Destinatii Europene

Paste Grecia 7 zile Autocar

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
31/03/2010 - 06/04/2010
Pret Total:
265 € (37.86€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

Itinerariu: ATENA, SALONIC, METEORA, CAP SUNION, PARALIA KATERINI–Perla Marii Egee


Plecari: 31 martie 2010

Servicii incluse:
transport cu autocar 2** (cu aer conditionat), taxe stradale, parcari, Servicii ghid roman;
6 mic dejun, 6 cazari din care 4 in Paralia – hotel 3* si 2 in Atena - hotel 2* ( camere cu 2 paturi, grup sanitar propriu). La cerere camere cu 3 paturi sau un pat.
excursia din ziua a 5-a la Muntele Olimp (Litohoro, Manastirea Dionysos) in valoare de 20 €.
excursia din ziua a 6-a cu tur oras Salonic in valoare de 20 €;

OBS. – preturile (fara biletele de intrare) la excursiile din zilele 5 si 6 (in total 40 €) sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile grecesti locale. Nu se restuie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.Servicii neincluse:
biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea

ProgramHotel EVA 3***, situat central in Statiunii Paralia Katerini, camere cu 2 paturi cu grup sanitar propriu si dus, balcon, minifrigider, aer conditionat – split cu telecomnada si TV.

ZIUA 1 Miercuri, ora 06.00, plecare din Bucuresti, parcarea din centrul Pietei Victoria. Deplasare pe traseul Giurgiu-traversarea Bulgariei- Kulata – Serres (Grecia). Cazare in Paralia Katerini.

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Kalambaka (renumita pentru manastirile suspendate) unde se viziteaza Manastirea Marele Meteor si popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Plecare spre Atena. Cazare in Atena.

ZIUA 3 (mic dejun). Turul orasului Atena cu autocarul: Complexul ACROPOLE, Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia. Deplasare la Cap Sunion, unde se viziteaza Templul lui Poseidon. timp liber in Atena. Seara, vizita in cartierul PLAKA unde se poate lua cina (30 € - se achita in Grecia) la una din renumitele taverne, cu bucatarie traditionala si program folcloric grecesc. Cazare in Atena.

ZIUA 4 (mic dejun). Timp liber in Atena. Ora 12 plecare din Atena spre Paralia Katerini. Oprire la Monumentul LEONIDA de la Termopile - “Lupta dintre greci si persi”. Popas la Sf. Paraschiva – loc sfant pentru alinarea durerilor. Seara participare la slujba de Inviere la biserica din Paralia Katerini. Cazare in Paralia Katerini.

ZIUA 5 - (mic dejun). Excursie de ½ zi la Muntele Olimp (Litohoro, Manastirea Dionisos). Timp liber in Paralia Katerini. Timp liber in Paralia Katerini. Cazare in Paralia Katerini.

ZIUA 6 (mic dejun). Plecare la Salonic. Vizita Biserica Sf. Dumitru (Moastele Sf. Dumitru) si tur de oras pe traseul: Agora Romana, Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bd. Expozitiei, Turnul Alb, Piata Aristotel, statuile ecvestre Constantin cel Mare si Alexandru cel Mare. Ora 15 plecare din Salonic.

Cazare in Paralia Katerini.

ZIUA 7 Marti (mic dejun). Plecare din Grecia, traversarea Bulgariei – Ruse - Giurgiu. Sosire in Bucuresti (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale), Piata Victoriei, aprox. ora 23.

007

Supliment single 130 €
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 30 €
Grup minim 25 turisti
Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
31-Mar-10 - 06-Apr-10265

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR