Destinatii Europene

Paste 2010 la Praga 8 zile Autocar

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
02/04/2010 - 10/04/2010
Pret Total:
299 € (37.38€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

DescriereBudapesta – Bratislava – Praga – Viena
Defileul Dunarii la Budapesta si Centrul de diamante Caprice

8 zile / 7 nopti

ItinerariuBONUS:Tur de oras Budapesta, Praga ,Viena ;Excursie in Defileul Dunarii la Budapesta

Plecari2 aprilie 2010

Servicii incluse• 3 nopti cazare cu mic dejun bufet Hotel Expo 4**** Budapesta
• 3 nopti cazare cu mic dejun bufet Hotel Ibis Mala Strana Prague 3***.
• 1 noapte cazare cu mic dejun bufet Hotel 3*** Viena
• BONUS:
o Tur de oras Budapesta panoramic
o Tur de oras Praga panoramic si pietonal
o Tur de oras Viena panoramic si pietonal
o Excursie in Defileul Dunarii la Budapesta
• Transport cu autocar nou, clasificat 4**** de lux
• Insotitor de grup din partea agentiei


Servicii neincluse• taxele de intrare la obiectivele turistice din program
• excursiile si programele optionale
• asigurarea medicala


ProgramHotel Ibis Mala Strana 3*** - Praga: este localizat central, foarte aproape de centrul istoric al orasului (15 minute pe jos). In imediata apropiere a hotelului sunt statii de tramvai, dar si statia de metrou Andels astfel incat puteti ajunge in cateva minute in centrul istoric. Hotelul este recent renovat, camerele sunt dotate cu TV Satelit, Pay TV, telefon, uscator de par in baie.

02 aprilie BUCURESTI - BUDAPESTA
Plecare din Bucuresti - Piata Victoriei - la ora 05:00 pe ruta Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Sebes – Deva – Arad – Timisoara - Budapesta. Sosire la Budapesta in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare hotel Expo 4****.

03 aprilie BUDAPESTA – BRATISLAVA - PRAGA
Mic dejun. Excursia continua spre Praga pe ruta Bratislava – Brno - Praga. In Bratislava se viziteaza Biserica Incoronarii Mariei Tereza (Coroana Imperiului Austro-Ungar), centrul istoric, faleza Dunarii. Sosire in cursul serii la Praga. Cazare Hotel Ibis Mala Strana 3***.

04 aprilie PRAGA – ORASUL DE AUR
Mic dejun. Tur de oras Praga panoramic si pietonal: Muzeul National, Opera, Teatrul National. Apoi vom continua cu vechiul oras: Hradcany, Castelul din Praga cu faimoasa catedrala Sf.Vit – simbolul spiritualitati cehe, Podul Carol, „Golden Lane“ – strada de aur, zona boema a orasului de aur. Continuam turul pietonal in centrul istoric: Orasul Vechi, Piata Primariei, Ceasul astronomic, zona pietonala cu magazine de lux. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie. Praga are de oferit numeroase obiective de interes turistic, atat in zona orasului vechi, cat si in zona orasului modern. Nu trebuie sa ratati un popas la una dintre berariile celebre din Praga. Seara, optional, Cina traditionala cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu – cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului (Tarif: 35 eur/persoana, minim 20 persoane; include transfer hotel – restaurant - hotel). Cazare Hotel Ibis Mala Strana 3***

05 aprilie PRAGA – KARLOVY VARY
Mic dejun. Timp liber in oras sau optional, excursie de 1 zi la Karlovy Vary, celebra statiune balneoclimaterica, dar si oras cu o arhitectura deosebita (Tarif: 35 eur/persoana, minim 20 persoane; include transportul cu autocarul, ghid local, insotitor de grup). Seara, optional, Croaziera cu cina pe raul Vltava (Tarif: 32 Euro/persoana, transfer inclus). Cazare Hotel Ibis Mala Strana 3***

06 aprilie PRAGA – VIENA
Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Sosire in cursul dupa amiezei la Viena. Tur de oras Viena panoramic si pietonal: celebrul Ring Vienez: Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Fosta resedinta de iarna a imperiului Habsburgic, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centru istoric: Criptele Imperiale, Cimitirul Habsburgilor unde este inmormantata Imparateasa Elisabeth „Sisi”, Palatul Hofburg – fosta resedinta a Imparatului Franz Josef si a imparatesei Sisi, Catedrala Sf.Stefan. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare hotel 3***.

07 aprilie VIENA - BUDAPESTA
Mic dejun. Dimineata la dispozitie pentru cumparaturi pe Mariahilferstrasse sau optional, vizita la Palatul Schonbrunn cu ghid local de limba romana. La pranz plecare spre Budapesta unde se ajunge in cursul dupa amiezei. Tur panoramic Budapesta: Citadela, Opera, Piaþa Eroilor, Parlamentul, podurile de peste Dunare, Insula Margareta, Palatul regal, Catedrala regalã de încoronare (Matei Corvin), Bastionul Pescarilor, etc. Seara, optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare (Tarif: 28 Euro/persoana, minim 25 platitori). Cazare hotel Expo 4****.

08 aprilie BUDAPESTA – DEFILEUL DUNARII
Mic dejun. Excursie in Defileul Dunarii (Parc National ocrotit de UNESCO). Se viziteaza orasul medieval Szentendre (Sf.Andrei), oras muzeu in aer liber al artistilor plastici, Muzeul Satului, orasul medieval Esztergom, pana la 1241 capitala Ungariei, Bazilica Episcopala (Cardinala, a XII-a bazilica din lume ca marime). Vizita la Caprice - cel mai mare centru de diamante si bijuterii din Europa. Cetatea medievala Visegrad, Capitala Ungariei in sec XIV-lea si resedinta de vara al lui Matei Corvin. Optional, aici se poate organiza un spectacol de lupte cavaleresti si o masa bogata, tipica medievala inclusiv bauturi palinca, vinuri, in renumitul restaurant Renesance situat langa palatul regal de vara al regelui Matei Corvin (Tarif pranz+spectacol: 35 Euro/persoana, minim 25 de platitori). Intoarcere la Budapesta. Dupa amiaza libera. Seara, optional, incepand cu ora 19.30 – Cina de bun ramas cu program folcloric si degustare de vin la crama BORKATAKOMBA (Tarif: 28 Euro/pers, minim 25 persoane). Cazare hotel Expo 4****.

09 aprilie BUDAPESTA - BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de formalitatile vamale.


017
Supliment SGL: 90 Euro /persoana/perioada
Informatii importante:
- Tarifele au fost calculate pentru un grup minim de 40 de persoane. Pentru grupuri de 30-39 de persoane se achita un supliment de 35 Euro/persoana.
- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele de clasificare existente in fiecare tara si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
- Repartizarea camerelor se face de catre receptia fiecarui hotel. Cerintele speciale de tipul: camere fumatori/nefumatori, etaje inferioare/superioare, repartizarea pe acelasi etaj impreuna cu alti pasageri, camere alaturate, etc. se rezolva la fata locului cu receptia hotelului si cu asistenta insotitorului de grup in masura posibilitatilor existente, in functie si de gradul de ocupare al hotelului.
- Insotitorul de grup poate efectua modificari ale programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.
- La inscriere excursia se achita integral sau minim 40%, restul urmand a fi achitat cu cel putin 21 zile inainte de data plecarii.
- Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 14 zile inainte de data plecarii.
- Va rugam sa va asigurati ca pasapoartele turistilor sunt valabile cel putin inca 6 luni de la data calatoriei.
- Recomandam intocmirea unei asigurari „STORNO” pentru situatiile in care turistul nu mai poate efectua calatoria din cauza imbolnavirilor, accidentelor, furtul sau distrugerea pasaportului, etc. Astfel, turistul isi poate recupera costul excursiei de la societatile de asigurari.
- Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul tarii respective. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului tarii de catre autoritatile de frontiera.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
02-Apr-10 - 10-Apr-10299

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR