Destinatii Europene

REDUCERE CIRCUIT PERU BOLIVIA CHILE 14 ZILE

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Litoral
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
14 zile
Valabilitate Oferta:
26/11/2010 - 17/11/2011
Pret Total:
2275 € (162.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

LIMA-MACHU PICCHU0LA PAZ-SANTIAGO- VALPARAISO
PLECARI
1 sep 2011

Ziua 1. BUCURESTI – LIMA
Intalnire cu ghidul in aeroportul Henri Coanda ora 13.45 si zbor spre Madrid, ora 15.50. Dupa o escala de aprox. 3,5 ore, ne imbarcam la bordul zborului transatlantic cu destinatia Lima. Noapte la bord.

Ziua 2. LIMA
Sosire in capitala Perului ora 6.00. Pana la preluarea camerelor la hotel, tur panoramic al orasului, incluzand Plaza de Armas, Palacio Torre Tagle –un exemplu desavarsit al arhitecturii coloniale (astazi gazduieste Ministerul de Externe ), Palatul Arhiepiscopal, Paseo de la Republica, Piata San Martin, Catedrala, Parque del Amor. Pranz la un restaurant local. Dupa-amiaza libera. Cazare in Lima.

Ziua 3. LIMA
Mic dejun. Continuam cu vizitarea Muzeului National de Antropologie si Arheologie, care gazduieste cea mai importanta colectie de relicve arheologice ale civilizatiei andine, a Muzeului Aurului (prestigioasa expozitie de masti, ornamente si obiecte de aur salvate in urma razilor cuceritorilor spanioli ). Cazare in Lima.

Ziua 4. LIMA - CUSCO
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Lima, imbarcare si zbor spre Cusco. Sosire in stravechea capitala a Imperiului Incasilor, situata la altitudinea de 3350 m, capitala turistica a Perului. Dupa-amiaza dedicata vizitei ruinelor arheologice situate in imediata apropiere a orasului: fortareata Sacsayhuaman, cu zidurile sale cicolpice si centrele ceremoniale Tambomachay, Quenco, Puca Pucara. Vom contiuna cu vizitarea orasului Cusco: Plaza des Armas cu Catedrala, Templul lui Coricancha ( Tempul Soarelui, important loc de cult al imperiului incas ). Seara transfer la un restaurant local pentru o cina traditionala. Cazare in Cusco.

Ziua 5. CUSCO - MACHU PICCHU
Mic dejun. Transfer la gara si plecare cu trenul spre Machu Picchu. Calatoria, de aprox. 3 ore si jumatate este un adevarat spectacol in sine. Lasam in urma Valea Cusco-ului si traversam peisajele salbatice al inaltei Vai Urubamba printre abisuri spectaculoase pline de vegetatie. Sosire in mica gara din Aguas Calientes si continuarea drumului cu autocarul ( aprox. 10 km) catre “Orasul Sfant al Incasilor “, Citadela Machu Picchu. Supranumit si “Orasul Pierdut”, Machu Picchu reprezinta una din marile atractii si curiozitati ale planetei, declarata oficial una din cele ‘7 minuni ale lumii moderne’. Vizitarea complexului arheologic. Pranz la un restaurant local. Intoarcere seara si cazare in Cusco.

Ziua 6. VALEA SACRA A INCASILOR
Mic dejun. Excursie optionala in Valea Sacra a Incasiilor, strabatuta de raul Rio Urubamba. Vizitarea fortaretei incase si a localitatii Pisac, cu admirabilele terase in piatra coborand de-a lungul versantilor Sierrei, piata indiana. Pranz la un retaurant local. Continuam apoi cu vizitarea templelor si a ruinelor de la Ollantaytambo. Cazare Cusco.

Ziua 7. CUSCO – PUNO
Mic dejun. Plecare dimineata devreme cu autocarul spre Puno. Vom face scurte popasuri succesive la Templul Andahuaylillas, unde vom putea admira picturi deosebite ale artei coloniale, Templul Raqchi dedicat zeului incas Wiracocha, La Raya –cel mai inalt punct al acestei rute, prilej de a admira panoramele spectoculoase cu piscurile inzapezite, Pukará –complex arheologic cu constructii in forme piramidale. Sosire la Puno, orasel situat la 3850 m altitudine, pe malul lacului Titicaca. Dupa-miaza dedicata unei plimbari cu barca pe cel mai inalt lac navigabil din lume, cu vizitarea insulelor plutitoare locuite de descendenti ai anticilor Uros. Cazare si cina Puno.

Ziua 8. PUNO – TIAHUANACO - LA PAZ
Mic dejun. Plecare in sud catre La Paz ( 280 km ) cu unele opriri de-a lungul malurilor lacului Titicaca. Trecera frontierei in Bolivia si continuarea traseului prin nemarginitele intinderi ale colinelor boliviene strajuite de varfurile maiestoase ale Cordilierilor. Oprire la Tiahuanaco, unul din cele mai importante centre spirituale si culturale din America de Sud. Deasupra colinelor, la cca 4000 m, se intind impresionantele ruine cu imensele statui imprejmuite de ziduri facute din blocuri de piatra perfect patrate, rezultatul unei tehnici uimitoare. Pranz la un restaurant local. Sosire seara la La Paz, cazare si cina la hotel.

Ziua 9. LA PAZ
Mic dejun. Situata la 3600 m altitudine, cea mai inalta capitala din lume, La Paz se desfasoara in peisajul dramatic al muntilor sub forma unui amfiteatru, in cavitatea unui stravechi crater imprejmuit de un grandios arc de munti, printre care se remarca Masivul Illimani acoperit de ghetari. Dimineata vizitam intr-un tur panoramic cele mai importante obiective turistice din capitala Boliviei: Plaza Murillo, Catedrala, Biserica San Francisco, Palatul Guvernului, Catedrala, zona rezidentiala Obrajes. Pranz servit la un restaurant local. Continuam turul cu o vizita in Valea Lunii. Cazare si cina La Paz.

Ziua 10. LA PAZ - ARICA
Mic dejun. Deplasare la Arica cu autocarul, primul oras chilian din itinerariul nostru ( traseul dureaza aprox. 6 ore ). Scurte popasuri en route. Vizitam orasul ‘Eternei Primavari’, Arica, incluzand Catedrala San Marcos, Morro de Arica si Muzeul Arheologic San Miguel de Azapa, care expune o bogata colectie de tezaure ale civilizatiilor pre-columbiane. Cazare Arica.

Ziua 11. ARICA - SANTIAGO
Mic dejun. Transfer matinal la aeroport si zbor spre Santiago de Chile. Vizitam Santiago, considerat unul din cele mai frumoase orase din lume, intr-un tur panoramic pe care il vom incepe din Dealul Santa Lucia. Vom vizita Piata Armelor, Catedrala, Primaria (exterior), Palatul Guvernatorului. Vizita poate continua cu Muzeul de Arta, care expune o bogata colectie de arta pre-columbiana cu tezaure de inestimabila valoare apartinand celor mai stravechi civilizatii din America de Sud. Dupa-amiaza libera pentru vizite individuale, cumparaturi etc. Optional se poate urca cu funicularul pe Cerro San Cristobal pentru o panorama de exceptie asupra orasului. Cazare Santiago.

Ziua 12. VALPARAISO & VINA DEL MAR
Mic dejun. Excursie optionala pe Coasta Pacificului, stabatand Vaile Casablanca si Curacavi, pentru a ajunge la Valparaiso, cea mai populara statiune litorala din Chile, unde ne va incanta privelistea casutelor multicolore de pe dealuri, a stradutelor pitoresti cu numeroase baruri, magazine si restaurante. Vom vizita si ‘La Sebastiana’, casa memoriala a lui Pablo Neruda, astazi muzeu. Pranz la un restaurant local. Turul continua spre Vina del Mar, numit si ‘Orasul Gradina’, datorita numeroaselor parcuri cu vegetatie luxurianta, si spre Renaca, unul din cele mai exclusiviste locuri de pe coasta, cu restaurante de prestigiu si cladiri moderne. Intoarcere in Santiago si timp liber. Seara optional cina traditionala chiliana cu spectacol. Cazare.

Ziua 13. SANTIAGO – BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber in Santiago. Dupa-amiaza transfer la aeroport, imbarcare si zbor spre Paris ( plecare ora 18.45 ). Noapte la bord.

Ziua 14. BUCURESTI
Mic dejun. Sosire in Madrid ora 13.45, zbor in conexiune spre tara.

005

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 20 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE :
■ Valea Sacra a Incasilor in Peru cu pranz inclus 48 €;
■ Valparaiso & Vina del Mar in Chile cu pranz inclus 65 €
■ Seara traditionala chiliana 58 € ( inclusiv transferurile )

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
26-Nov-10 - 17-Nov-112275

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • SERVICII INCLUSE
  • transport cu avion Bucuresti - Lima / Lima – Cusco / Arica – Santiago / Santiago - Bucuresti;
  •  transferuri si transport cu autocar / minibus cu aer conditionat pe durata vizitelor si a transferurilor ;
  •  cazare 11 nopti cu mic dejun in hoteluri de 4* si 3*: 2 nopti Lima, 3 nopti Cusco, 1 noapte Puno, 2 nopti La Paz, 1 noapte Arica, 2 nopti Santiago ;
  •  4 cine si 4 pranzuri;
  •  vizitele conform programului cu ghizi locali si ghid roman pe toata durata circuitului.
  • SERVICII NEINCLUSE
  • asigurarea medicala;
  •  taxele de aeroport pentru zborurile internationale si zborurile domestice 395 €;
  •  intrarile la obiectivele turistice 75 €;
  •  bacsisurile ( obligatorii ) 45 €;
  •  excursiile si vizitele optionale;
  •  alte servicii decat cele mentionate in program.

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR