Destinatii Europene

Reducere Revelion 2011 Maroc 12 zile Avion

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
12 zile
Valabilitate Oferta:
26/12/2010 - 06/01/2011
Pret Total:
745 € (62.08€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

ITINERARIU
Meknes, Fes,Volubilis, Marakesh, Rabat,Agadar, Casablanca -SPANIA-Marbella, Malaga, Cordoba, Sevilla -GIBRALTAR

PLECARI
26.12-6.01.2011

SERVICII INCLUSE
- servicii ghid roman si ghid escort in Maroc;
- transport avion Bucuresti – Malaga – Bucuresti;
- 11 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 2** ( camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus);
- 7 cine in Maroc ;
- transport cu autocar cu aer conditionat conform programului ;
- biletele pentru vizitarea obiectivelor turistice fara Moscheea Hassan (Maroc) si cele din Spania ???????????
- 1 bagaj de maxim 32 kg in cala avionului si 1 bagaj de maxim 7 kg de mana (in avion).

SERVICII NEINCLUSE
- Masa de Revelion in Marakesh = 80 euro(se achita obligatoriu la agentia din Romania);
- taxe aeroport/securitate, transfer aeroport – hotel – aeroport, bacsis pt. prestatorii de servicii din Maroc - taxele pentru turisti de traversare a Stramtorii Gibraltar si comision, in total = 295 euro (se achita la agentia din Romania);
- Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(cu minim 21 de zile inaintea plecarii) prin care se restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.
- Asigurarea medicala

PROGRAM

ZIUA 1 – Duminica 26.12, ora 12, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul Baneasa - check in BLUE AIR pentru destinatia Malaga. Decolare, ora 14, sosire ora 17.05 in Malaga. Transfer la hotel. Cazare in Malaga.
ZIUA 2 (mic dejun). In Cordoba se viziteaza moscheea-catedrala Mezquita (unica in lume). In Sevilla, vizite Catedrala, mormantul Cristofor Columb, Giralda (Vechiul Minaret) si Piata Spaniei. Cazare in Sevilla.
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare din Spania in Maroc cu traversarea Stramtorii Gibraltar. La Linea (popas 2 ore) - se vad Stramtoarea si Stanca Gibraltar - optional, trecerea frontierei si plimbare pietonala in Gibraltar. Cina si cazare in zona Meknes– Fes.
ZIUA 4 (mic dejun). Vizita MEKNES : Bab Mansour – una dintre cele mai celebre porti din Africa de Nord, Piata El Hedime, Hambarele regale si Fortificatiile orasului vechi. Timp liber. Deplasare la FES – vizita : Medersa Attarine (scoala religioasa), Universitatea Karaouiyne, Fantana Nejjarine, Mausoleul lui Moulay Idriss II, Medina si cooperativele de artizanat. Timp liber in FES. Cina si cazare in zona Meknes – Fes.
ZIUA 5-31.12 (mic dejun). Se viziteaza: VOLUBILIS –cel mai important ansamblu de ruine romane din Maroc. Deplasare prin Muntii Atlas la Marakesh. Se trece prin Statiunea Ifrane si orasul berber Azrour. Popas la Beni-Mellal si vizitarea Izvorului Ain Asserdoun.Masa Festiva de Revelion in local traditional. Cazare in Marakesh.
ZIUA 6 (mic dejun). Se viziteaza: Mormintele saadiene, Palatul si gradinile Bahia, Piata Gemaa el Fna, Moscheea si Minaretul Koutoubia. Timp liber pentru shopping. Seara (optional) spectacol traditional Fantasia. Cina si cazare in Marrakech.
ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare in Statiunea Agadar. Cina si cazare in Agadar.
ZIUA 8 (mic dejun). Plimbare prin Vechiul Kasbah, noul AGADIR si pe faleza Oceanului Atlantic. Cina si cazare in Agadar.
ZIUA 9 (mic dejun). Vizita ESSAOUIRA (vechiul oras medieval Mogador). Deplasare la Casablanca. Cina si cazare in Casablanca.
ZIUA 10 (mic dejun). Tur Casablanca : Piata Natiunile Unite, Cartierul Anfa, Cornisa Oceanului Atlantic, esplanada Moscheei Hassan II (vizita optionala). Timp liber pentru shopping. Cina si cazare in Rabat.
ZIUA 11 (mic dejun). In Rabat se viziteaza: Kasbah (citadela), Mausoleul lui Mahomed al V-lea, Palatul Regal (in exterior). Traversarea Stramtorii Gibraltar din Maroc in Spania. Pe Costa del Sol se trece seara prin statiunea Marbella. Vizita zona centrala si faleza din Malaga. Cazare in Malaga.
ZIUA 12 Joi (mic dejun). Transfer la aeroport. Decolare din Malaga ora 17.50. Sosire in Bucuresti la Aeroportul Baneasa ora 22.40.

007

La inscriere se achita minim 350 euro.
Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 40 euro.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
Grup minim 25 turisti.
Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
26-Dec-10 - 06-Ian-11745

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR