Destinatii Europene

Reducere Revelion 2011 Mexic Marele Circuit

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
18 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2010 - 15/01/2011
Pret Total:
2479 € (137.72€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Descriere

- descopera comorile inestimabile ale Mexicului, intr-un traseu de exceptie, complet, de la Pacific la Atlantic !
- Teotihuacan Orasul Zeilor. Admira monumentalele piramide din perioada precolumbiana, marturie uluitoare a vechilor civilizatii !
- Xochimilco Venetia Mexicului. Lasa-te purtat pe canalele strajuite de vegetatie luxurianta, in traditionalele Trajineras, acompaniat de cantecele inconfundabile ale mariachi-lor
- admira cateva din cele mai fascinante complexe arheologice din Mesoamerica, cu impresionante monumente ridicate de civilizatiile maya sau azteca, ca cele de la Monte Alban, Palenque sau Chichen Itza
- incanta-ti privirea cu peisajele dramatice ale Canionului Sumidero, inalt de aproape 1000 m, intr-o plimbare reconfortanta cu vaporasul pe raul Grijalva
- relaxeaza-te pe plajele paradisiace cu nisip alb de la Acapulco sau Cancun !
Preturi si perioade

Itinerariu

Pentru plata integrala pana la 24 oct TARIF 2365 EURO
Plecari

29 dec 2010
Servicii incluse

- zbor Bucuresti - Mexico City - Bucuresti si Cancun -Mexico City;
- transferurile cuprinse in program si transport pe durata circuitului cu autocar / minibus cu A/C;
- 16 nopti cu mic dejun pe durata circuitului in hoteluri de 4* ( la San Cristobal, Merida, Palenque hoteluri 3*, la Cancun hotel 5* )
- 3 pranzuri si 2 cine pe traseu, All Inclusive 7 nopti la Acapulco si la Cancun ( 3 mese / zi, cu bauturi alcoolice si nealcoolice incluse, nelimitat )
- vizitele cuprinse in program cu ghizi locali si ghid roman insotitor pe toata durata excursiei;
- plimbarea cu barca prin Canionul Sumidero;
- intrarile la obiectivele turistice vizitate
Servicii neincluse

- taxele de aeroport si securitate pentru zborurile internationale si zborul intern 340 euro ;
- taxele de frontiera ( aprox 20 euro, se achita local);
- asigurarea medicala;
- excursiile si vizitele optionale;
- cina festiva de Revelion obligatorie: 78 euro;
- bacsisuri obligatorii 30 euro / pers;
- alte servicii decat cele mentionate
Program

Ziua 1. BUCURESTI - MEXICO CITY
Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni ora 04.30 dimineata, imbarcare si zbor spre Mexico City via Amsterdam, ora 6.20. Sosire in Mexico City ora 17.40 ( ora locala ) si transfer la hotel. Seara libera la dispozitie. Cazare.

Ziua 2. MEXICO CITY & TEOTIHUACAN
Mic dejun. Turul celei mai mari metropole din lume, cu o populatie de 25 milioane de locuitori, situata la altitudinea de 2400 m. Vizitam Zocalo (centrul animat al orasului ), Palatul National, construit pe ruinele unui palat aztec, cu minunatele sale picturi murale, opera faimosului pictor mexican Diego Riviera, impozanta Catedrala Metropolitana. Dupa-amiaza, turul poate continua, optional, cu o deplasare la Teotihuacan pentru o vizita la impresionantul complex arheologic, supranumit Orasul Zeilor, unde se vor admira monumentalele Piramide ale Soarelui si Lunii si Templul lui Quetzalcoatl. Cazare Mexico City.

Ziua 3. CUERNAVACA - ACAPULCO
Mic dejun. Plecare spre Acapulco, facand un popas in Cuernavaca, Orasul Primaverii Vesnice. Sosire in Acapulco dupa pranz, oras cosmopolit, situat pe tarmul Oceanului Pacific, cu plaje minunate si o intensa viata de noapte. Timp liber. Seara cina festiva de Revelion. La Multi Ani ! Cazare cu All Inclusive.

Ziua 4. ACAPULCO
Mic dejun. Timp liber in Acapulco pentru plaja, cumparaturi etc. Optional, croaziera cu iahtul Bonaza pe Oceanul Pacific. Seara nu ratati spectacolul captivant Cliff Divers. Cazare cu All Inclusive.

Ziua 5. ACAPULCO
Mic dejun. Timp liber in Acapulco pentru activitati facultative. Cazare cu All Inclusive.

Ziua 6. ACAPULCO - TAXCO - MEXICO CITY
Mic dejun. Plecam Taxco, Orasul de Argint, unde vom vizita frumoasa biserica Santa Prisca si traditionalele ateliere de argintarie. Sosisim din nou in Mexico City si cazare.

Ziua 7. MEXICO CITY & XOCHIMILCO
Mic dejun. Dimineata, optional, vizita la Muzeul National de Antropologie ce adaposteste o bogata colectie de artefacte precolumbiene, dupa care deplasare la Xochimilco, pentru o plimbare cu barcile traditionale pe canale. Pranz la un restaurant local. Dupa-amiaza excursia continua cu vizitarea Altarului Guadalupe, cel mai important monument religios al Mexicului. Cazare Mexico City.

Ziua 8. TAXCO - MONTE ALBAN - OAXACA
Mic dejun. Continuam traseul spre Oaxaca. Sosim si incepem vizita Vizita la Monte Alban ( Muntele Alb ), important complex arheologic, atribuit unui amestec succesiv de civilizatii pre-columbiene zapotec, olmec si mixtec, situat pe un promontoriu artificial inalt de 400 m, in Valea Oxaca. Vom putea admira numeroase temple, picturi murale, piramide in trepte, basoreliefuri, morminte (dintre care se remarca mormantul nr. 7 ), Observatorul (ansamblu de cladiri cu semnificatie astrologica ) si Pietrele Dansatorilor ( sculpturi in pietre care infatiseaza barbati dezbracati in diverse posturi contorsionate). Vom vizita Templul Santa Maria Tonantzintla, admirabil decorat manual de catre indigeni, Capela Rosario, Piata Centrala, Catedrala si El Parian (cunoscut centru comercial de artefacte ). Ziua de astazi se incheie cu un tur panoramic al orasului Oaxaca. Cazare si cina Oaxaca.

Ziua 9. MITLA - TEHUANTEPEC
Mic dejun. In continuare vizitam vechiul oras pre-columbian Mitla, unul din cele mai emblematice locuri sacre, din care s-au pastrat numeroase cladiri si ziduri decorate cu mozaicuri geometrice distincte. Continuam traseul spre Tehuantepec, nu inainte de a trece pe langa Arborele Tule, copacul cu cel mai mare diametru din lume, masurand la baza trunchiului aproape 12 m, estimat cu o varsta de cel putin 1500 ani. Pranz la un restaurant local. Cazare Tehuantepec.

Ziua 10. CANIONUL SUMIDERO - SAN CRISTOBAL
Mic dejun. Plecam spre Tuxtla Gutierrez, capitala statului Chiapas, bucurandu-ne de peisajele deosebite ale muntilor. Traversam Canionul Sumidero ( 1000 m inaltime ) iar plimbarea cu vaporasul prin canion va fi marea atractie a zilei de azi. Sosim la San Cristobal si tur panoramic. Cazare si cina.

Ziua 11. SATELE INDIENE - CASCADELE AQUA AZUL
Mic dejun. Vom putea sa intram in contact cu populatia indigena vizitand un sat indian autentic, San Juan Chamula, ai carui localnici si-au pastrat nealterate traditiile, obiceiurile, credinta si structura sociala. Vom putea sa intram in locuintele lor, sa le admiram templele si chiar sa asistam la unele ritualuri arhaice pagane. Pranz la un restaurant local. Plecam spre Palenque, oprindu-ne sa ne clatim privire cu apele azurii ale Cascadelor Aqua Azul. Sosire la Palenque si cazare.

Ziua 12. PALENQUE - MERIDA
Mic dejun. Dimineata vizitarea complexului arheologic de la Palenque, aflat in inima junglei, unul din cele mai importante repere ale urmelor civilizatiei maya in Mexic. Vom admira Templul Inscriptilor, cum a fost denumit, situat deasupra Mormantului regelui Pakal cel Mare, Palatul ( ansamblu de structuri arhitectonice adiacente, interconectate, care adapostesc unele din cele mai frumoase sculpturi si basoreliefuri ) si Templele ridicate in varful piramidelor in trepte (Templul Soarelui, Templul Crucii ) care comemoreaza succesiunea regelui Chan Bahlul II la tron. Pranz la un restaurant local. Ne deplasam spre Uxmal, sit arheologic al civilizatiei maya deosebit de bine conservat, situat in peninsula Yucatan, avand constructii ale caror arhitectura rivalizeaza in rafinament cu cele de la Palenque ( Palatul Guvernatorului, Templul Adivino, numit si Piramida Magicianului etc ). Continuam itinerariul spre Merida, oras cu bulevarde largi strajuite de arbori umbrosi si cladiri coloniale, supranumit si Orasul Alb (apelativ care isi are radacinile in perioada sclavagismului, datorita restrictilor impuse populatiei de culoare de a intra in oras). Vizitam Montejo Avenue, Palatul Guvernatorului, Piata Centrala, Catedrala. Cazare si cina Merida.

Ziua 13. UXMAL - CHICHEN ITZA - CANCUN
Mic dejun. Vizita Merida, cu Montejo Avenue, Palatul Guvernatorului, Piata Centrala, Catedrala. Continuam spre Chichen Itza, cel mai fascinant centru arheologic pre-hispanic din Mexic, cu functii ceremoniale, unde vom intalni si si urme de cunostiinte avansate de astronomie arhaica ale civilizatie mayase. Vom vizita Templul piramidal Kukulcan, Templul Jaguarului, Observatorul, Piata celor o mie de coloane, Fantana Sacra (cenote), locul unde erau aruncate spre sacrificiu victimele in onoarea zeului Chaak. Sosire seara la Cancun, celebra statiune a Mexicului de la Oceanul Atlantic. Cazare cu All Inclusive.

Ziua 14. CANCUN & ISLA MUJERES
Mic dejun. Timp liber in care ne vom putea bucura de plajele cu apele turcuaz ale oceanului ( Marii Caraibelor ) sau vom putea vizita, optional, Isla Mujeres ( bauturi si pranz inclus ). Cazare cu All Inclusive.

Ziua 15. CANCUN
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala in inima junglei, intr-o aventura 4x4, prilej de a ne inota in apele de clestar ale unor rauri subterante, de a ne relaxa in hamac la umbra arborilor batrani ai padurii tropicale si a face snorkel deasupra celor mai frumoase recifuri de corali. Cazare cu All Inclusive.

Ziua 16. CANCUN
Mic dejun. Timp liber in Cancun pentru plaja, activitati facultative. Cazare cu All Inclusive.

Ziua 17. CANCUN
Mic dejun. Transfer la aeroport si zbor spre Mexico City, unde ne vom imbarca in zborul transatlantic cu destinatia Amsterdam ( plecare ora 19.45 ). Noapte la bord.

Ziua 18. AMSTERDAM - BUCURESTI
Mic dejun. Sosire in Amsterdam ora 13.15. Pana la plecarea spre tara avem timp sa iesim in oras pentru un tur panoramic. Ora 20.25 imbarcare in avionul spre Bucuresti, ultima etapa a calatoriei noastre. Sosire ora 00.10.

005

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 15 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE( se achita in agentie) :

– Teotihuacan: 37 euro ( include transpor

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
29-Dec-10 - 15-Ian-112479

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR