Destinatii Europene

Reducere Circuit India-Nepal-Tibet-China 23 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
23 zile
Valabilitate Oferta:
07/03/2010 - 26/09/2010
Pret Total:
2780 € (120.87€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Descriere: 21 nopti/ 23 zile

Itinerariu: India – Nepal – Tibet - China & Hong Kong - Macao


Plecari: 7 mar, 26 sep 2010
Supliment single: 597 euro


Servicii incluse● zboruri Bucuresti–Delhi, Khajuraho-Varanasi, Varanasi –Kathmandu ( Nepal ), Kathmandu-Lhasa ( Tibet ), Lhasa-Beijing, Shanghai-Guangzhou, Hong Kong - Bucuresti;
● transport autocar / minibus cu A/C pe durata circuitului, transport tren clasa I pe timp de zi Agra-Jhansi ( India ), Xian-Luoyang ( China );
● 19 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*;
● 2 nopti in tren clasa I-a in cusete de 4 persoane ( vezi supliment cuseta dubla );
● demipensiune zilnic ( pranz sau cina, conform program, exclusiv ziua 1 si ziua 22 ) ;
● plimbare cu elefantul la Jaipur;
● vizitele conform program cu ghid roman din partea agentiei pe traseu si ghizi locali autorizati ;

Servicii neincluse● asigurarea medicala;
● taxele de aeroport pentru zborurile internationale si domestice 395 €;
● taxe viza si procesare India, Nepal, Tibet, China 128 € ;
● intrarile la obiectivele turistice din program 125 € ;
● bacsisuri obligatorii: 60 € ;
● taxa de iesire din China 11 € (se achita local);
● supliment optional cuseta dubla in tren ( 2 nopti ): 57 € ;
● excursii si activitati optionale;
● alte servicii decat cele mentionate.

ProgramZiua 1. BUCURESTI – NEW DEHLI
Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni, imbarcare si zbor spre Paris ( plecare ora 06.50 ). Dupa o scurta escala, zbor in conexiune spre India ( plecare ora 10.20 ). Sosim in New Dehli ora 23.05. Dupa traditionalul „Swagat” (Urarea de bun venit) si indeplinirea formalitatilor vamale transfer la hotel si cazare.

Ziua 2. DELHI – O MIE DE ANI DE ISTORIE
Mic dejun. Incepem explorarea capitalei, cu memorialul Gandhi (Parintele Natiunii) la Raj Ghat (locul de incinerare al lui Mahatma Ghandhi), Poarta Indiei (memorial ridicat in cinstea eroilor cazuti in primul razboi mondial), Palatul Prezidential. Pranz la un restaurnat local. Cazare New Delhi.

Ziua 3. NEW DELHI – ORASUL GRADINA
Mic dejun. Continuam turul orasului cu vizitarea partii noi, construita de arhitectii englezi ca un oras simetric, cu strazi largi, gradini ingrijite, vile moderne si alei umbrite. Se viziteaza Mormantul Humayun, Templul Lotusului (primul templu Bahai din Asia), Minaretul Qutub (cel mai inalt din intreaga Indie). Pranz la un restaurant local. Dupa-amiaza plecare spre Jaipur cu autocarul. Sosire, transfer la hotel si cazare.

Ziua 4. JAIPUR – ORASUL ROZ AL DESERTULUI
Dupa micul dejun, incepem explorarea orasului construit cu strazi drepte si intersectii perpendiculare. Vizitam maietuosul fort Amber, fosta capitala regala, unde ajungem calarind pe spatele unui elefant pana in varful dealului impadurit. Apoi continuam cu Hawa Mahal, sau Palatului Vanturilor (a carui fatada are 953 ferestre, prin care doamnele curtii puteau sa observe agitatia orasului, fara a fi vazute), palatul Maharajahului in fata unei panorame montane impresionante, Observatorul astronomic Jantar Mantar (datand din sec 18) si Templul Birla. Plecare spre Agra. Cazare si cina Agra.

Ziua 5. FATEHPUR SIKRI – AGRA
Mic dejun. In prima parte a zilei ne deplasam la Fatehpur Sikri, situata la 35 km de Agra, o capodopera din marmura cu palatele si curtile sale, fosta capitala a imparatului moghul Akbar, abandonata in sec 16. Continuam apoi cu vizita fortului Agra si a templelor Mathura (templul lui Shri Krishna Janmabhuni) si Vrindavan (Templul Bankey Bihari si Iskon), legate de nasterea si copilaria lui Krishna. Dupa-amiaza vizitam Taj Mahal, eternul monument al dragostei, construit de imparatul Shahjahan, in cinstea iubitei sale sotii, Mumtaz Mahal. Seara, optional, participare la spectacolul magicianului. Cazare si cina Agra.

Ziua 6. AGRA – JHANSI – KHAJURAHO
Micul dejun matinal, apoi plecam spre gara, de unde luam trenul spre Jhansi. Ne indreptam apoi cu autocarul spre Orchha, oras cu atmosfera medievala, situat pe malurile raului Betwa. Pranz en route la un restaurant local. Vizitam palatele si templele din sec 16 construite de conducatorii Bundela: fortul Orchha, Jahangir Mahal, Raj Mahal, Templul Ram Raja. Plecare apoi spre Khajuraho, sosire la hotel si cazare.

Ziua 7. KHAJURAHO – VARANASI
Mic dejun. Dimineata vizitam templele Khajuraho, construite intre anii 950 si 1050 de catre maretii regi ai dinastiei Chandela, faimoase pentru sculpturile lor murale reprezentand scene din Kamasutra. La pranz transfer la aeroport, pentru zbor la Varanasi, cel mai vechi si mai sfant oras hindus, cunoscut pentru ritualurile si traditiile sale ancenstrale. La sosire, ne deplasam la la Sarnath, locul unde Budha a tinut prima sa predica dupa Iluminare. Vom admira frumoasele stupe, relicve sacre budiste, Varanasi fiind si unul din cele mai sfinte locuri de pelerinaj ale budhismului (cel de-al patrulea desemnat de Budha ). Cazare si cina in Varanasi.

Ziua 8. VARANASI –KATHMANDU
Dimineata devreme, inainte de micul dejun, vom putea lua parte la un spectacol fascinant si dramatic, intr-o plimbare cu barca pe fluviul Gange, pentru a admira miracolul rasaritului, in timp ce clopotele templelor si murmurul rugaciunii de dimineata isi impletesc tonalitatile. Varanasi atrage milioane de pelerini hindusi in fiecare an, care vin sa-si purifice sufletul in apele sfinte ale Gangelui, oferind ofrande zeilor. Vom asista la ceremonia sacra a imbaierii de la ghat-uri, dupa care intoarcere la hotel. Dupa micul dejun timp liber pana la transferul la aeroport. Zbor spre Kathmandu, capitala Nepalului, situata pe versantii sudici ai muntilor Himalaya. Zborul in sine este spectaculos, putand fi vazute piscurile inzapezite ale celor mai inalti munti din lume. La sosire, se viziteaza Templul Pashupatinath (cel mai sacru templu Hindu dedicat lui zeului Shival ) si Stupa Boudhnath (printre cele mai mari din lume, veche de 2500 ani). Avem prilejul sa ne bucuram de viata de noapte a acestui oras, cu numeroasele sale cazinouri de lux. Cazare si cina.

Ziua 9. KATHMANDU
Dupa micul dejun, vizitam orasul intr-un tur panoramic, oprindu-ne sa admiram Stupa Swambhunath (asezata pe locul de unde se spune ca a fost creat Kathmandu din lacul primordial), Hanumandhoka, Templul Taleju, Dupa-amiaza, optional, excursie in ‘orasul cultural al Nepal-ului’, Bhaktapur, care ofera panorame spectaculoase ale peisajelui, cu muntele Everest dominand valea. Cazare si cina Kathmandu.

Ziua 10. KATHMANDU – LHASA
Mic dejun. Transfer la aeroport si zbor transhimalayan spre Lhasa, orasul sacru si deopotriva cel mai inalt oras din lume (3658 m). Supranumit si \'Acoperisul Lumii\', orasul Lhasa a stat complet izolat de restul lumii vreme de sute de ani. Transfer la hotel, dejun la restaurant si timp liber pentru aclimatizare. Dupa-amiaza vom face un tur panoramic cu autocarul. Cazare Lhasa.

Ziua 11. LHASA – ‘ACOPERISUL LUMII’
Mic dejun. Vizitarea Palatului Potala, intins pe o suprafata de 90 mii de metri patrati si inalt de 117 m, cu peste 10 mii de incaperi , fost centru religios si politic al Tibetului si resedinta de iarna a numerosi Dalai Lama. Dejun la restaurant, dupa care vizita la Templul Jokhang, cu o istorie de peste 1300 de ani, centrul spiritual si loc de pelerinaj al budhistilor. Cazare.

Ziua 12. LHASA - BEIJING
Mic dejun. Timp liber in Lhasa pentru activitati facultative. Pranz la un restaurant local. Transfer la aeroport si zbor spre Beijing. Sosire seara in Beijing si cazare.

Ziua 13. BEIJING
Mic dejun. Tur de oras Beijing, trecand prin Piata Tian’anmen, cea mai mare piata publica din lume, ajungand apoi la Muzeul Palatului, supranumit Orasul Interzis. Complexul palatelor imperiale sunt resedinta imparatilor Chinei de peste 500 de ani (dinastiile Ming si Qing ). Cateva din marile sali sunt folosite ca muzee ce adapostesc impresionante colectii ale artei chinezesti. Pranz la un restaurant local. Dupa-amaiaza, optional, putem vizita Templului Cerului, unde imparatii Ming si Qing obisnuiau sa se roage pentru prosperitatea tarii. Acesta este cel mai mare complex de temple din China care a supravietuit pana astazi. Seara, optional, participare la un extraordinar spectacol de acrobatie. Cazare Beijing.

Ziua 14. BEIJING
Mic dejun. Dimineata excursie cu autocarul la Marele Zid Chinezesc – emblema a civilizatiei chineze, singura constructie de pe Pamant ridicata de mana omului vizibila din spatiul cosmic. Dejun la un restaurant local. Dupa-amiaza continuarea turului cu Mormintele Regilor Ming ( 1368 – 1644 ), strabatand Drumul Sacru printre giganticele sculpturi de marmura ce infatiseaza figuri umane si animale strajuind mormintele. Seara transfer la gara si imbarcare in tren ( cusete clasa I-a ) pentru plecare spre Xian, nu inainte de a face o scurta oprire la Piata de matasuri. Noapte in tren ( cusete clasa I ).

Ziua 15. XIAN
Sosire in cursul diminetii la Xian, capitala antica a imperiului si capatul estic al Drumului Matasii. Vizitarea orasului incluzand Mormantul lui Qin Shi Huang, cu soldatii si caii de terra-cota ce imprejmuiesc necropola. Dupa dejunul servit la un restaurant local, vizita continua cu Muzeul Provincial si Marea Pagoda a Gastei Salbatice, construita in anul 625. Aici se gasesc numeroase colectii de scripturi budhiste aduse din India de eminentul calugar Xuanzang. Cazare Xian.

Ziua 16. XIAN - LUOYANG
Mic dejun. Plecare cu trenul spre Luoyang, intr-o calatorie de aprox. 5 ore, strabatand spre est peisajele deluroase ale Chinei centrale. Sosim aprox. ora 14.00 in Luoyang, asezare preistorica, avand reputatia preeminenta de leagan ancestral al civilizatiei chineze. Vreme de patru milenii, Luoyang a servit drept capitala a treisprezece dinastii chineze, inclusiv prima dinastie Xia ( sec 21-16 I.C. ). Cele peste doua mii de grote adapostesc zeci de mii de statui ale lui Budha si numeroase pagode. Pranz la

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
07-Mar-10 - 26-Sep-102780

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR