Destinatii Europene

Reducere Vacanta de vis in Thailanda 11 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
01/10/2009 - 31/03/2010
Pret Total:
759 € (75.9€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • scufundari
  • excursii ecvestre
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

Descriere: Plecari in fiecare zi .

Palace Hotel 3* Bangkok
www.bangkokpalace.com

All Season Pattaya 3* Pttaya
www.pattaya.bangkok.com/allseasons

Centre Point Silom 4* BAngkok
www.bangkok.com/centresilom

Amari Orchid Resort and Tower 4* Pattaya
www.amari.com/orchid

Dream Hotel Bangkok 5*
www.dreambkk.com

Sheraton Pattaya Resort 5* Pattaya
www.pattaya.bangkok.com/sheraton-pattaya


Preturi si perioade 20.10.09-20.03.10

Hoteluri Bankok Hoteluri Pattaya Tarif/pachet
Palace Hotel All Season 3* 759 euro+ 290 ron
Centre Point silom 4* Amari Orchid Resort and Tower4* 829euro+290 ron
Dream Hotel 5* Sheraton Pattaya Resort 5* 1369 euro + 290 ron

Itinerariu: zbor inclus

Plecari: octombrie2009 - martie 2010

Servicii incluse:
- servicii ghid ;
- bilet avion ;
- cazari 4 nopti Bangkok si 5 nopti Pattaya la hotel de 3*, 4* sau 5* cu mic dejun inclus;
- transfer aeroport - hotel Bankok
- transfer hotel Bankok - hotel Pattaya
- transfer hotel Pattaya - aeroport.


Servicii neincluse:
- taxe aeroport/ securitate 250 euro/persoana
- taxa viza 30 euro/persoana
- se obisnuieste bacsis - 30 € (se achita in Thailanda).
- asigurare medicala
- excursii, activitati(optionale)



Masa: mic dejun inclus

ProgramZIUA 1 ora 17.30 - Prezentare la Aeroportul Otopeni- check in Turkish Airline pentru destinatia Istanbul. Ora 19:25 decolare la Istanbul (sosire la ora 20:50 ). Ora 23.40 decolare.

ZIUA 2 Sosire la ora 13.40 in Bangkok (Bangkok este cu 5 ore inainte fata de Bucuresti). Transfer la hotel si cazare.
Optional Tur de oras (1/2 ZI) sau plimbare cu barca in Piata Plutitoare pentru a cunoaste \'\'Venetia Orientului\'\' -BANGKOK


ZILELE 2-5 (mic dejun si cazare in Bangkok) Timp liber - plaja, plimbari, scufundari, shopping, masaj thailandez si/ sau excursii optionale.

Ziua 6 Mic Dejun, eliberarea camerelor si transfer la hotelul ales in Pattaya.

Zilele 6-10 Cazare Pattaya. Timp liber pentru plaja si baie in ocean/piscina, plimbari, excursii optionale.

Ziua 10. Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00. In jurul orei 18:00 transfer catre aeroportul din Bangkok pentru imbarcare cursa TURKISH AIRLINES cu destinatia Bucuresti cu schimbarea cursei la Istanbul.

Ziua 11 Sosire la Istanbul la ora 05:50 dimineata si imbarcare pe cursa spre Bucuresti. Sosire in Bucuresti, aeroport Otopeni la ora 09:55.

Nota: Pretul este in functie de disponibilitatile la avion din momentul rezervarii.In anumite zile zborul se poate efectua cu compania KLM,:tariful pachetului ramane neschimbat.

Excursii optionale in Pattaya:
- vizita Insula de Corali (durata program 1/2 zi) cu trei ingrediente de vaza: baie de soare, paduri tropicale si nisip auriu. - 100 euro/ persoana
- vizita in Satul de Elefanti(elefanti dresati) (durata program 1/2 zi) - 55 euro /persoana
- vizita la Zoo de tigri cu pranz inclus - 70 euro/ persoana
- Alcazar Show, program de seara - celebrul cabaret cu travestiti - 55 euro/ persoana
- Tur Pattaya Discover (minim 6 persoane) - 70 euro/ persoana

Excursii optionale in Bangkok:
- Bangkok- (Way of Life),(durata program 1/2 zi) un exemplu de viata si cultura a thailandezilor, prilej de a te plimba cu barca printe gradini superbe, case traditionale si temple - 35 euro/ persoana

- Tur de oras (durata program 1/2 zi)ce include vizita la : “Palatul Imperial” si templul Buddha de Smarald, unul din cele mai importante atractii din punct de vedere arhitectural din Sud-Estul Asiei.
Fiecare cladire se impune prin autenticitate si prin frumusetea arhitecturii. Cele mai semnificative constructii sunt: Culoarele Tronului, Resedintele Imperiale si Capela Imperiala, templul Wat Phra Kaeo, unde se afla si Buddha de Smarald. - 37 euro/ persoana

- Vizita la Muzeul National (durata program 1/2 zi) - 36 euro /persoana

- Cursuri de gastronomie cu pranz inclus. (durata program 1/2 zi)O incursiune in bucataria thailandeza ce imbina armonios condimente cu cele mai delicioase preparate - 79 euro/persoana

- Plimbare cu barca autohtona pe langa campuri de orez, plantatie de cocos si orihidee apoi continuand cu plimbarea in Piata Plutitoare, acolo unde localnicii au dezvoltat un adevarat comert (durata program 1/2 zi) - 70 euro/persoana

- Vizita ferma de crocodili- 49 euro/persoana
- Vizita la Zoo de elefanti - 59 euro/persoana

Acte necesare – pasaport valabil minim 6 luni

NOTE:
1.Deoarece pentru retragerile (din orice motiv) inaintea plecarii se aplica penalizari conform contractului - pentru a nu pierde banii se recomanda plata asigurarii “STORNO” (aprox.1.5 % din pretul excursiei), care prevede restituirea banilor cand nu se mai poate participa la excursie datorita imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, furtul sau distrugerea pasaportului, devastarea domiciliului in urma unui incendiu, unei explozii, unui furt ori unei calamitati naturale, etc. Asigurarea “STORNO” se face la filiala unei societatii de asigurari din localitatea unde-si are sediul agentia de turism care a efectuat inscrierea turistului sau chiar la agentia de turism (daca efectueaza aceasta activitate).
2.Deoarece Cardul European de Asigurari Sociale de Sanatate (CEASS) asigura numai accesul la tratamente medicale de urgenta efectuate in sistemul public de sanatate din tarile UE si Elvetia trebuie incheiata asigurarea medicala (valabila si in afara UE) deoarece : a) permite accesul si la serviciile clinicilor si spitalelor private (majoritare in comparatie cu sistemul public); b) suporta cheltuielile de spitalizare, de repatriere medicala cu ambulanta terestra (aeriana) si de repatriere in caz de deces; c) asista si tine legatura (24 ore din 24) in strainatate cu asiguratul.
3.Nerealizarea programului din vina unor turisti nu implica raspunderea agentiei. Ex.: nerespectarea orelor de desfasurare a programului anuntate de ghid, fumatul in autocar, atitudine necivilizata, jignitoare la adresa personalului de bord, etc.
4.Conducerea agentiei organizatoare (turoperatoare) sugereaza ca orice reclamatie sa-i fie transmisa direct in vederea rezolvarii practice si rapide pe cale amiabila a sesizarilor, avandu-se in vedere serviciile nerealizate sau necorespunzatoare cat si cele oferite in plus cantitativ si calitativ.
5.Turistii trebuie sa verifice starea pasaportului (vezi instructiunile de pe coperta pasaportului), valabilitatea (minim 6 luni de la data inceperii excursiei) si sa aiba cel putin o fila goala pentru stampilare la frontiere.
6.Agentia de turism organizatoare (turoperatoare) isi rezerva dreptul de a efectua modificari programului (efectuandu-l in integralitatea lui) si a serviciilor (autocar, hotel, restaurant, etc.), oferind servicii similare.
7.Clasificarea hotelurilor e facuta conform reglementarilor din Thailanda.
12.In cazul cand compania aeriana percepe diferite taxe pentru bagaje acestea vor fi achitate de turisti la aeroport.
13.Agentia de turism nu este raspunzatoare in cazurile de forta majora sau in unele imprejurari pe care nici agentia de turism, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita. De asemenea, situatiile cum ar fi grevele, blocarea traficului (auto, feroviar, aviatic, naval), cutremurele, fenomenele meteo deosebite, etc., nu obliga agentia de turism la despagubiri sau compensatii pentru serviciile nerealizate.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
01-Oct-09 - 31-Mar-10759

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR