Destinatii Europene

Reducere Circuit Africa de Sud 18 zile Avion

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Litoral
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
18 zile
Valabilitate Oferta:
27/04/2010 - 29/09/2010
Pret Total:
2490 € (138.33€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • scufundari

Descriere Oferta Turistica:

PERIOADA : 27 aprilie 2010, 21 septembrie 2010
Tarif: 2490 euro / LOC IN DUBLA
SUPL. SINGLE 460 euro

ProgramZiua 1. BUCURESTI – CAPE TOWN
Intalnire cu ghidul in aeroportul Henry Coanda, imbarcare si zbor spre Cape Town via Londra, ora 08.30. Escala pe timp de zi la Londra, timp suficient pentru o escapada in inima metropolei, impreuna cu ghidul ( bagajele raman in tranzit ). Intoarcere in aeroportul Heathrow si imbarcare pentru zborul spre Africa de Sud cu plecare la ora 19.25. Noapte si cina la bord.

Ziua 2. CAPE TOWN
Sosire ora 08.00 in Cape Town, al doilea mare oras al Africii de Sud. Tur panoramic cu autocarul, urcand apoi cu telecabina pe Table Mountain, inalt de 1086 m, de unde vom avea o panorama magnifica. Cazare in Cape Town.

Ziua 3. CAPUL BUNEI SPERANTE
Mic dejun. Astazi putem opta pentru o excursie de exceptie, la Capul Bunei Sperante. Plecare cu autocarul in Hout Bay si ne imbarcam intr-o mini croaziera pana pe insula Duiker, unde vom vedea colonii de foci ingramadindu-se in jurul tarmului si nenumarate specii de pasari. Continuam spre Rezervatia Capului Bunei Sperante, unde se intalneste cea mai mare concentratie de specii diverse de pasari din toata lumea, ajungand la cel mai sudic punct, Cape Point, unde Atlanticul se uneste cu Oceanul Indian. Plecam mai departe pana la Simon’s Town, unde vom putea admira minunatele colonii de pinguini Jackass ( pinguinii africani ). Ultima atractie a zilei de azi va fi vizitarea Gradinii Botanice Kirstenbosch, cea mai mare si mai veche gradina botanica din Africa de Sud. Intoarcere la hotel. Cazare Cape Town.

Ziua 4. GARDEN ROUTE
Mic dejun. Plecam spre Knysna prin faimoasa ‘Garden Route’ (Drumul Gradinilor ), drum de coasta magnific, unul din cele mai frumoase din Africa de Sud, datorita peisajelor naturale fermecatoare. Strabarem coasta via Hermanus si Mossel Bay, ajungand la Knysna, un adevarat paradis natural, numita si ‘Gradina Edenului’, cu paduri de vegetatie tropicala, lacuri sclipitoare si plaje de aur. Dupa-amiaza vom face o minunata croaziera cu vaporasul pe laguna, prilej de a admira peisajele spectaculoase. Cazare Knysna.

Ziua 5. OUDTSHOORN
Mic dejun. Ne deplasam la Oudtshoorn, capitala mondiala a penelor, cu cea mai mare populatie de struti din toata lumea. Vom vizita Pesterile Cango, o minune geologica, continuand cu o vizita la Ferma de Struti pentru a invata cate ceva despre procesul de crestere a celei mai mari pasari, avand prilejul chiar sa inbratisati si sa va fotografiati cu strutii. Urmatoarea escala este in Rezervatia naturala ‘Cango Wildlife Ranch’, unde vom putea vedea, tinute intr-o generoasa captivitate, diverse animale salbatice, cum ar fi crocodili, serpi, lei, pume, jaguari, tigrii bengalezi etc. Intoarcere la hotel si cazare.

Ziua 6. DE LA KNYSNA LA PORT ELIZABETH
Mic dejun. Continuam itinerariul pe Garden Route, admirand peisajele deosebite, cu munti, stanci abrupte, rauri si lacuri, paduri tropicale. En route vom vizita Parcul Natural Tsitsikamma. Vom avea ocazia sa privim si sa atingem unii din cei mai batrani arbori, cu varsta de peste o mie de ani. Sosim la Port Elizabeth, oras de coasta fermecator, unde vom face un tur panoramic, vizitand Campanile, Kings Beach, Horse Memorial, Donkin Street. Cazare Port Elizabeth.

Ziua 7. DE LA PORT ELIZABETH LA EAST LONDON
Mic dejun. Plecam spre valea raului Sundays si vom ajunge la Addo Elephant National Park, rezervatia naturala cu peste 450 de elefanti, rinoceri, bizoni, antilope etc. Vom admira animalele in tihna, continuand apoi traseul pana la East London, oras cu singurul port riveran din toata Africa de Sud, unde vom face un tur de oras. Cazare East London.

Ziua 8. DURBAN
Mic dejun. Transfer matinal la aeroport si zbor spre Durban, una din cele mai populare statiuni litorale din tara, faimoase datorita plajelor deosebite. Vom vizita orasul, trecand pe langa frumoasa cladire cu arhitectura neo-baroca, Durban City Hall, care adaposteste o impresionata galerie de arta, Turnul cu Ceas Portughez, Piata Indiana. Vizita poate continua, optional, cu Gradina Botanica, dupa care ne vom delecta admirand fauna si flora marina in centrul oceanografic uShaka Marine World, cel mai mare acvariu din Africa de Sud si al patrulea din lume. Ziua se incheie cu o cina africana la renumitul Cargo Hold Restaurant. Cazare Durban.

Ziua 9. PRIN TINUTURILE HLUHLUWE
Mic dejun. Plecam spre regiunea Hluhluwe si ne vom opri sa vizitam iSimangaliso Wetland Park, proclamat patrimoniu natural UNESCO. Parcul este una din putinele zone de pe planeta care cuprinde 5 ecosisteme laolalta. Este locul celei mai mari populatii de hipopotani si a peste o mie de crocodili. Vom face o minunata plimbare cu barca pe estuar, prilej de a observa mai de aproape hipopotanii si crocodilii precum si diverse specii de pasari, cum ar fi uliul peste. Cazare Bayala.

Ziua 10. SWAZILAND
Mic dejun. Ne aflam in tinutul magic al Swaziland-ului si vom intra in Hluhluwe Umfolozi National Park pentru primul nostru safari din aceasta calatorie. Vom avea prilejul sa observam nenumarate animale salbatice, printre care elefanti, rinoceri, lei, bizoni, antilope etc. Ne vom intalni si cu diverse aspecte culturale ale populatiei locale Zulu, de la care vom putea cumpara mici suveniruri sau obiecte de artizanat. Cazare in Swaziland.

Ziua 11. KRUGER NATIONAL PARK
Mic dejun. Dimineata vom face o scurta oprire la piata locala de artizanaturi, inainte de a vizita Fabrica de sticla Ngwenya, unde vom putea asista la procesul de prelucrare a diverse obiecte artizanale infatisand animale africane, facute din sticla 100% reciclata, colectata de copiii din Swaziland. Vom intra in Kruger National Park, cea mai mare rezervatie naturala din Africa, apogeul calatoriei noastre. Kruger National Park se intinde pe 350 km de la nord la sud si se invecineaza cu Mozambic la est si cu Zimbabwe la nord. In cele peste 2 milioane de hectare de teritoriu salbatic coexista 147 specii de mamifere, 507 specii de pasari, 114 specii de reptile, 34 specii de amfibii, 334 specii de copaci si 49 specii de pesti ! Daca avem noroc, nu vom rata ‘Cei Cinci Magnifici ai Africii’ (The Big Five ) – leul, leopardul, elefantul, rinocerul si bizonul. Dupa-amiaza intalnire la receptia lodge-ului si ne imbarcam in vehicule speciale, impreuna cu ghizi locali calificati, pentru prima iesire in rezervatia salbatica. Nu uitati sa va incarcati bateriile de la camera video sau aparatul de fotografiat ! Intoarcerea seara in lodge la cina, dupa aceasta experienta magnifica in salbaticia nemarginita a savanelor Africii. Cina si cazare in lodge.

Ziua 12. KRUGER NATIONAL PARK
Mic dejun. Vom avea la dispozitie o zi intreaga sa descoperim frumusetea acestui salbatic colt de natura, intr-un safari fascinant cu vehicule de teren, in timp ce ghidul local ne va invata secretele si misterele animalelor. Pranzul il vom servi sub forma de picnic. Intoarcere seara in lodge. Cazare si cina.

Ziua 13. BLYDE RIVER CANYON
Mic dejun. Continuam traseul si vom ajunge la o alta mare atractie a acestui voiaj, Blyde River Canyon, cel mai mare canion verde si al treilea ca marime din lume. Vom admira panoramele spectaculoase, cu vai insurmontabile, cilindrii uriasi de stanca si platouri ametitoare. Dupa-amiaza vom intalni cascadele Mac Mac, a caror cadere de la 65 m creeaza un spectacol deosebit. Seara cazare in White River.

Ziua 14. JOHANNESBURG
Mic dejun. Parasim Kruger National Park si plecam spre Johannesburg. Popas la faimoasele Mine de Diamant Cullinan. Ajungem in Johannesburg, cel mai mare oras sud-african, unde vom face un tur panoramic. Seara cazare Johannesburg.

Ziua 15. PRETORIA & SUN CITY
Mic dejun. Excursie optionala full day la Pretoria & Sun City. Ne deplasam dimineata la Pretoria, capitala administrativa a Africii de Sud, numita si ‘Jacaranda City’, datorita gradinilor superbe si a arborilor jacaranda. Vom vizita orasul, incluzand cartierul guvernamental Union Building, Kruger House, Voortrekker Monument. Dupa pranz ne indreptam spre Sun City, statiune de lux si destinatie de vacanta pentru celebritati din toata lumea, situata la 2 ore vest de Johannesburg, numita si ‘Las Vegas-ul Africii” datorita numeroaselor cazinouri, a spectacolelor de cabaret si a distractiei. Cazare Johannesburg.

Ziua 16. CASCADELE VICTORIA – ZAMBIA / ZIMBABWE
Mic dejun. Astazi putem petrece o experienta memorabila, intr-o excursie optionala unica, cu avionul, care dureaza pana a doua zi la pranz, prilej de a admira cea mai mare cascada din lume – Victoria Falls, situata pe linia de frontiera a celor doua tari, Zambia si Zimbabwe. Cu un debit de apa impresionant, care se varsa din raul Zambesi de la inaltimea de 108 m, intr-o perdea larga de 1,7 km, Cascada Victoria este si una din cascadele cele mai accesibile vederii, putand fi privita, intr-o panorama atotcuprinzatoare, de la mai putin de 60 m. Una din cele 7 minuni naturale ale planetei, parte din patrimoniul mondial UNESCO, cascadele Victoria intretin, datorita umiditatii, o mare biodiversitate in padurile tropicale care le inconjoara. Dupa turul cascadelor, ziua se incheie cu o plimbare cu barca pe raul Zambesi, unde vom putea admira un superb apus de soare si privi la numeroasele animale salbatice in habitatul lor natural, precum elefanti, girafe, rinoceri, hipopotani, crocodili etc. Cazarea se face la Livingstone. Turistii care nu participa la excursia in Zambia au zi libera la dispozitie iar cazarea se face in Johannesburg.

Ziua 17. JOHANNESBURG
Mic dejun. Pentru turistii care au optat pentru excursia in Zambia, intoarcerea se face in jurul pranzului. Timp liber in Johannesburg. Dupa-amiaza tarziu transfer la aeroportul international din Johannesburg si imbarcare in zborul de intoarcere cu plecare la ora 21.20. Noapte si cina la bord.

Ziua 18. BUCURESTI
Sosim la Istanbul la 07.20 dimineata si dupa o scurta escala ne imbarcam in zborul spre

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
27-Apr-10 - 29-Sep-102490

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Tarif : 2490 euro / persoana
  • Supliment single: 460 euro

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR