Destinatii Europene

Reducere Revelion 2011 Portugalia Turul Clasic

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2010 - 05/01/2011
Pret Total:
725 € (90.63€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Descriere

- petrece clipe de neuitat in atmosfera romantica a Lisabonei, una din cele mai fermecatoare capitale europene, al carei centru istoric ( Baixa ) este parte din patrimoniul UNESCO !
- savureaza un pahar de vin de Porto pe malul oceanului Atlantic, in faimoasele statiuni Estoril si Cascais, hoinareste pe stradutele inguste si pitoresti din Sintra si imortalizeaza cu o fotografie momentul cand ai ajuns la Cabo da Roca, cel mai vestic punct al Europei !
- viziteaza unele din cele mai vestite edificii monahale si centre de pelerinaj, cum ar fi Biserica Maicii Domnului de la Fatima sau manastirile medievale Batalha si Alcobaca! - intr-o excursie optionala din Porto poti ajunge la Santiago de Compostela, al treilea mare centru spiritual al crestinismului dupa Ierusalim si Vatican, a carui Catedrala baroca monumentala adaposteste moastele Sf. Apostol Iacob.
Preturi si perioade

Itinerariu

Pentru plata integrala pana la 24 oct TARIF 659 EURO
Plecari

29 dec - 05 ian 2011
Servicii incluse

- transport avion Bucuresti Lisabona Bucuresti ( via Milano la dus si Roma la intors ) ;
- autocar modern, licentiat pe durata traseului;
- cazare 7 nopti cu mic dejun in hoteluri de 4*: 4 nopti Lisabona, 2 nopti Porto, 1 noapte Coimbra ( hotelul din Coimbra 3*+ );
- vizitele cuprinse in program;
- ghid din partea agentiei pe traseu si ghid local la Porto.
Servicii neincluse

- asigurarea medicala;
- intrarile la obiectivele turistice;
- taxele de aeroport si securitate, taxe autostrazi, parcari si intrari in orase 165 euro;
- cina festiva de Revelion optionala in restaurant Orizon: 115 euro ;
- excursiile optionale;
- alte servicii decat cele mentionate.
Program

Ziua 1. BUCURESTI MILANO - LISABONA
Intalnire ora 06.00 cu ghidul in aeroportul Baneasa si imbarcare pentru zborul spre Lisabona, via Milano (plecare ora 07.35 ). Sosire in Milano ora 08.45, unde, pana la zborul spre Lisabona de la ora 16.40, avem posibilitatea sa participam la un tur de oras impreuna cu ghidul. Sosire in capitala Portugaliei ora 18.30 si transfer la hotel. Cazare Lisabona.

Ziua 2. LISABONA
Dupa mic dejun, incepem vizitarea partii vechi a orasului, cu impresionantele cladiri construite in stilul Art Nouveau, piete pavate cu mozaicuri, stradute medievale impanzite de cafenele si magazine etc. Printre obiective se numara Manastirea renascentista Jeronymus, cartierul Alfama, zona comerciala Bairro Alto, Turnul si Manastirea Belem, Oceanarium ( cel mai mare acvariu din Europa ). Timp liber dupa-amiaza. Cazare Lisabona.

Ziua 3. LISABONA & SINTRA - CASCAIS - ESTORIL
Mic dejun. Timp liber in Lisabona sau, optional, vom face o frumoasa excursie la Sintra ( orasel de poveste, inconjurat de numeroase castele si palate ) si la fermecatoarele statiuni de la Oceanul Atlantic, Cascais si Estoril. En route, popas la Cabo de Roca, cel mai vestic punct al Europei. Intoarcere in Lisabona si cazare. Seara putem participa la cina festiva de Revelion inr-un restaurant local, cu muzica si program special ( pana la 3.30 dimineata ). La Multi Ani ! Cazare Lisabona.

Ziua 4. LISABONA
Mic dejun. Timp liber in Lisabona pentru activitati facultative si continuarea explorarii orasului pe cont propriu. Cazare Lisabona.

Ziua 5. LISABONA FATIMA PORTO ( 360 km )
Mic dejun. Plecam spre Fatima, cu popasuri en route la Manastirile Maria de Alcobaca si Batalha, doua importante edificii monahale din Portugalia. Sosim la Fatima, unul din cele mai importante centre de pelerinaj din lume, vestit datorita sanctuarului din Basilica Maicii Domnului, locul in care se spune ca s-a aratat Feciara Maria. Vizitarea Basislicii si a Catedralei moderne Igreja da Santíssima Trindade, recent construita, intr-un stil futurist, situata in partea opusa a Esplanadei. Continuam traseul spre Porto, al doilea mare oras al tarii, situat in delta raului Duoro. Cazare in Porto.

Ziua 6. PORTO & SANTIAGO DE COMPOSTELLA
Mic dejun. Excursie optionala de exceptie, prin nordul Portugaliei, trecand frontiera in Spania pana la Santiago de Compostela, €˜orasul pelerinilor€™, al treilea mare oras sfant si centru spiritual al crestinismului, dupa Ierusalim si Vatican, a carui catedrala baroca impresionanta, edificiu aflat in patrimoniul UNESCO, adaposteste ramasile pamantesti ale Sf. Apostol Iacob. Vom face un tur pietonal, strabatand centrul istoric pe stradutele pietruite ce se deschid in piete largi (galego), vizitand faimoasa Catedrala, Palatul Arhiepiscopului Gelmirez etc. En route, popasuri la Braga si Viana do Castelo, doua orasele minunate din nordul Portugaliei. Cazare Porto.

Ziua 7. PORTO COIMBRA ( 130 km )
Mic dejun. Vizitam Porto, incluzand Ribeira, impunatoarea Catedrala (secolul XII ), Biserica Sao Francisco si Podul D. Luis, emblema orasului, construit de discipolul faimosului arhitect Eiffel. Continuam traseul spre Coimbra, prima capitala a Portugaliei, unde vom vizita una din cele mai vechi Universitati din Europa, Catedrala ( sec. XII ) si ne vom bucura de atmosfera tipic portugheza din carierul Baixa. Cazare in Coimbra.

Ziua 8. COIMBRA LISABONA- BUCURESTI
Mic dejun. Transfer matinal in aeroportul din Lisabona pentru zborul spre tara, via Roma ( escala 3 ore, plecare ora 11.30). Sosire in Bucuresti Baneasa ora 22.00.

005
Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 35 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE( se achita la agentie):

- Sintra, Cascais, Estoril & Cabo da Roca 39 euro
- Nordul Portugaliei & Santiago de Compostela 57 euro
- Tur oras Milano ( ziua 1, in tranzit ) : 20 euro

HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM:

Lisabona: Hotel Altis Park 4* (www.altishotels.com )
Porto: Hotel Axis Porto 4* (www.axisportohotel.com )
Coimbra: Hotel Best Western D. Luis 3* sup. ( www.hoteldluis.pt )

Nota: in anumite situatii hotelurile mentionate pot fi schimbate, oferindu-se alternative similare.

- Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective.
- In situatii de exceptie ( evenimente, congrese, conferinte, targuri etc. ) agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice.
- Zborul pentru acest program este operat de compania Blue Air / Easyjet ( se pot modifica ). Orele de zbor sunt mentionate cu titlu informativ si pot fi schimbate. Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, datorita modificarii orarului de zbor, intarzierii sau anularii curselor aeriene. Siguranta bagajelor pe durata transportului aerian cade in sarcina companiei aeriene. Taxele de aeroport sunt valabile la data intocmirii programului si pot fi modificate de catre compania de zbor. Conform noilor reglementari, Blue air percepe o taxa de 10 euro / segment de zbor pentru fiecare bagaj de cala, platibila in aeroport la check in. Greutatea maxima pentru bagajul de cala este de 20 kg. Excedentul de greutate se taxeaza cu 6 euro / kg.
- Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.
- In pretul excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate, daca nu este precizat altfel ( includ transport, taxe de drum, parcari, ghid ).
- Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic ( ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a vamilor sau a indisciplinei anumitor turisti ( intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc. ).
- Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.
- Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa €˜storno™, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.
- Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

Supl Single
125 euro

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
29-Dec-10 - 05-Ian-11725

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR