Destinatii Europene

Reducere Circuit 2010 Siria Iordania Liban 14zile

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
14 zile
Valabilitate Oferta:
23/04/2010 - 08/10/2010
Pret Total:
1097 € (78.36€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Itinerariu: program avion 14 zile

Plecari: 23 apr, 14 mai, 17 sep, 8 oct 2010
Supliment single: 350 euro

Servicii incluse
• transport avion Bucuresti – Damasc / Aleppo - Bucuresti;
• 13 nopti cazare cu demipensiune in hoteluri de 3* si 4*: 3 nopti Damasc sau zona, 1 noapte Amman, 1 noapte Petra, 3 nopti Aqaba, 2 nopti Beirut, 1 noapte zona Homs, 1 noapte Palmyra, 1 noapte Aleppo;
• o cina de bun ramas in Aleppo ( ziua 14 ) la un restaurant local ;
• vizitele cuprinse in program cu ghizi local si ghid insotitor roman.



Servicii neincluse
• asigurerea medicala;
• taxele de aeroport si securitate 165 € ;
• intrarile la obiectivele turistice 120 € ( se achita la inscriere);
• bacsisuri obligatorii: 35 €;
• taxele de vize, asistenta si procesare si taxele de frontiere: 115 €
• excursiile optionale;
• taxele de iesire din Iordania 7 € si din Siria 35 € (se achita local) ;
• alte servicii decat cele mentionate.



ProgramZiua 1. BUCURESTI – DAMASC
Plecarea din Bucuresti de pe aeroportul Otopeni spre Damasc. Sosire la Damasc. Transfer la hotel. Cazare si cina.

Ziua 2. DAMASC
Mic dejun. Tur panoramic cu vizitarea Bisericilor Ananea si Sf. Paul. Continuam explorarea Damascului vizitand Muzeul National, Palatul Azem, Moscheea Umayad (al patrulea sanctuar islamic important dupa Mecca, Medina si Jerusalim). Dupa-amiaza program liber. Cazare si cina.

Ziua 3. IN DRUM SPRE CAPITALA IORDANIEI
Mic dejun. Plecam spre Amman cu scurta oprire in anticul oras roman Bosra (cunoscut prin marele sau amfiteatru cu o capacitate de 15000 de locuri). Intrare in Iordania. Popas in Jerash, supranumit \'Pompeiul Orientului\', cel mai bine conservat oras greco-roman din Orientul Mijlociu, loc de pelerinaj si deopotriva important complex ecleziastic din Decapolis (\'cele zece orase\' unde se spune ca Iisus a facut miracole). Seara sosire in capitala Iordaniei, Amman. Vizita orasului, supranumit si \'Orasul Alb\', incluzand Citadela cu Templul lui Hercule si Teatrul. Cazare si cina.

Ziua 4. LACASURI BIBLICE: MADABA, MUKAVIR
Mic dejun. Plecare pe \'drumul regilor\' spre Petra. En route scurte opriri pentru vizitarea renumitelor locuri biblice: Madaba (unde se afla Biserica Sf.Gheorghe, faimoasa prin mozaicul din sec. Vl care reprezinta o harta a Palestinei), Muntele Nebo ( locul unde a trait si murit Moise), Mukavir ( Palatul lui Irod ). In drumul nostru oprire la Kerak pentru a vizita impozanta fortareata construita de cavalerii cruciati. Sosire in cursul serii in Petra. Cazare si cina.

Ziua 5. MIRAJUL DESERTULUI: PETRA - WADI RUM Mic dejun. In cursul diminetii se viziteaza Petra, denumita si \'Orasul Roz\', unde intalnim un spectaculos peisaj arhitectonic, faimosul \'Siq\' ( culoar de cca. un km sapat in stancile abrupte chiar la intrarea in oras), drumul spre \'Comoara\' ce serpuieste pe marginea canionului si zeci de monumente interesante: temple, bai, Teatrul Roman, piete etc. Dupa-amiaza excursie optionala la Wadi Rum pentru a admira un minunat apus de soare in desert si un spectaculos safari imbarcati in jeep-uri de teren ( aprox 2 ore ). Plecare spre Aqaba, cea mai importanta statiune la Marea Rosie din Iordania. Cazare si cina in Aqaba.

Ziua 6. PLAJA LA MAREA ROSIE - AQABA
Mic dejun. Program liber pentru plaja si activitati optionale. Posibilitati de snorkeling, diving etc. Cazare si cina Aqaba.

Ziua 7. PE VALEA IORDANULUI
Mic dejun. Continuam itinerariul pe Valea Iordanului, cu oprire la Marea Moarta. Sosire seara din nou la Amman si instalare la hotel. Cazare si cina.

Ziua 8. UM QAIS, PELLA
Mic dejun. De la Amman drumul nostru continua inapoi in Siria, cu popasuri la Um Qais si Pella (un alt oras din Dekapolis). Tranzitarea frontierei in Siria. Cazare si cina zona Damasc.

Ziua 9. DE LA DAMASC LA BEIRUT
Mic dejun. Plecare spre Ma’aloula ( localitate care dateaza din antichitate, singurul loc unde se mai vorbeste aramaico - dialect vorbit si pe vremea lui Iisus ). In drum spre Beirut un popas la Sydnaia, oras renumit prin faimoasa sa Manastire, al doilea oras crestin dupa Ierusalim. Drumul continua spre Liban, cu tranzitarea froniterei. Dupa-amiaza plecare spre Baalbeck, cel mai important sit arheologic din Orientul Mijlociu. Citadela, triada templelor, Jupiter, Bachus, Venus si Marea Moschee sunt cateva dintre marile atractii ale acestui monumental complex arheologic. Cazare si cina in Beirut.

Ziua 10. COMORILE LIBANULUI: TYRR SI SIDON
Dupa micul dejun, se viziteaza Beirut, capitala Libanului, oras cosmopolit si modern, supranumit odata \'Perla Orientului\': Piata martirilor, Baile Romane, Parlamentul, Moscheea Al-Omari, Catedrala Ortodoxa Sf. George. Dupa-amiaza excursie optionala la cele doua cetati biblice, Tyr si Sidon, doua din cele mai vizitate orase din Liban, incarcate de patru secole de istorie, mituri si legende, unde mai putem admira astazi numeroase obiective arheologice, unele intrate in patrimoniul cultural UNESCO. Intoarcere, cazare si cina Beirut.

Ziua 11. TRIPOLI, BYBLOS, REZERVATIA DE CEDRII
Mic dejun. Turul panoramic al orasului Tripoli, al doilea ca marime din Liban, cu o mare varietate de obiective turistice (fortareata, numeroase moschei si biserici, Castelul Sanjil). Plecare spre Byblos, oras cu o incarcatura istorica, de peste 7000 de ani unde vom vizita site-ul arheologic fenician si roman, Templul Roman, Amfiteatru, Castelul Cruciatilor, Catedrala Jean-Marc. Continuam itinerariul prin Muntii Libanului. Cazare si cina in Siria in zona Homs.

Ziua 12. PE URMELE CAVALERILOR CRUCIATI
Mic dejun. Vizitam Homs, unde se gasesc adapostite intr-o biserica crestina fragmente din braul Maicii Domnului. Urmatorul popas va fi la Krak des Chavaliers ( Castelul Cruciatilor ), situat la granita cu Libanul, cel mai bine conservat castel din evul mediu si una din marile atractii ale Siriei. Sosire in Palmyra si vizitarea site-ului arheologic din Palmyra, cu templele si mormintele. Cazare si cina la Palmyra.

Ziua 13. VESTIGII ROMANE: APPAMEA, HAMA
Mic dejun. Plecare spre Aleppo. En route scurte opriri in vechile orase romane Appamea si Hama. Cazare si cina la Aleppo.

Ziua 14. NORDUL SIRIEI: ALEPPO
Mic dejun. Dimineata se viziteaza Aleppo: Citadela, Marea Moschee, Castelul Sama, Bazarul Souks ( intins pe o suprafata de 13 kmp ). Dupa amiaza timp liber la dispozitia turistilor. Seara cina de bun ramas la un restaurant local. In jurul orei 21.30 transfer la aeroport. Imbarcare si zbor spre tara. Sosire in Bucuresti in cursul diminetii.

005

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 25 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE :

■ Safari in desert la Wadi Rum cu jeep-uri 4 x 4: 25 €
■ Tyre si Sidon in Liban: 29 €

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
23-Apr-10 - 08-Oct-101097

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR