Destinatii Europene

Reducere Circuit Anglia-Franta-Benelux 12 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
12 zile
Valabilitate Oferta:
10/07/2010 - 22/07/2010
Pret Total:
687 € (57.25€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • scufundari
  • ecoturism
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

Descriere11 nopti/ 12 zile

ItinerariuLondra, Brugge, Amsterdam, Bruxelles, Waterloo, Paris

Plecari10 iul, 31 iul, 21 aug 2010

Servicii incluse• transport avion Bucuresti – Londra / Bruxelles – Bucuresti si autocar modern, licentiat pe durata traseului;
• cazare 11 nopti cu mic dejun in hoteluri de 3*: 4 nopti Londra, 2 nopti Amsterdam-Schiphol, 2 nopti Bruxelles, 3 nopti Paris ;
• vizitele cuprinse in program;
• bilete de ferry-boat Dover-Calais ;
• ghid din partea agentiei pe traseu.


Servicii neincluse• asigurarea medicala;
• intrarile la obiectivele turistice;
• taxele de aeroport si securitate, taxe autostrazi, parcari si intrari in orase 145 €;
• excursiile optionale;
• plimbarea cu vaporasul ( Paris, Londra, Brugge, Amsterdam );
● supliment plecari din Cluj Napoca sau Timisoara (cereti detalii la agentie );
• alte servicii decat cele mentionate.


ProgramZiua 1. BUCURESTI – LONDRA
Intalnire cu ghidul in aeroportul Baneasa si zbor Bucuresti-Londra ora 06.00 ( vezi detalii despre plecarile din Cluj Napoca si Timisoara la agentie ). Sosire ora 7.25 in aeroportul Luton si ne deplasam in centru Londrei pentru un tur panoramic, in care vom admira Big Ben (simbolul metropolei, Turnul cu Ceas al Palatului Westminster), Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Hyde Park. Transfer la hotel in jurul pranzului. Timp liber la dispozitie. Cazare Londra.

Ziua 2. LONDRA
Mic dejun. Continuam vizitarea capitalei anglo-saxone: Palatul Buckingham, St. James Park, Abatia gotica Westminster (locul de incoronare, casatorie si inmormantare a monarhilor Marii Britanii ), Tower Bridge, Tower of London, Catedrala St. Paul. Dupa-amiaza libera in Londra, in care vom putea vizita British Museum sau Muzeul Figurilor de Ceara Madame Tussaud. Seara plimbare optionala cu vaporasul pe Tamisa. Cazare Londra.

Ziua 3. WINDSOR, STONEHENGE, SALISBURY ( 350 km )
Mic dejun. Excursie optionala la Windsor, resedinta familiei regale britanice, continuand apoi spre Stonehenge, pentru vizitarea monumentalului complex megalitic. Urmatorul popas va fi in Salisbury, a carui catedrala gotica, construita incepand cu anul 1220, este o capodopera desavarsita a arhitecturii englezesti medievale. Catedrala se mandreste cu cel mai inalt turn din Marea Britanie si cea mai mare manastire din Anglia. Intoarcere la Londra via Southampton, districtul Hampshire, unul din cele mai importante orase maritime din Europa, in al carui port a fost construit celebrul vapor Titanic. Seara nu ratati o vizita la celebrul megastore Harrods sau o plimbare pe renumita Oxford street, cea mai populara artera comerciala a metropolei. Cazare Londra.

Ziua 4. OXFORD, CASTELUL WARWICK & STRADFORD
Mic dejun. Astazi va sugeram o excursie optionala de exceptie, plecand mai intai spre Oxford, cel mai mare centru universitar, dupa care vom continua cu vizitarea faimosului Castel Warwick, datand din vremea lui William Cuceritorul, unde, potrivit legendelor, poti intalni fantomele celor care au locuit aici de-a lungul vremii. Ultimul popas va fi in pitorescul orasel Stradford-upon-Avon, locul de nastere al Marelui Shakespeare, prilej de a vizita Casa Memoriala si Holy Trinity Church, unde a fost botezat si unde se afla astazi inmormantat celebrul dramaturg. Intoarcere seara la Londra si cazare.

Ziua 5. LONDRA – BRUGGE – AMSTERDAM ( 475 km )
Mic dejun. Plecare spre Olanda, traversand cu ferry-boat-ul de la Dover la Calais. Popas la Brugge, oras flamand de o frumusete unica, al carui centru istoric, unul din cele mai bine conservate din Europa, este parte din patrimoniul cultural UNESCO. In interiorul impresionantei Catedrale este pastrat, potrivit legendei, un flacon cu Sfantul Sange, care este scos in public cu ocazia Invierii, intr-o procesiune fastuasa cu caracter medieval, desfasurata anual din 1291. Cazare in Amsterdam-Schiphol.


Ziua 6. AMSTERDAM
Dupa micul dejun, vizitam Amsterdam, supranumit ‘Venetia Nordului’: Leidseplein ( squar larg si deosebit de animat, cu numeroase cafenele si terase ) Rijkmuseum, Muzeul Van Gogh, Fabrica de diamante ‘Costa Diamonds’ iar apoi ne imbarcam intr-o mini croaziera cu vaporasul pe canale pentru un tur panoramic. Timp liber in Amsterdam. Cazare.

Ziua 7. HAGA – ANTWERP – GENT – BRUXELLES ( 270 km )
Mic dejun. Vizita matinala a orasului Haga, cu Muzeul Regal Mauritshuis, Palatul Pacii (exterior). Plecare spre Belgia. Oprire la Anwerp, al doilea oras ca marime al Belgiei, in centru caruia vom descoperi frumusetea arhitecturala flamanda, intruchipata in cladiri monumentale ca cea a Primariei sau a Catedralei, care adoposteste si picturi celebre ale pictorului baroc Rubens. Urmatorul popas va fi la Gent, un veritabil oras muzeu, unde vom putea admira bogatiile flamande medievale din centrul vechi: Catedrala St. Bavo, Primaria, Turnul Belfry, Aleea cu Grafitti. Cazare in Bruxelles.

Ziua 8. BRUXELLES & LUXEMBURG ( 425 km )
Mic dejun. Timp liber in Bruxelles. Optional, excursie la Luxemburg, oras cosmopolit si modern, sediul parlamentului Uniunii Europene si important centru bancar, unde vom vizita Piata Constitutiei, Catedrala si Palatul Ducal. Intoarcere seara in Bruxelles si cazare.

Ziua 9. BRUXELLES - WATERLOO - PARIS ( 315 km )
Mic dejun. Dimineata tur de oras Bruxelles: Palatul Regal, Grand Place, Primaria, Manneken Pis. Plecare spre Paris. Scurt popas la Waterloo pentru a vizita cel mai grandios monument ridicat in memoria lui Napoleon. Sosire dupa-amiaza la Paris si incepem explorarea ‘Orasului Luminilor’ intr-un tur panoramic: Place de la Concorde, L’Arc de Triomphe, Champs Elysees, Grand Palais si Petit Palais ( ambele construite in stilul Art Nouveau ), Trocadero & Palais de Chaillot, Tour Eiffel, Defense. Cazare Paris.

Ziua 10. PARIS
Mic dejun. Continuam explorarea Parisului cu Les Invalides, cartierul Montmartre, Biserica Sacre Coeur, Place de la Bastille, Centrul Pompideau, Opera. Dupa-amiaza vizita individuala la Muzeul Luvru. Seara sugeram o plimbare cu ‘bateaux mouches’ pe raul Sena, prilej de a admira ‘by night’ o parte din monumentele grandioase ale Parisului in toata splendoarea lor. Cazare Paris.

Ziua 11. PARIS & VERSAILLES
Mic dejun. In prima parte a zilei turul ne poarta prin L’Ile de la Cite, unde ne va incanta maretia Cathedralei Notre Dame, a Palatului Conciergerie si Sainte Chapelle, dupa care vom vizita Montparnasse, Jardin du Luxembourg, Pantheonul, Sorbona, Cartierul Latin. Dupa-amiaza timp liber in Paris sau, optional, excursie la Versailles, pentru vizitarea grandiosului Palat al lui Ludovic al XIV-lea. Cazare Paris.

Ziua 12. PARIS – BUCURESTI
Mic dejun. Transfer matinal la aeroportul Beauvais, imbarcare si zbor spre tara, ora 09.00. Sosire in Bucuresti Baneasa ora 13.00.

005

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 35 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE :

■ Windsor, Stoneheng & Salisbury 39 €
■ Oxford, Warwick & Stradford 45 €
■ Luxemburg 39 €
■ Versailles 15 €


HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM:

Londra: Travelodge 3* ( situat central sau semicentral, MD bufet, www.travelodge.co.uk )
Amsterdam-Schiphol: Hotel Schiphol 4* ( 15 km de centru Amsterdam, shuttle bus, MD bufet, www.hotelschiphol.nl )
Bruxelles: Hotel Gresham Belson 4* ( situat zona NATO, MD bufet, www.gresham-hotels.com )
Paris: Hotel Ambassadeur 3* ( situat semicentral, MD continental, www.hotel-ambassadeur-paris.federal-hotel.com )
Hotel Ibis 2*+( situat semicentral, metrou linie directa Champs Elysees, MD bufet, www.ibishotel.com )

Nota: in anumite situatii hotelurile mentionate pot fi schimbate, oferindu-se alternative similare.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
10-Iul-10 - 22-Iul-10687

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR