la inscriere
asigurarea medicala si asigurarea storno
excursile optionale

PROGRAM
Ziua 1 (28.12.2011): BUCURESTI – SERRES – 600 km
Ora 06:30 plecare din Bucuresti, Piata Victoriei – parcarea de langa muzeul Antipa – cu autocar clasificat pentru curse internationale ( a/c), pe traseul: Bucuresti – Russe – Sofia (sosea/centura) – Kulata –Serres. Sosire in functie de formalitatile de frontiera si trafic auto. Cazare Hotel Galaxy , categoria “Turist” sau similar in Seres (Nigrita).

Ziua 2 (29.12.2011): SERRES – SALONIC – LAMIA – ATENA – 530 km
Mic dejun. Plecare spre Salonic. Mini-tur city pietonal. Vizitarea principalelor obiective istorice si religioase din frumoasa “capitala” a Greciei de Nord: Bazilicile Sfantului Dumitru si Sfanta Sofia, Forumul Roman, Turnul Alb (emblema orasului), Arcul si ruinele Palatului lui Galerius (sec IV). Deplasare spre Atena pe traseul: Katerini – Lamia – Atena. Pe traseu vizitarea Manastirii Sfintei Parascheva, din canionul raului Tembi. Cazare Hotel Complex “Oscar” 3*sup/similar, zona centrala in Atena.

Ziua 3 (30.12.2011): ATENA – PELOPONEZ – ATENA (Tur Argolis) – 330 Km
Mic/dejun. Excursie in Peloponez. Istmul Corinth, Cetatea Mycene (Zidul Ciclopic, Poarta Leilor, Tezaurul Atrizilor), Nafplion - oras port construit de venetieni (sec.XIII), prima capitala a Greciei Moderne, dupa eliberarea de sub otomani. Teatrul Antic de la Epidavros (inclusiv muzeul), cu acustica perfecta, ;ocul unde s-a nascut Esculap (intrari optionale). Cazare in Atena.

Ziua 4 (31.12.2011) : ATENA – City tour – LA MULTI ANI 2012!
Mic dejun. City Tour Atena (autocar): Piata Omonia si Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Academia, Biblioteca Nationala, Stadionul Olimpic – unde s-a desfasurat prima Olimpiada moderna (1896). Vizita la Akropolis (inclusiv Muzeul) cu ghid grec. Intrare optionala (12 euro/pers). Dupa amiaza program liber. Seara REVELION 2012 (70 euro/pers – optional). Muzica live, dans, program specific, surprize la restaurantul hotelului OSCAR. Cazare Hotel in Atena.

Ziua 5 (01.01.2012): ATENA – Timp liber la dispozitie
Mic dejun (ora 10:00). Optional – Excursie autocar “Apus de Soare la Cap Sounion”. Traseu: Atena - Port Pireu – Cap Sounion/ Templul lui Poseidon (80 km/sens). Un traseu extrem de spectaculos : “Coasta lui Apollon” – pe langa Marea Egee. Pret 60 euro/persoana (grup minim 20 platitori). Include: transport auto, dejun taverna in Port Pireu, asistenta turistica. Cazare Hotel in Atena.

Ziua 6 (02.01.2012): ATENA – Timp liber la dispozitie
Mic dejun. Optional – croaziera de 1 zi in Golful Saronicos (Marea Egee), cu vizitarea insulelor Egina (unde se viziteaza si Manastirea Catedrala cu hramul Sfantului Nectarie, canonizat in anul 1961), Poros si Hydra. Pret 85 euro/pers. Include: transfer auto la punctul de imbarcare(Pireu), croaziera, dejun& program artistic pe vas. Cazare Hotel in Atena.

Ziua 7 (03.01.2012): ATENA –THIVA – DELPHI – KALAMBAKA
Mic dejun. Plecare spre Kalambaka, pe traseul Atena –Thiva- Delphi, vizitarea celebrului Oracol (intrare optionala 6 euro/persoana), continuarea drumului spre Kalambaka,printr-o zona montana (Muntii, Pindus), de o spectaculozitate deosebita! Cazare Hotel Kosta Famissi Rex / similar, in Kalambaka .

Ziua 8 (04.01.2012): KALAMBAKA – SALONIC – SERRES.
Mic dejun. Kalambaka, oras-statiune situat la “poalele” Meteorelor (1.100 stanci cu forme si dimensiuni diferite), al doilea centru religios al Greciei (dupa Muntele Sfant Athos) si obiectiv turistic de renume mondial, inclus in patrimoniul UNESCO. 24 de manastiri datand din sec. XIV-XVI dominau de la inaltimea stancilor pe care erau construite intraga campie a Thessaliei, oferind o experienta unica, irepetabila! Vizitarea Manastirii Varlam (sec.XIV), una dintre cela 6 manastiri vizitabile, care au rezistat timpului in aceasta zona (intrare optionala 2 euro/persoana).Oprire vizita la un atelier/magazin de icoane. Deplasare spre Serres. Cazare Hotel Galaxy (similar) in Seres (Nigrita).

Ziua 9 (05.01.2012): SERRES-KULATA-RUSSE-BUCURESTI 560 Km.
Mic dejun. Ora 07:30 plecare spre tara. Sosire in Bucuresti (Piata Victoriei) in functie de formalitatiile de frontiera si trafic auto.

008

Reducere pat suplimentar adult: 10 EURO
Reducere copil 2-12 ani: 99 EURO
Supliment camera single: 100 EURO
GRUP MINIM: 30 persoane.
Supliment grup 25 – 29 pers: 18 EURO/persoana.

ACTE NECESARE: pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei sau carte de identitate valabila.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera
Conducatorul de grup isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita de oficialitatile de resort din Grecia, conform standardelor proprii;
Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii
Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
28-Dec-11 - 05-Ian-12379

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR