Destinatii Europene

Reducere Revelion 2011 Madeira 8 zile Avion

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2010 - 05/01/2011
Pret Total:
1170 € (146.25€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Orarul informativ de zbor Compania Austrian:
Zbor Data Plecare Destinatie Ora plecare Ora sosire
OS 768 29/12/10 BUCHAREST VIENA 05:10 06:00
OS 4059 29/12/10 VIENA FUNCHAL 09:50 13:40
OS 4060 05/01/11 FUNCHAL VIENA 14:25 19:50
OS 767 05/01/11 VIENA BUCHAREST 23:15 01:55 - 06/01/11

PROGRAM

29 Decembrie BUCURESTI - VIENA - FUNCHAL
Intalnire cu reprezentantul la aeroportul Otopeni la ora 03:10 pentru imbarcare pe zborul Companiei AUSTRIAN cu destinatia Madeira via Viena. Decolare la ora 05:10. Sosire la Viena la ora 06:00. Decolare spre Funchal la 09:50. Sosire Funchal la ora 13:40. Dupa efectuarea formalitatilor, transfer la hotel Quinta do Sol 4****.

30 Decembrie MADEIRA - Traditie si Cultura
Mic dejun. Tur de oras de jumatate de zi cu ghid local si pranz inclus. Funchal, capitala Madeirei, este situata intr-un golf atractiv, inconjurat de munti. Prima oprire va fi la Piata Locala, unde puteti vedea produse traditionale, inclusiv cateva din florile pentru care Madeira este faimoasa: orhidee, strelitia - ‘’pasarea paradisului’’, etc., cosuri umplute cu fructe tropicale si legume, suveniruri si o impresionanta piata de peste. Turul continua cu o vizita la Fabrica de Broderie, unde puteti admira frumusetea broderiilor Madeirene in diferite stadii de design si creatie. Urmeaza o plimbare de-a lungul stazii principale de shopping, cu vizita la Catedrala contruita in secolul XV, un impresionant exemplu de arhitectura portugheza. Pranzul va fi servit in restaurantul Sola da Santola. Dupa pranz, timp liber pentru shopping sau vizite individuale. Cazare la hotel Quinta do Sol 4****.

31 Decembrie MADEIRA - GALA DE REVELION LA MULTI ANI 2011 !!!
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau Optional Excursie de de ½ zi cu ghid local la Monte & Gradinile Tropicale. Telecabina va va purta intr-o excursie pitoreasca pana la Monte unde prima imagine pe care o veti vedea este cea cu turnurile gemene, fatade ale faimoasei Bisericii (sec. XVIII). In Monte vom vizita Gradinile Tropicale ale Palatului Monte (suprafata 70.000mp), un loc excelent pentru a descoperi colectia de arbori din intreaga lume. Nu trebuie sa ratati coborarea cu ‘’Topoganul’’ pana in Funchal (nu este inclus pretul). Plimbarea este cu sanii din rachita experimentand astfel trecutul Madeirei, cand acesta era unicul mijloc de transport.
Seara Celebrarea Revelionului incepe cu GALA FESTIVA la restaurantul hotelului. La trecerea dintre ani, dealurile ce domina Funchalul prind viata in cel mai mare spectacol de artificii din lume in timp ce in port navele fluiera din sirene urand bun venit Noului An. LA MULTI ANI 2011 !!! Cazare la hotel Quinta do Sol 4****.

01 Ianuarie MADEIRA - Relaxare
Mic Dejun. Dupa micul dejun veti avea timp sa va relaxati profitand de facilitatile hotelului. Cazare la hotel Quinta do Sol 4****.

02 Ianuarie MADEIRA - Gustul Madeirei
Mic dejun. Timp liber sau optional Gustul Madeirei - Excursie de 1 zi la Pico de Arieiro si Santana cu ghid local si pranz inclus. Plecand din Funchal prin Pico de Arieiro, al doilea varf muntos ca inaltime din Madeira (1818m), veti fi facinati de privelisti impresionante. Vizita continua cu partea de coasta Faial, dominata de magnificul afloriment de roci care se ridica impresionant din mare, numit “Penha de Aguia. Ajungand la satul Santana vizitam casele traditionale cu acoperis de paie. Dupa pranz, ne intoarcem spre Funchal prin Portela Pass facand o scurta oprire pentru a admira privelistea spectaculoasa asupra Coastei Madeirane si Machico , orasul in care Zarco, cel care a descoperit Madeira, a pus piciorul prima data. Cazare la hotel Quinta do Sol 4****.

03 Ianuarie MADEIRA - Vestul Salbatic
Mic dejun. Timp liber sau optional Excursie de 1 zi la Porto Moniz cu ghid local si pranz inclus. La o scurta distanta de Funchal se afla satul pescaresc Camara de Lobos, un sat pitoresc pe care insusi Sir Winston Churchill l-a pictat vizitand Madeira. Continuam vizita cu Cabo Girao, un promontoriu imens deasupra oceanului Paúl da Serra, singurul platou al insulei, al doilea din lume ca inaltime (1400 m). In drumul spre Porto Moniz - un mic sat pescaresc faimos pentru piscinele in roci vulcanice, vom descoperi unul din cele mai frumoase puncte ale coastei de nord, un drum construit din roci langa mare de unde se pot admira cascade uimitoare. Dupa pranz, continuam drumul spre Paul da Serra (1500m) cunoscut ca “acoperisul Madeirei. Ne intoarcem spre Funchal prin Encumeada unde oprim sa ne bucuram de priveliste. Cazare la hotel Quinta do Sol 4****.

04 Ianuarie MADEIRA - Seara Traditionala Espetada
Mic dejun. Timp liber la dispozitie si seara, optional Seara Traditionala Espetada cu program folcloric. Sunteti invitati la un traditional restaurant madeiran, unde veti descoperi nu numai mancarea traditionala, ci si ospitalitatea calduroasa specifica locuitorilor. Atmosfera speciala va fi creata de cantaretii de Fado si grupul folcloric la care va puteti alatura. Cina cuprinde vin la sosire, fel principal “Espetada, salata mixta, paine fierbinte de tara, vin, salata de fructe proaspete, cafea, cognac sau lichior. O sa fie o seara pe care o sa v-o amintiti cu placere mereu! Cazare la hotel Quinta do Sol 4****.

05 Ianuarie MADEIRA - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Funchal. Imbarcare pe zborul Companiei AUSTRIAN cu destinatia Bucuresti via Viena. Decolare spre Viena la ora 14:25. Plecare din Viena spre tara la ora 23:15. Sosire la Bucuresti pe aeroportul Otopeni la ora 01:55 (6 Ianuarie).
Hotel Quinta do Sol 4****
Incantator si primitor, inconjurat de frumosul Parc Magnolia Quinta, hotelul Quinta do Sol se adreseaza in special celor care cauta Madeira traditionala. Situat la 10 minute de mers pe jos de centrul orasului, hotelul ofera o priveliste panoramica magnifica asupra golfului si muntilor care inconjura capitala. Hotelul are 161 de camere dotate cu TV, telefon, aer conditionat cu control individual, frigider, seif, baie proprie, uscator de par.
Facilitatile pe care le ofera hotelul: piscina incalzita si separata piscina pentru copii, sauna, jacuzii, sala mica de fitness, masa de snooker, masa de tenis si bridge, parcare gratuita, babysitting la cerere.
Facilitatile pe care le ofera imprejurimile: in Parcul Magnolia Quinta se gasesc terenuri de tenis, de squash, piscina, loc de joaca pentru copii. Imagini si detalii: www.enotel.com

017

Suplimente & Reduceri:
SGL: +290 Eur/pers
Copii 3-10,99 ani: - 260 Euro/copil/ sejur cazat in camera cu 2 adulti

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni:
-Ruta1: Constanta - Cernavoda - Fetesti - Slobozia
-Ruta2: Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Campina - Ploiesti
-Ruta3: Pitesti

Servicii incluse

-7 nopti cazare Mic Dejun Hotel Quinta do Sol 4**** Madeira
-bilet de avion dus-intors Bucuresti - Madeira Compania Austrian via Viena
-Transfer Aeroport - Hotel - Aeroport Funchal
-Tur de oras Funchal cu ghid local si pranz inclus
-Gala Festiva de Revelion la restaurantul Hotelului Quinta do Sol 4**** Madeira
-Insotitor de grup
Servicii neincluse

-taxele de aeroport & combustibil: ~ 220 EURO/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului pana la date emiterii biletelor de avion)
-asigurarea medicala (optionala)
-Excursiile optionale:
Pico de Arieiro & Santana :65 Eur/pers.
Porto Moniz: 65 Eur/pers.
Monte & Gradinile Tropicale: 50 Eur/pers.
Seara Traditionala Espetada: 42 Eur/pers.

Nota: Excursii optionale - Grup minim: 20 persoane.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
29-Dec-10 - 05-Ian-11-1170--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR