Destinatii Europene

PASTE IN BAVARIA 6 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
13/04/2012 - 18/04/2012
Pret Total:
399 € (66.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

DESCRIERE
Orar de zbor informativ (ore locale):
13.04.2012: Bucuresti – Munchen 17:10 – 18:10
18.04.2012: Munchen – Bucuresti 15:40 – 18:35

ITINERARIU
MUNCHEN - CASTELELE DE BASM ALE BAVARIEI

PLECARI
13.04 – 18.04.2012

SERVICII INCLUSE
- transport cu avionul, Bucuresti – Munchen si retur, compania Lufthansa
- transfer cu autocarul, aeroport Munchen – hotel – aeroport
- 5 nopti cazare cu mic dejun in camera standard la hotel 3*
- tur de oras Munchen (maxim 4 ore) cu autocar si ghid local
- insotitor roman de grup

SERVICII NEINCLUSE
- taxele de aeroport: 145 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
- biletele de intrare la obiectivele turistice din program
- excursiile optionale
- asigurarea medicala (optionala)
- asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice)

PROGRAM
Ziua 1 (13 Aprilie): Bucuresti – Munchen
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 15:00 pentru imbarcare pe cursa companiei Lufthansa cu destinatia Munchen. Sosire pe aeroportul din Munchen la ora 18:10 si transfer la hotel Comfort Munchen Ost 3* sau similar. Cazare.

Ziua 2 (14 Aprilie): Munchen – tur de oras
Mic dejun. Dimineata, tur de oras panoramic cu autocar si ghid local. Orasul Munchen – capitala exuberanta a Bavariei se afla la poalele Alpilor si a fost descris acum 150 de ani de Heinrich Heine astfel: “Munchen este cuibarit intre arta si bere ca un sat intre dealuri”. Orasul este faimos pentru palatul Nymphenburg, pentru centrul istoric cu Piata Marienplatz, cladirea primariei si catedrala Frauenkirche, dar si pentru Oktoberfest, festivalul berii care are loc in fiecare an la inceputul lunii octombrie. Dupa amiaza, timp liber pentru vizitarea palatului Nymphenburg. Optional, participare la slujba de Inviere de la Biserica Ortodoxa Romana din Munchen (tarif transfer hotel – biserica – hotel: 15 Euro/ persoana, pentru minim 20 participanti).

Ziua 3 (15 Aprilie): excursie optionala la Garmisch-Partenkirchen si Zugspitze
Mic dejun. Excursie optionala la Garmisch-Partenkirchen, cea mai renumita statiune montana din Germania. Zugspitze este cel mai inalt munte din Germania (3000 m) si poate fi o experienta de neuitat cu vederea sa panoramica aspura 4 tari: Austria, Germania, Elvetia si Germania. La 300 m sub varf se afla ghetarul Zugspitze, unde se poate ajunge cu telecabina ghetarului. Intoarcere la hotel. Cazare.

Ziua 4 (16 Aprilie): excursie optionala la castelul Neuschwanstein si Oberammergau
Mic dejun. Excursie optionala la castelul Neuschwanstein si Oberammergau. Legendarul castel Neuschwanstein sau “castelul de basm” a fost construit de regele Ludwig al II-lea al Bavariei in varful unei stanci abrupte, avand ca fundal Alpii Bavarezi. Arhitectura si decorurile interioare sunt o expresie a romantismului istoric din sec al XIX-lea. Regele a dorit ca acest castel sa fie construit “in adevaratul spirit al vechilor castele ale cavalerilor germani”. Prima impresie atunci cand vezi castelul Neuschwanstein este ca te afli intr-o lume de basm. Neuschwanstein este unul dintre cele mai vizitate castele din Europa si atrage anual cca 1,3 milioane de vizitatori. Acest castel este sursa de inspiratie pentru castelul Disney al Frumoasei din padurea adormita. Scurta vizita in Oberammergau, orasel faimos pentru scenele religioase care reproduc patimile lui Isus. Intoarcere la hotel. Cazare.

Ziua 5 (17 Aprilie): excursie optionala la palatul Herrenchiemsee si lacul Chiemsee
Mic dejun. Excursie optionala la palatul Herrenchiemsee si lacul Chiemsee. Chiemsee este cel mai mare lac din regiune, iar peisajul este unul dintre cele mai incantatoare din Bavaria superioara. Palatul construit de Ludwig al II-lea se afla pe insula Herreninsel, cea mai mare dintre insulele de pe lacul Chiemsee. In anul 1873, regele Bavariei, Ludwig al II-lea a ales insula Herreninsel ca locul portivit pentru constructia noului sau palat regal. Construit dupa modelul Versailles-ului, acest palat a fost construit ca un “templu” pentru regele Ludovic al XIV-lea al Frantei, pe care monarhul bavarez il admira. Atractiile principale ale palatului sunt scara principala, apartamentele regale si marea sala a oglinzilor.

Ziua 6 (18 Aprilie): Munchen - Bucuresti
Mic dejun. Timp liber. Eliberarea camerelor la ora 11:00. La ora 12:00, transfer la aeroportul din Munchen pentru imbarcare pe zborul companiei Lufthansa spre Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 18:35.

008

A III-a persoana in dubla (disponibilitate la cerere): 346 Euro
Supliment camera single: 120 EURO
Grup minim: 25 persoane
Excursii optionale – preturi informative:
Excursie la castelul Neuschwanstein si Oberammergau (aprox. 10 – 11 ore): 70 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include: transport cu autocarul, biletul de intrare la castelul Neuschwanstein si taxa de rezervare pentru grup. In timpul vizitei la Neuschwanstein se vor urca 165 trepte si se vor cobori 181 trepte.
Excursie la Garmisch si Zugspitze (maxim 9 ore): 41 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include transportul cu autocarul. Optional, biletul de tren pentru urcare pe varful Zugspitze costa 49 Euro/ persoana si se achizitioneaza la fata locului.
Excursie la Herrenchiemsee (maxim 9 ore): 65 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include transportul cu autocarul, biletul de intrare in palat, transportul cu barca pana la insula si transport cu autobuzul debarcader – palat si retur pe insula.
Conditii de anulare / penalizari:
5% din total valoare pachet turistic daca renuntarea se face incepind cu a treia zi de la momentul confirmarii rezervarii, pina la 30 zile inaintea plecarii
50% din total valoarea pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile- 21 zile inaintea plecarii
80% din total valoarea pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 20 zile – 16 zile inaintea plecarii
100% din total valoarea pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 15 zile inaintea plecarii
Termen limita de inscriere: 1 martie 2012.
Inscrierea se face pe baza achitarii unui avans de 50% din suma totala.
Documente necesare pentru calatorie: pasaport valabil minim 6 luni sau carte de identitate valabila
clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din Germania, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu normele locale
in ziua sosirii la hotel, cazarea incepe dupa ora 14:00. In ultima zi, camerele de hotel se elibereaza inainte de ora 11:00.
copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar (detalii pe www.politiadefrontiera.ro)
conducatorul de grup poate modifica programul excursiei in anumite conditii obiective
distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup
pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor
hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii
agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor
agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana.

TARIF
PERIOADA
loc in camera dubla
13.04 – 18.04.2012
399 euro

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
13-Apr-12 - 18-Apr-12-399--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR