Destinatii Europene

REDUCERECIRCUIT ANGLIA FRANTA BENELUX15 ZILE AUTOC

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
15 zile
Valabilitate Oferta:
12/01/2011 - 17/11/2011
Pret Total:
685 € (45.67€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • monumente istorice
  • drumetii montane
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

VIENA-SALZBURG-PARIS -LONDRA-BRUXELLES-ANTWERP-HAGA-AMSTERDAM-PRAGA

PLECARI
3 iul, 19 iul, 4 aug, 20 aug 2011

Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km )
Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre graficul rutelor si orasele de imbarcare la sfarsitul programului ). Sosire seara si cazare la Budapesta.

Ziua 2. VIENA & SALZBURG ( 570 km )
Mic dejun. Plecare din Budapesta spre Viena. Vizitam orasul imperial incepand cu un tur panoramic al Ring-ului (Ringstrasse), unde vom admira Parlamentul, Opera, Primaria, dupa care continuam pietonal din Piata Maria Tereza, trecand prin curtea Palatului Hofburg, pana la Domul Sf. Stefan. Tranzitam Austria spre Orasul lui Mozart, Salzburg, asezat in umbra impunatoare a fortaretei Hohensalzburg, cea mai veche si bine conservata fortificatie din Europa, de unde se deschide o superba panorama a orasului. Dupa un tur pietonal, ne indreptam spre cazare, situata in zona Salzburg.

Ziua 3. CASTELUL CHIEMSEE & MUNCHEN ( 530 km )
Mic dejun. Plecam spre capitala Alsaciei, Strasbourg, trecand prin inima Bavariei, cu un popas pe malul lacului Chiemsee, in centrul caruia, pe o insulita, se inalta falnic Castelul Herrenchiemsee construit de Ludovic al II-lea, o replica veritabila a Palatului Versailles. Urmatoarea oprire este Munchen, unde vom avea la dispozitie cca. 2 ore pentru masa de pranz si explorarea centrului orasului. Sosire seara la Strasbourg si cazare.

Ziua 4. STRASBOURG – PARIS ( 490 km )
Mic dejun. Incepem ziua cu un tur pietonal in centrul istoric, incluzand impresionanta Catedrala gotica ( a patra ca inaltime din lume ) si Ceasornicul, dupa care putem alege o plimbare cu vaporasul pe raul Ill, de unde se pot admira pitorescul cartier Petit France si Consiliul Europei. Plecare spre Paris. Sosim in cursul dupa-amiezii si vom incepe vizitarea Orasului Luminilor intr-un tur panoramic: Place de la Concorde, L’Arc de Triomphe, Champs Elysees, Grand Palais si Petit Palais (ambele construite in stilul Art Nouveau), Trocadero & Palais de Chaillot, Tour Eiffel, ajungand spre seara in cel mai modern cartier parizian, Defense. Cazare Paris.

Ziua 5. PARIS
Mic dejun. Continuam explorarea Parisului cu Les Invalides, cartierul Montmartre, Biserica Sacre Coeur, Place de la Bastille, Centrul Pompideau, Opera. Dupa-amiaza vizita individuala la Muzeul Luvru. Seara sugeram o plimbare cu ‘bateaux mouches’ pe raul Sena, prilej de a admira ‘by night’ o parte din monumentele grandioase ale Parisului in toata splendoarea lor. Cazare Paris.
Ziua 6. VALEA LOIREI & VERSAILLES
Mic dejun. Timp liber in Paris sau, optional, excursie la Versailles, pentru vizitarea grandiosului Palat al lui Ludovic al XIV-lea, continuand excursia pe Valea Loirei, unde vom putea admira doua dintre cele mai marete castele ale Frantei, Chambord si Cheverny. Seara intoarcere in Paris si cazare.

Ziua 7. PARIS - LONDRA ( 445 km )
Mic dejun. In prima parte a zilei turul ne poarta prin L’Ile de la Cite, unde ne va incanta maretia Cathedralei Notre Dames, a Palatului Conciergerie si Saint Chapelle, dupa care vom vizita Montparnasse, Jardin du Luxembour, Pantheonul, Sorbona, Cartierul Latin. Plecam spre Calais si ne imbarcam pe ferry-boat pentru traversarea Canalului Manecii la Dover. Seara sosire la Londra si cazare.

Ziua 8. LONDRA
Mic dejun. Vizitarea capitalei anglo-saxone: Palatul Buckingham, St. James Park, Big Ben ( simbolul metropolei, Turnul cu Ceas al Palatului Westminster ), Abatia gotica Westminster ( locul de incoronare, casatorie si inmormantare a monarhilor Marii Britanii ), Tower Bridge, Tower of London, Catedrala St. Paul, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Hyde Park. Seara plimbare optionala cu vaporasul pe Tamisa. Cazare Londra.

Ziua 9. WINDSOR, STONEHENGE, SALISBURY ( 350 km )
Mic dejun. Excursie optionala la Windsor, resedinta familiei regale britanice, continuand apoi spre Stonehenge, pentru vizitarea monumentalului complex megalitic. Urmatorul popas va fi in Salisbury, a carui catedrala gotica, construita incepand cu anul 1220, este o capodopera desavarsita a arhitecturii englezesti medievale. Catedrala se mandreste cu cel mai inalt turn din Marea Britanie si cea mai mare manastire din Anglia. Intoarcere la Londra via Southampton, districtul Hampshire, unul din cele mai importante orase maritime din Europa, din al carui port a plecat celebrul vapor Titanic in prima si ultima sa calatorie. Seara nu ratati o vizita la celebrul megastore Harrods sau o plimbare pe renumita Oxford street, cea mai populara artera comerciala a metropolei. Cazare Londra.

Ziua 10. LONDRA – BRUGGE - BRUXELLES ( 390 km)
Mic dejun. Timp liber in Londra in prima parte a zilei, in care vom putea vizita British Museum sau Muzeul Figurilor de Ceara Madame Tussaud. Plecare in jurul pranzului spre Dover pentru traversarea pe continent. Popas la Brugge, oras flamand de o frumusete unica, al carui centru istoric, unul din cele mai bine conservate din Europa, este parte din patrimoniul cultural UNESCO. In interiorul impresionantei Catedrale este pastrat, potrivit legendei, un flacon cu Sfantul Sange, care este scos in public cu ocazia Invierii, intr-o procesiune fastuasa cu caracter medieval, care se desfasoara anual din 1291. Cazare in Bruxelles.

Ziua 11. BRUXELLES – ANTWERP – HAGA ( 200 km )
Dupa micul dejun, vizita in Bruxelles: Palatul Regal, Grand Place, Primaria, Manneken Pis. Plecare spre Haga. En route oprire in Anwerp, al doilea oras ca marime al Belgiei, in centru caruia vom descoperi frumusetea arhitecturala flamanda, intruchipata in cladiri monumentale ca cea a Primariei sau a Catedralei Doamnei Noastre, una din cele mai mari si mai impresionante catedrale gotice, care adoposteste si picturi celebre ale pictorului baroc Rubens. Sosim la Haga si vizitam Muzeul Regal Mauritshuis, Palatul Pacii (exterior). Cazare zona Haga ( Leiden ).

Ziua 12. AMSTERDAM - KOBLENZ ( 410 km )
Mic dejun. In prima parte a zilei vom vizita Amsterdam, supranumit ‘Venetia Nordului’: Leidseplein ( squar larg si deosebit de animat, cu numeroase cafenele si terase ) Rijkmuseum, Muzeul Van Gogh, Fabrica de diamante ‘Costa Diamonds’ iar apoi ne imbarcam intr-o mini croaziera cu vaporasul pe canale pentru un tur panoramic. Plecare spre Koblenz, localitate situata la confluenta raurilor Rin cu Mosela. Cazare Koblenz sau zona.

Ziua 13. VALEA RINULUI & HEIDELBERG ( 700 km )
Mic dejun. Dimineata plecare spre Praga, urmand traseul prin minunata Vale a Rinului cu legendara Stanca Lorelei si impunatoarele castele medievale. Drumul continua spre Praga via Heidelberg, oras de un farmec aparte, unde vom admira impresionanta constructie renascentista ce gazduieste cea mai veche universitate sau vom putea urca pana la impunatorul castel din sec. al XV-lea, unul din cele mai importante monumente culturale din Germania. Cazare Praga.

Ziua 14. PRAGA – BUDAPESTA ( 530 km )
Dupa micul dejun, tur de oras Praga: Podul Carol, Catedrala Sf. Vit, Ceasul Astrologic, Cartierul Evreiesc. Continuam itinerariul spre Budapesta. Sosire in cursul serii. Optional, croazirea pe Dunare cu cina inclusa, prilej de a admira panorama superba a orasului. Cazare Budapesta.

Ziua 15. BUDAPESTA – BUCURESTI ( 790 km )
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, in jurul orei 24.00, in functie de trafic si de formalitatile vamale.

005
Reducere copii max 12 ani: 10% ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ). Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 35 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE :(se achita la agentie)
■ Versailles & Valea Loirei 55 €;
■ Windsor, Stoneheng & Salisbury 39 €
■ Croaziera pe Dunare cu cina la Budapesta 28 €

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
12-Ian-11 - 17-Nov-11685

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • SERVICII INCLUSE
  • ● transport autocar licentiat 3*;
  • ● 14 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2* (vezi detalii despre hoteluri la sfarsitul programului) astfel:
  • 2 nopti Budapesta ( dus-intors), 1 noapte zona Salzburg, 1 noapte Strasbourg, 3 nopti Paris, 3 nopti Londra, 1 noapte Bruxelles, 1 noapte zona Haga (Leiden), 1 noapte Koblenz sau zona, 1 noapte Praga ;
  • ● biletele de ferry-boat Calais-Dover-Calais;
  • ● vizitele cuprinse in program;
  • ● ghid din partea agentiei pe traseu.
  • SERVICII NEINCLUSE
  • ● asigurarea medicala;
  • ● intrarile la obiectivele turistice;
  • ● excursiile optionale;
  • ● plimbarea cu vaporasul ( Chiemsee, Strasbourg, Paris, Brugge, Londra, Amsterdam, Budapesta );
  • ● alte servicii decat cele mentionate.

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR