Destinatii Europene

Reducere Circuit Elvetia-Castelele Bavariei 9zile

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
08/07/2010 - 19/08/2010
Pret Total:
549 € (61€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

Descriere: 8 nopti/ 9 zile

Itinerariu: Geneva, Berna, Lucerna, Zurich

Plecari: 8 iul, 29 iul, 19 aug 2010

Servicii incluse● transport avion Bucuresti – Bergamo – Bucuresti si autocar modern, licentiat pe durata traseului;
● cazare 8 nopti cu mic dejun in hoteluri de 3* si 4*: 2 nopti Valea Aosta, 3 nopti Lausanne, 2 nopti zona Vaduz, 1 noapte Bergamo;
● vizitele cuprinse in program;
● ghid din partea agentiei pe traseu.


Servicii neincluse● asigurarea medicala;
● intrarile la obiectivele turistice;
● taxele de aeroport si securitate, taxe autostrazi, parcari si intrari in orase 145 €;
● excursiile optionale;
● biletele pentru urcarile optionale ( se achita local ) cu trenuletul pe Jungfraujoch, cu telecabina / telefericul pe Mont Blanc si pe Klein Matterhorn;
● transportul cu trenuletul din Tasch la Zermatt si retur (cca. 14 CHF);
● supliment plecari din Cluj Napoca sau Timisoara (cereti detalii la agentie );
● alte servicii decat cele mentionate.


ProgramZiua 1. BUCURESTI - BERGAMO – AOSTA
Intalnire ora 11.45 in aeroportul Baneasa si zbor Bucuresti – Bergamo ora 13.30 ( pentru informatii privind plecarile din Cluj Napoca si Timisoara cereti detalii la agentie ). Sosire ora 14.50 si ne deplasam spre Elvetia ( aprox. 90 km ), strabatand peisajele incantatoare ale Alpilor italieni. Sosim la Lugano, numit si ‘Monte Carlo al Elvetiei’, oras fermecator, asezat pe marginea lacului in mijlocul unui peisaj alpin captivant, la granita cu Italia. Ne aflam in districtul Ticino ( partea italiana a Elvetiei ), renumit datorita climei temperate in toata perioada anului, a privelistilor spectaculoase si a magazinelor de lux. Timp liber in care vom putea admira Orasul vechi, cu stradute pietonale strajuite de palmieri si bulevarde pitoresti. Continuam traseul pe Valle d’Aosta. Cazare.

Ziua 2. MASIVUL ZERMATT ( 330 km )
Mic dejun. Astazi vom putea opta pentru o excursie de exceptie, una din marile atractii ale Elvetiei. Plecare la Tasch, orasel asezat la poalele celor mai inalte piscuri alpine, in Valea Mattertal. De aici ne imbarcam in trenulet pentru a ajunge in Zermatt, statiune de lux, situata in umbra masivului Matterhorn ( 4478 m ), unde accesul motorizat este interzis. Putem alege prima ascensiune din itinerariul nostru, pe Klein Matterhorn, pana la cota de 3883 m, cea mai inalta platforma de belvedere din Europa. Panorama care deschide de aici este coplesitoare. Dupa-amiaza intoarcere in Aosta si cazare.

Ziua 3. MONT BLANC - GENEVA ( 230 km )
Mic dejun. Plecam spre Mont Blanc, strabatand frumoasa Valle d’Aosta, continuand apoi prin faimosul tunel, lung de 11,6 km, cea mai importanta ruta de transport trans-alpin, care leaga orasele Courmayeur ( Valea Aosta ) si Chamonix. Sosim la Chamonix, celebra statiune montana din Franta, gazda primelor jocuri olimpice de iarna. Masivul Mont Blanc, care domina orizontul intregului platou, este cel mai inalt munte din Alpi si al 11-lea din lume. Urcare optionala cu telecabina pina la cota 3777 m pe Aiguille du Midi pentru a admira spectaculoasa priveliste care se deschide de la aceasta altitudine. Traseul continua spre Geneva. Vizitam cladirea ONU din parcul Ariana (exterior) si centrul orasului, cu Maison Tavel ( cea mai veche casa din oras ), Place Neuve, Primaria. Cazare in Lausanne, oras pitoresc, asezat pe malul nordic al Lacului Leman, in districtul Romandy ( partea vorbitoare de limba franceza a Elvetiei ).

Ziua 4. MONTREUX & BERNA ( 225 km )
Mic dejun. Tur matinal al orasului Lausanne, incluzand Catedrala Notre Dame. Plecare spre Berna, de-a lungul tarmului Lacului leman. Popas in Montreux, oras cu o clima temperata, fermecator, loc de vacanta a multor celebritati din toata lumea. In centru statiunii se afla Castelul Chillon, cel mai popular monument din Elvetia. Sosire in capitala Elvetiei, Berna, unde vom vizita Turnul cu Ceas, faimoasele stradute pietonale Marktgasse si Kramgasse, strajuite de numeroase cafenele, arcade comerciale si magazine, Primaria, Cladirea Parlamentului, Barengraben. Facultativ, daca timpul permite, se poate vizita Casa lui Elbert Einstein. Intoarcere la hotel in Lausanne si cazare.

Ziua 5. INTERLAKEN & VARFUL JUNGFRAU ( 325 km )
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Lausanne. Excursie optionala la Interlaken, statiune montana deosebit de pitoreasca asezata la poalele Alpilor intre cele doua lacuri, Thun si Brienz. Odata ajunsi, urcare cu trenuletul cu cremaliera pe masivul Jungfrau, supranumit si ‘acoperisul Europei’ ( altitudine 3454 m ), de unde se poate admira o extraordinara panorama asupra Alpilor. Voiajul cu trenuletul dureaza cca. 3 ore / sens, oferind privelisti unice. Turistii pot opta si pentru program liber in Interlaken sau pentru o plimbare cu vaporasul pe unul dintre cele doua lacuri. Intoarcere in Lausanne si cazare.

Ziua 6. LUCERNA - ZURICH – CASCADELE RINULUI ( 460 km )
Mic dejun. Plecam spre Lucerna, unul din cele mai populare orase elvetiene, unde ne vom putea plimba pe vestitul Pod cu Capela construit in sec. 14 ( Kapellbrücke ). Urmatoarea oprire va fi Zurich, capitala culturala a Elvetiei, oras clasat ca fiind locul cu ‘cea mai inalta calitate a vietii’ din lume si ‘cel mai bogat oras din Europa’. Vom vizita Bahnhofstrasse ( principala artera comerciala a orasului, renumita datorita numeroaselor magazine de lux ), vom putea admira stradutele pietruite din Orasul Vechi cu fermecatoarele casute construite in stilul baroc, Catedrala protestanta Grossmunster ( sec 13 ) si Biserica Fraumunster, a carei mare atractie o constituie si vitraliile lui Marc Chagall. Continuam drumul spre Schaffhausen pentru a admira spectaculoasa cascada a Rinului, cea mai mare din Europa ( 150 m largime, 23 m inaltime ). Seara cazare in Austria, imediat dupa granita cu Elvetia si Liechtenstein ( intre Vaduz si extremitatea vestica a Tirolului ).

Ziua 7. CASTELELE BAVARIEI ( 420 km )
Mic dejun. Excursie optionala in Bavaria. Vom parcurge ruta Alpilor Bavarezi, pana la Palatul Linderhof, fost castel de vinatoare al regelui Ludovic II al Bavariei, continuand apoi traseul spre Castelul Neuschwanstein, astazi unul din cele mai fotografiate castele din Europa. Intoarcere si cazare la acelasi hotel.

Ziua 8. VADUZ & ST. MORITZ ( 380 km )
Mic dejun. Continuam traseul spre cel mai mare canton al Elvetiei, Graubunden. Traversam ducatul Liechtenstein cu o scurta oprire in Vaduz. Drumul continua spre sud printr-o regiune alpina fermecatoare. Popas la St. Moritz, statiune emblematica a Elvetiei, gazda a numeroase jocuri olimpice de iarna, situata la 1856 m altitudine, un veritabil paradis alpin inconjurat de munti maiestosi, ghetari, paduri si lacuri sclipitoare. Sosire seara tarziu si cazare in Milano.

Ziua 9. MILANO - BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber in Milano in prima parte a zilei. Transfer la aeroportul din Bergamo, imbarcare si zbor spre tara ora 15.40. Sosire in Bucuresti Baneasa ora 18.50.

005

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 35 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE :

■ Tasch – Zermatt 35 €
■ Interlaken 30 €
■ Castelele Bavariei 38 €

HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM:

Aosta: Joli Hotel 3* ( situat semicentral, www.jolihotel.com )
Lausanne: Hotel Agora 4* ( situat central, www.fhotels.ch)
Zona Vaduz : Hotel Einhorn 3* ( 50 km de Vaduz, www.schlosshotel.cc );
Hotel Best West Freschen 4* ( 30 km de Vaduz, www.freschen.at )
Milano: Hotel NH Fiera Milano 4* ( situat semicentral, www.nh-hotels.com )

Nota: in anumite situatii hotelurile mentionate pot fi schimbate, oferindu-se alternative similare.


Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
08-Iul-10 - 19-Aug-10549

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR