Destinatii Europene

REDUCERE CIRCUIT ISRAEL PELERINAJ 8 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
20/03/2012 - 09/11/2012
Pret Total:
495 € (61.88€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

REDUCERI pentru inscrieri timpurii!
ITINERARIU
BETHLEEM - CETATEA SFANTA - IERUSALIM - BETHANY - EIN KAREM – LIDA – TEL AVIV

PLECARI
20 martie, 12 apr ( Paste ), 20 mai, 21 iun, 12 sep, 30 sep, 16 oct, 9 noi 2012

SERVICII INCLUSE
● transport avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti si autocar modern, climatizat pe durata traseului;
● cazare 6 nopti cu demipensiune in hoteluri de 3* - 4*: 2 nopti Nazareth si 3 nopti Ierusalim, 1 noapte Eilat;
● vizitele cuprinse in program;
● ghid din partea agentiei pe traseu si ghid local insotitor, vorbitor de limba romana, specializat in pelerinaje religioase ( sau preot local ).

SERVICII NEINCLUSE
● asigurarea medicala;
● taxe de aeroport si securitate si taxele locale de transport 175 € ;
● intrarile la obiectivele turistice 45 € ( nu este inclusa ingrarea la Masada, se achita local );
● bacsisuri obligatorii 30 € ;
● alte servicii decat cele mentionate

PROGRAM
Ziua 1. BUN VENIT IN TARA FAGADUINTEI !
Intalnire cu ghidul dimineata in aeroportul Henri Coanda, imbarcare si zbor direct catre Tel Aviv, ora 6.00. Sosim la ora 08.35. Vizitam vechea cetate-port Yaffo, cu Biserica Sf. Mihail si Biserica Sf Petru si Casa lui Simon Tabacarul. Continuam cu Tel Aviv-ul modern, cel mai mare oras al tarii, incepand cu faleza, unde vom intalni hoteluri dintre cele mai renumite din lume. Deplasare in nord de-a lungul coastei, trecand pe langa Cesareea, unde vom vizita Apeductul Roman, si ajungem la Haifa, unul din superbele orase de la Marea Mediterana si al treilea oras ca marime din Israel. In afara de frumusetea amplasarii in trepte a orasului, acesta este renumit si prin faptul ca este centru mondial al religiei Bahai. Vom vizita Biserica Stella Maris, Templul cultului Bahai cu admirabilele gradini terasate ( patrimoniu UNESCO ), Grota Sfantului Prooroc Ilie Tezviteanul. Ne indreptam dupa-amiaza spre Nazareth, orasul copilariei lui Iisus, incheiind ziua cu o scurta ascensiune pe Muntele Tabor, cunoscut ca locul Transfigurarii lui Iisus. Vom vizita Biserica Transfigurarii, impartita deopotriva de catolici si de ortodocsi, partea ortodoxa fiind prima asezare religioasa construita de crestinii romani pe Pamantul Sfant ( 1862 ). Cazare si cina Nazareth.

Ziua 2. PE URMELE LUI IISUS
Mic dejun. Coborim spre Marea Galileei. Poposim la Kibutz Yardenit, locul Botezului in apele Iordanului, unde raul se varsa in mare. Vom putea sa participam la ritualul de binecuvintare in Iordan, in camasi albe şi lungi. Optional, putem face o croaziera pe Marea Galileii cu pranz inclus ce contine si Pestele Sf. Petru. Evanghelia dupa Matei: „El i-a zis: Vino! Iar Petru, coborandu-se din corabie, a mers pe apa şi a venit catre Iisus”. Ne deplasam spre Capernaum, pentru a vizita Casa Sfantului Petru. Continuam apoi traseul spre Tabgha, locul unde Hristos a savarsit minunea inmultirii painilor si a pestilor, vizitand aici Biserica Multiplicarii. Urmatorul popas va fi pe Muntele Fericirilor, o colina domoala, de 560 m inaltime, in mijlocul campiei, de unde putem privi la Marea Galileei. Cina si cazare in Nazareth.

Ziua 3. IN TINUTUL GALILEEI
Dupa micul dejun, vizitam Biserica Bunei Vestiri din Nazareth, inaltata pe locul unde Arhanghelul Gabriel a anuntat-o pe Fecioara Maria ca va naste Fiul Domnului, dupa care vizitam Biserica Ortodoxa Greceasca Sf. Gabriel, unde in altarul mic si intunecos se aude susurul Izvorului Sfintei Marii. Plecam spre Cana Galileei, locul unde Hristos a facut prima minune, transformand apa in vin, in casa lui Simon Cananitul. Continuam pelerinajul prin Valea Iordanului si ne oprim la Manastirea Sf. Gherasim, indreptandu-ne apoi spre Ierihon ( Autoritatea Palestiniana ), cel mai vechi oras din lume, atestat documentar inca din anul 9000 i.Hr, situat in cel mai jos loc de pe glob ( 400 m sub nivelul marii ). Vizitam Asezamantului Romanesc din Ierihon, cu vedere panoramica catre Muntele Ispitirii. In drumul spre Ierusalim vom face un scurt popas pentru baie la Marea Moarta si vizita la fabrica de cosmetice de la Qumran. Cina si cazare in Ierusalim / Bethleem.

Ziua 4. BETHLEEM & CETATEA SFANTA
Dupa micul dejun, plecam spre Bethlehem, locul naşterii lui Iisus. Trecem in zona de Autoritate Palestiniana, vizitam Biserica Ortodoxa a Nasterii Domnului ( ridicata de Imparateasa Elena peste pestera în care s-a nascut Iisus ), Grota Laptelui si Biserica Pastorilor. Trecem granita si ne indreptam spre Ierusalim. Urcam apoi pe Muntele Sion şi ne inchinam la Biserica Adormirii Maicii Domnului si la locul unde, acum mai bine de 2000 de ani, s-a petrecut Cina cea de Taina. Vizitam in continuare Mormantul Regelui David, Temnita unde a fost tinut Isus si Zidul Plangerii. Cina si cazare in Ierusalim / Bethleem.

Ziua 5. IERUSALIM – DRUMUL CRUCII !
Mic dejun. Ierusalim, Orasul Sfant, Cetatea lui David ! Urcam pe Muntele Maslinilor, trecem prin Gradina Ghetsemani, cu maslini batrani, locul unde Mantuitorul a fost vandut de catre Iuda. Vizitam Biserica Tatal Nostru (unde Iisus i-a invatat pe ucenicii sai si unde a fost prins), Biserica Natiunilor şi Biserica Mormantului Maicii Domnului. Apoi privim Valea Gedronului, presarata cu mormintele celor care doresc sa invie primii si Poarta de Aur prin care va intra Mantuitorul la cea de-a doua venire. Intram in Cetatea Sfanta prin „Poarta Leilor”, una dintre portile vechi ale cetatii. Continuam pe Via Dolorosa, parcuragand Drumul Crucii, cu cele 14 opriri ale lui Iisus Hristos. Vizitam Biserica Sfintei Invieri, ne inchinam la Sfantul Mormant de pe Golgota, Piatra Ungerii, Capela Aratarii lui Hristos. Ierusalim / Bethleem.

Ziua 6. IERUSALIM - BETHANY - EIN KAREM – LIDA – TEL AVIV
Mic dejun. Plecare din Cetatea Ierusalim-ului catre Ein Karem pentru a vizita Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatoru, apoi ne deplasam la Bethany, situat pe colina sudica a Muntelui Maslinilor, unde Iisus a savarsit miracolul invierii lui Lazar dintre morti. Vizitam Mormantul lui Lazar si plecam mai departe in sud de-a lungul Marii Moarte spre Eilat, cu popas la Masada, sit arheologic deosebit de insemnat, de vechi palate si fortificatii romane, ridicat de Irod cel Mare, astazi inclus in patrimoniul mondial UNESCO. Masada a fost ultimul refugiu al iudeilor in fata cuceriri romane. Sosim la Eilat, oras-statiune la Marea Rosie, transfer la hotel si timp liber. Cazare si cina.

Ziua 7. EILAT – TEL AVIV
Mic dejun. Timp liber pentru plaja, baie si activitati facultative. Optional se poate vizita Observatorul Subacvatic. Seara transfer la aeroportul din Tel Aviv pentru zborul de intoarcere in tara.

Ziua 8. LA REVEDERE, TARA SFANTA !
Imbarcare si zbor spre tara, plecare ora 00.45. Sosire in Bucuresti Henri Coanda ora 03.30

005

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE(se achita la agentie):
■ Croaziera pe Marea Galileei 35 €
■ Observatorul Subacvatic din Eilat 35 €

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 30% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 30 pers.

PERIOADA
20 martie 2012
495 euro / loc in camera dubla
160 euro / Supliment single

12 apr ( Paste ) 2012
599 euro / loc in camera dubla
175 euro / Supliment single

20 mai, 21 iun, 12 sep, 30 sep, 16 oct, 9 noi 2012
495 euro / loc in camera dubla
160 euro / Supliment single

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
20-Mar-12 - 09-Nov-12495

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR