Destinatii Europene

Paste si 1 Mai in Thailanda 10 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Paste
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
23/04/2011 - 02/05/2011
Pret Total:
945 € (94.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

DESCRIERE
ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ORE LOCALE)
Bucuresti ora 19:20 – Instanbul ora 20:45 / Istanbul ora 23:35 – Bangkok ora 13:05
Bangkok ora 23:35 – Istanbul ora 06 :00 / Istanbul ora 08:20 – Bucuresti ora 09:45

INFORMATII DESPRE HOTELURI:
Hotel Radisson Bangkok 4* - Bangkok, www.radisson.com
Hotel Amari Orchid Resort 4*(Garden Wing) - Pattaya, www.amari.com

ITINERARIU
BUCURESTI – ISTANBUL – BANGKOK - PATTAYA

PLECARI
23 aprilie – 02 mai 2011

SERVICII INCLUSE
transport cu avionul Bucuresti – Bangkok – Bucuresti, via Istanbul, compania TURKISH AIRLINES;
7 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri 4*, din care: 3 nopti in Bangkok, 4 nopti in Pattaya ;
transferuri aeroport – hotel – aeroport;
transfer Bangkok – Pattaya si retur cu autocarul;
tur de oras de jumatate de zi in Bangkok cu ghid local
cina festiva in ziua de Paste
insotitor roman de grup

SERVICII NEINCLUSE
taxele de aeroport: 295 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
asigurarea medicala
taxa de viza si procesare acte: 25 EURO/ pers
bacsisurile obligatorii in Thailanda (25 USD/ pers; se achita la sosirea in Thailanda reprezentantului agentiei)
asigurarea storno (optionala, se incheie la semnarea Contractului de Prestari Servicii Turistice)

PROGRAM
Ziua 1 (23.04) BUCURESTI – ISTANBUL – BANGKOK
Intalnire cu insotitorul de grup roman la aeroportul Otopeni, ora 17:20 pentru imbarcare cursa TURKISH AIRLINES cu destinatia Bangkok, schimbare cursa la Istanbul.

Ziua 2 (24.04) BANGKOK
Sosire in Bangkok la ora 13:05. Transfer si cazare hotel Radisson Bangkok 4* sau similar. Timp liber pentru relaxare si pentru plimbari scurte. Seara vom avea o cina festiva la Supatra River House Restaurant situat pe malul raului Chao Phraya dupa care vom traversa pe maulul opus si vom merge la Restaurantul in aer liber Sirocco situat la etajul 64 al State Tower, vom servi o bautura si vom admira panorama Bangkok-ului.

Ziua 3 (25.04) BANGKOK
Mic dejun. Tur de oras de jumatate de zi in Bangkok cu ghid local. Vizita incepe templul Wat Traimit (Budha de Aur – statuie din aur masiv inalta de 3 metri si greutate de 5 tone si jumatate), urmeaza China town cu o scurta vizita la cea mai mare piata de flori Paklong Talad. Continuam cu Wat Pho (Budha Culcat – statuie gigantica, suflata cu aur, de 15 metri înaltime si de 46 metri lungine, cu talpi frumos încrustate în sidef) si Wat Benjamaborphit (Templul de marmura). Dupa amiaza va propunem excursia optionala la Marele Palat si Templul lui Buddha de Smarald. Marele Palat este cea mai frumoasa marturie a vechiului regat siamez si resenta regilor Thailandei. A fost construit in 1782 si a fost centrul puterii timp de 150 de ani fiecare cladire fiind o uimitoare munca a stilului thailandez si european. Vizitam apoi Wat Phra Kaeo (Buddha de Smarald) considerat cel mai vechi si mai frumos templu al lui Buddha. Cazare

Ziua 4 (26.04) BANGKOK
Mic dejun. In prima parte a zilei va propunem optional vizita la piata plutitoare Damnoen Saduak. Turul va incepe dimineata devreme cu vizita la cea mai cunoscuta piata plutitoare din Thailanda iar pana la destinatie vom trece pe langa campurile de orez, orhidee si plantatiile de cocos si vom opri intr-un sat traditional pentru a vedea cum se face zaharul brun. Dupa participarea la piata plutitoare vom face o oprire si la templul Pra Pathom Chedi din provincial Nakorn Pathom. Dupa amiaza ne vom intoarcem in Bangkok. Timp liber pentru cumparaturi sau alte vizite. Cazare.

Ziua 5 (27.04) BANGKOK - PATTAYA
Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer catre Pattaya. Pe drum, optional, o scurta vizita la una dintre cele mai mari ferme de crocodili (peste 15 000 de exemplare). Dupa pranz vom ajunge in Pattaya. Cazare hotel Amari Orchid Pattaya 4* sau similar.

Ziua 6 (28.04) PATTAYA
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional vizita in Satul Nong Nooch unde se gaseste una din cele mai frumoase gradini tropicale din sud-estul Asiei - o suprafata impresionanta de orhidee, lacul si parcul natural. Veti putea admira dresura de elefanti, dansurile traditionale thailandeze, si o demonstratie de box thailandez. Seara, optinal, puteti participa la cabaretul Alcazar. Cazare.

Ziua 7 (29.04) PATTAYA
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional excursie catre Insula de Corali (Koh Lan). Aici va puteti bucura de razele soarelui tropical pe plajele aurii ale insulei, puteti inota, sau puteti face snorkeling. Seara ne intoarcem in Pattaya. Cazare.

Ziua 8 (30.04) PATTAYA
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional excursie in insula Koh Samed unde se afla si Parcul National Marina. Pranzul este inclus. Vom avea timp pentru plaja si pentru a admira recifii de corali. Seara ne intoarcem in Pattaya. Cazare.

Ziua 9 (01.05) PATTAYA
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00. In jurul orei 18:00 transfer catre aeroportul din Bangkok pentru imbarcare cursa TURKISH AIRLINES cu destinatia Bucuresti cu schimbarea cursei la Istanbul

Ziua 10 (02.05) PATTAYA
Sosire la Istanbul la ora 06:00 dimineata si imbarcare pe cursa spre Bucuresti. Sosire in Bucuresti, aeroport Otopeni la ora 09:45.

008
Supliment camera single : 190 EURO
ACTE NECESARE OBTINERII VIZEI:
pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei cu 2 pagini libere, 1 fotografie recenta tip pasaport, formular de viza completat. Agentia nu este raspunzatoare pentru cazul in care autoritatile refuza vreunui turist aplicarea vizei, iar taxa de viza achitata nu se poate restitui. Obtinerea vizei nu necesita prezenta personala la sediul consulatului, insa, acesta isi rezerva dreptul de a chema la interviu orice persoana care aplica pentru viza.

TARIF
PERIOADA
Loc in camera dubla
23 aprilie – 02 mai 2011
945 euro

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
23-Apr-11 - 02-Mai-11945

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR