Destinatii Europene

REDUCERE CIRCUIT EGIPT MISTERELE FARAONILOR 10 ZIL

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
21/02/2012 - 06/11/2012
Pret Total:
695 € (69.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

REDUCERI pentru inscrieri timpurii!
ITINERARIU
CAIRO - LUXOR - ASWAN - HURGHADA

PLECARI
21 feb, 20 mar, 24 apr, 29 mai, 4 sep, 25 sep, 16 oct, 6 noi 2012

SERVICII INCLUSE
• transport avion Bucuresti - Cairo - Bucuresti;
• 3 nopti cazare in Cairo, hotel 4* cu mic dejun, 4 nopti pe vas de croaziera 5* cu pensiune completa, 1 noapte la Hurghada, hotel 4* cu demipensiune, 1 noapte in tren clasa I, compartiment turistic cu fotolii rabatabile ( vezi supliment cuseta );
• vizitele cuprinse in program cu ghizi locali si ghid insotitor roman;
• transferuri si transport cu autocar / minibus cu A/C pe durata traseului;
• intrarile la obiectivele turistice vizitate ( nu este inclusa intrarea in Piramide, ci doar in incinta complexului ).

SERVICII NEINCLUSE
• asigurerea medicala;
• taxele de aeroport si securitate 115 € ;
• taxa de viza 18 €;
• bacsisuri obligatorii : 25 € / copii gratis;
• excursiile optionale ;
• supliment optional vagon de dormit ( cuseta 2 persoane), inclusiv cina si mic dejun: 45 € / pers. (recomandabil );

PROGRAM
Ziua 1. BUCURESTI – CAIRO
Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Otopeni, ora 21.40, imbarcare si zbor spre Cairo, ora 23.40. Sosire ora 2.25, dupa formalitatile de frontiera, transfer la hotel si cazare.

Ziua 2. MISTERELE PIRAMIDELOR
Mic dejun. In prima parte a zilei vizitarea Piramidelor Keops, Kephren & Mikerinos, una din cele 7 minuni ale lumii, si a misteriosului Sfinx. La intoarcere oprire la Institutul de Papirusuri, Laboratorul de Parfumuri si Scoala Orientala de Covoare. Dupa-amiaza, vizita optionala la Muzeul de Egiptologie, unde este adapostita faimoasa comoara a lui Tutankamon. Seara va sugeram o cina de bun venit la un restaurant local situat pe malul Nilului. Cazare Cairo.

Ziua 3. ALEXANDRIA
Mic dejun. Excursie optionala cu pranz inclus la Alexandria, unde putem admira Teatrul Roman, Citadela, Gradinile Montazah, Parcul Arheologic. Timp liber pentru plimbare pe tarmul Mediteranei sau alte activitati. Intoarcere in Cairo si cazare.

Ziua 4. FARMECUL METROPOLEI
Mic dejun. Astazi putem continua explorarea misterelor faraonilor cu o incursiune ‘extra urbana’ pentru vizitarea Piramidei in Trepte de la Saqarra si a capitalei vechiului Regat, Memphis, unde vom putea admira muzeul in aer liber cu numeroase statutete datand de 4000 ani, printre care su Colosul lui Ramses II. Dupa amiaza timp liber la dispozitie. Se pot vizita, optional, intr-o excursie de aprox. 4 ore, Cartierul Coptic si Moscheea Mohamed Ali. Seara transfer la gara si imbarcare in tren clasa I pentru plecarea spre Luxor ( turistii care opteaza pentru cusete de dormit au incluse cina si micul dejun de a doua zi, servite de stewarzi la cabina ).

Ziua 5. LEGENDELE NILULUI
Sosire dimineata la Luxor si transfer la vapor. Incepe aventura Nilului intr-o spectaculoasa croaziera pe apele legendarului fluviu african. Timpul liber il puteti petrece la plaja pe puntea vasului admirand in acelasi timp fermecatoarele peisaje care se succed de-a lungul malurilor: sate pescaresti vechi de sute de ani, culturi de palmieri, temple antice incarcate de mitologie, fascinante apusuri de soare. Vizitarea malului estic al Nilului ( Malul Soarelui si al Vietii ) unde ghidul va initia in misterele templelor antice de la Luxor si Karnak. Invatati, cu putina bunavointa, sa descifrati hieroglifele egiptene care traduc impresionante scene din mitologia acestei tari. Seara nu ratati fascinantul spectacol de sunet si lumini de la Templul Luxor (optional). Noapte la bord / pensiune completa.

Ziua 6. VALEA REGILOR
Mic dejun. Excursie optionala pe malul de vest unde vom vizita Valea Regilor ( mormintele faraonilor ), Templul Reginei Hatshepsut si Colosii lui Memnon. Navigare in amonte. Seara spectacole de divertisment si animatie. Noapte la bord / pensiune completa.

Ziua 7. LEGENDELE NILULUI SI TEMPLELE ZEILOR
Mic dejun. Popas la Edfu pentru vizitarea templului dedicat zeului Horus. Timp liber pentru cumparaturi in mini bazarul de la Edfu. Navigare spre Esna si traversarea ecluzei. Vizitarea templului celor doi zei: Sobeik si Haroeris de la Komombo. Continuam navigarea spre Aswan. Noapte la bord / pensiune completa.

Ziua 8. ASWAN
Mic dejun. Sosire in Aswan. Scurta plimbare cu feluca in jurul insulei Elephantina cu vizitarea Gradinii Botanice. Optional vizitarea Obeliscului Neterminat si a Marelui Baraj. Noapte la bord / pensiune completa.

Ziua 9. TEMPLELE DE LA ABOU SIMBEL
Mic dejun. Excursie optionala la Abu Simbel, situat in sudul Egiptului, pentru a vizita Templele lui Ramses II si Nefertari, unele din cele mai fascinante monumente arhitecturale construite cu peste 3000 de ani in urma, sapate in malul Nilului. Dupa-amiaza plecare spre Hurghada. Sosire, cazare si cina.

Ziua 10. HURGHADA
Mic dejun. Timp liber la Marea Rosie pentru plaja si activitati optionale. Descoperiti fascinantele recifuri de corali si fauna subacvatica a uneia dintre cele mai limpezi mari din lume ( vizibilitate 15 –20 m ). Ca program alternativ, putem opta pentru un safari - incursiune in desert cu cina barbecue sau o plimbare pe mare cu barca cu fundul de sticla. Dupa-amiaza tarziu plecare cu autocarul la Cairo. Transfer tarziu la aeroport pentru imbarcare in zborul spre casa.

Ziua 11. BUCURESTI
Sosire in Bucuresti Henry Coanda ora 06.15.

005

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 20 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE(se achita la agentie):
■ CAIRO: Cina in Cairo ( ziua 2 ) 11 €; Muzeul de Egiptologie 19 €; Cartierul Copt - Moscheea Mohamed Ali 32 €; Alexandria cu pranz inclus: 50 €; Memphis & Complexul Sakkara cu Piramida in trepte 35 €.
■ LUXOR: Spectacolul de sunet si lumini la Karnak 25 €; Valea Regilor & Templul Hatschepsut 39 €
■ ASWAN: Obeliscul Neterminat si Marele Baraj de la Aswan 30 €; Abou Simbel 75 €
■ HURGHADA: Insula Giftun 30 €; Barbeque Safari 32 €
■ SHARM EL SHEIKH: Muntele Sinai si Manastirea Sf. Ecaterina 55 €; Ras Mohamend 32 €

Toate excursiile optionale includ si intrarile la obiectivele turistice.

● Clasificarea hotelurilor, a croazierei, a restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din Egipt. Aceasta poate sa nu corespunda cu normele de clasificare europene sau cu asteptariile turistilor europeni. Anumite facilitati ale hotelurilor ( biliard, sauna, jacuzzi, sporturi nautice, masaj etc ) sunt contra cost. Accesul la piscine, sezlongurile si prosoapele de plaja, intrarea la discoteca, sala de gimnastica ( la majoritatea hotelurilor ) sunt gratuite. Camerele se preiau de regula la ora 14.00 si se elibereaza la ora 12.00. La eliberarea camerelor, turistii au obligatia sa verifice si sa achite notele de plata pentru serviciile consumate ( mini-bar, telefon, restaurant etc ). Vasele de croaziera sunt clasificate de asemenea dupa aceleasi norme ca si hotelurile, facilitatiile acestora fiind insa mai limitate. Trebuie avut in vedere ca acestea nu pot fi comparate cu hotelurile de aceeasi categorie, nici cu marile vase de croaziera care navigheaza pe mare. Majoritatea dispune de 70 – 100 camere / cabine, relativ mai mici ca dimensiuni fata de camerele de hotel, cu fereastra panoramica spre Nil, grup sanitar capsulat cu wc / dus, pat dublu sau doua paturi separate, aer conditionat, TV, minibar sau frigider, uscator de par ( aceste ultime doua dotari nu sunt obligatorii ). Atentie: aceste vase de croaziera, construite special pentru navigarea pe Nil, dotarita climei calde in tot timpul anului, nu dispun de sistem de incalzire. Printre facilitatile majoritatii vaselor de croaziera se numara restaurant cu preparate egiptene si internationale servite in regim bufet deschis, baruri, piscina cu solarium, lounge, boutique-uri de souveniruri, animatie etc.
● Toate excursiile optionale includ si intrarile la obiectivele vizitate. La Muzeul de Egiptologie nu este inclusa intrarea in Sala Mumiilor, ci doar in Muzeu. Intrarea in Sala Mumiilor, pentru cine doreste, se plateste separat.
● Cusetele de dormit din tren permit cazare a max. 2 pers. ( paturi suprapuse ). In pretul suplimentului intra si cina si micul dejun servite de stewarzi.
● Programul de croaziera poate suferi modificari in functie de programul de navigare al vaselor, fara a afecta insa vizitarea obiectivelor turistice mentionate.
● Datorita sensibilitatii pe care anumiti turisti o pot avea fata de ingredientele folosite in bucataria egipteana, se recomanda ca inainte de plecare sa se ia in bagaj si pastile pentru digestie. Trebuie avut in vedere ca apa de la robinet nu este intotdeauna potabila (a se consulta ghizii pe traseu). Folosirea apei de la robinet chiar pentru spalatul fructelor sau a dintilor poate cauza probleme de sanatate.
● Zborul pentru acest program este operat de compania Tarom ( se poate modifica ). Orele de zbor mentionate sunt cu titlu informativ si pot fi schimbate. Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, datorita modificarii orarului de zbor, intarzierii sau anularii curselor aeriene. Siguranta bagajelor pe durata transportului aerian cade in sarcina companiei aeriene. Greutatea maxima admisa a bagajelor de cala este de 20 kg / pers.
● Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.
● Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupun

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
21-Feb-12 - 06-Nov-12695

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR