Destinatii Europene

REVELION 2012 EGIPT HURGHADA CROAZIERA PE NIL 13 Z

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
13 zile
Valabilitate Oferta:
27/12/2011 - 08/01/2012
Pret Total:
945 € (72.69€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

ITINERARIU
CAIRO – HURGHADA - LUXOR – CROAZIERA PE NIL (4 NOPTI) – ASWAN – CAIRO

PLECARI
27.12.2011 – 08.01.2012

SERVICII INCLUSE
transport cu avionul Bucuresti – Cairo si retur, compania Tarom
10 nopti cazare, din care: 3 nopti cu demipensiune in Hurghada la hotel 5*, 4 nopti cu pensiune completa pe vas de croaziera 5*, 1 noapte cu demipensiune transport cu trenul, 2 nopti cu demipensiune in Cairo la hotel 4*
transport local cu autocar dotat cu aer conditionat
transferuri aeroport – hotel – aeroport
intrarile la obiectivele turistice mentionate in program
ghid local
insotitor roman de grup.

SERVICII NEINCLUSE
taxele de aeroport (obligatorii): 115 EURO/persoana
supliment petrecere de Revelion (obligatoriu): 70 EURO/persoana
supliment cuseta in vagon de dormit (obligatoriu): 55 EURO/ persoana
taxa de viza: 15 USD/ persoana, viza se achita si se obtine pe aeroportul din Cairo
bacsisurile, obligatorii in Egipt: 40 EURO/ persoana, se achita la sosirea in Egipt reprezentantului agentiei
bilet de avion Cairo-Hurghada / Luxor-Cairo(optional): aprox. 250 EURO/persoana (in functie de disponibilitati)
bauturile alcoolice sau racoritoare la mese
excursiile optionale
intrarea la sala mumiilor in Muzeul de Egiptologie si la mormantul lui Tutankhamon in Valea Regilor
asigurarea medicala
asigurarea storno.

PROGRAM
Ziua 1 (27 dec): BUCURESTI - CAIRO
Intalnire cu insotitorul roman de grup la aeroportul Otopeni, ora 21:45, pentru imbarcare pe cursa companiei TAROM cu destinatia Cairo. Sosire la ora 01:30 (28 decembrie 2011) si transfer catre statiunea Hurghada.

Ziua 2 (28 dec): HURGHADA (Marea Rosie)
Sosire in Hurghada in cursul diminetii (drumul dintre Cairo si Hurghada se parcurge in aproximativ 6 ore, in functie de trafic). Timp liber pentru odihna si plaja. Cina si cazare la hotel 5*.

Ziua 3 (29 dec): HURGHADA (Marea Rosie)
Mic dejun. Timp liber sau, optional, croaziera pe Marea Rosie (pret informativ: 35 EURO/ persoana); cei care doresc pot face snorkeling pentru a vedea renumitele recife de corali. Cina si cazare.

Ziua 4 (30 dec): HURGHADA (Marea Rosie)
Mic dejun. Timp liber, sau, optional, jeep safari in desert pentru a vedea un sat de beduini si apusul de soare printre dunele de nisip (pret informativ: 40 EURO/ persoana). Cina si cazare.

Ziua 5 (31 dec): HURGHADA – LUXOR (CROAZIERA PE NIL – VAS 5*) LA MULTI ANI!!!
Dupa micul dejun, transfer catre Luxor pentru imbarcare pe vasul de croaziera. Cazare dupa ora 12:00 si pranz pe vasul de croaziera. Aceasta zi este consacrata templelor de pe malul estic al Nilului: templul Karnak, dedicat zeului Amon-Ra, cel mai mare complex religios din Egipt si templul Luxor. Seara, cina la restaurantul vasului de croaziera, urmata de petrecerea de Revelion (bauturile racoritoare sau alcoolice nu sunt incluse).

Ziua 06 (01 ian): LUXOR
Dupa micul dejun, vizitam monumentele antice de pe malul vestic al Nilului: mormintele faraonilor din Valea Regilor, sapate in stanca si ascunse in dealurile Thebei, pictate cu culori care isi mentin intensitatea nuantelor desi au o vechime de peste 3000 de ani, impresionantul templu al Reginei Hatshepsut de la Deir el Bahri si Colosii lui Memnon – statui gigantice ce strajuiau odinioara intrarea in templul lui Amenhotep al III-lea. Navigare catre Edfu. Cina si cazare pe vasul de croaziera.

Ziua 7 (02 ian): EDFU - KOM OMBO
Mic dejun. Vizita a templului Edfu, dedicat zeului Horus, unul dintre cele mai bine pastrate temple din Egipt. Dupa amiaza, navigare catre Kom Ombo, sosire si vizita a templului Kom Ombo, dedicat celor doi zei: Sobek si Horus.

Ziua 8 (03 ian): KOM OMBO - ASWAN
Mic dejun. Navigam catre Aswan unde vizitam gradina botanica; plimbare cu feluca in apropierea stancilor Insulei Elephantine. Pranz pe vasul de croaziera. Excursie optionala la marele baraj de la Aswan, realizare impresionanta a ingineriei moderne si templul Philae situat pe o insula in mijlocul Nilului (pret informativ: 45 EURO/ persoana). Cina si cazare pe vasul de croaziera. Seara, program de animatie (belly dance).

Ziua 9 (4 ian): ASWAN - CAIRO
Dupa micul dejun, debarcare de pe vas. Optional, excursie la Abu Simbel (detaliile vor fi comunicate in timpul circuitului de catre insostitorul de grup). Transfer la gara din Aswan pentru deplasare cu trenul (cusete de 2 persoane in vagon de dormit) la Cairo. Cina va fi servita in tren.

Ziua 10 (5 ian): CAIRO
Dupa micul dejun, vizitam cele mai importante repere turistice ale metropolei egiptene: Muzeul de Egiptologie, care gazduieste cea mai importanta colectie de obiecte istorice datand din perioada faraonica, Sfinxul si cele trei piramide de pe platoul Giza (vizita exterioara), Muzeul de Parfumuri Orientale si Institutul Papirusului.

Ziua 11 (6 ian): CAIRO
Mic dejun. Optional, excursie de o zi la Alexandria – port la Marea Mediterana, orasul Cleopatrei si al lui Marc Antoniu, fosta capitala a tarii in perioada lui Alexandru Macedon (pot fi vizitate: teatrul Greco-roman, catacombele romane, biblioteca din Alexandria – vizita exterioara). Pret informativ: 60 EURO/ persoana.

Ziua 12 (7 ian): CAIRO
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Timp liber pentru plimbare si cumparaturi pana la ora transferului catre aeroport. Pentru iubitorii de shopping, propunem renumitul bazarul Khan-el-Khalili care va sta la dispozitie cu o gama variata de produse.

Ziua 13 (8 ian): CAIRO - BUCURESTI
Imbarcare pe cursa companiei TAROM cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 02:25 si sosire in Bucuresti la ora 06:15 dimineata.

008

GRUP MINIM: 25 PERSOANE
Pentru grup 20-24 persoane tariful se suplimenteaza cu 40 EURO/ persoana. In cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.
ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
27.12.2011 Bucuresti 23:45 – Cairo 01:30 (28 decembrie 2011)
08.01.2012 Cairo 02:25 – Bucuresti 06:15

● Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
● Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Egipt conform standardelor proprii.
● Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
● Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
● Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care acestea sunt impuse de terti (agentie aeriana, respectiv autoritatile din Maroc).
● Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.
● Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor.
● Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentie. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca participantii vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
● Capacitatea maxima a cusetelor in vagon de dormit este de doua persoane; suplimentul pentru cuseta include cina si micul dejun.
● Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
● Oferta a fost calculata pe baza paritatii euro/dolar valabile in luna iunie 2011; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica tariful.
Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
27-Dec-11 - 08-Ian-12945

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR