Destinatii Europene

Paste 2010 in Grecia 7 zile Autocar

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
31/03/2010 - 06/04/2010
Pret Total:
370 € (52.86€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

Itinerariu:Serres – Salonic –Atena-Peloponez-Ag.Theodori-Delphi-Kalambaka

Plecari:31 martie 2010

Servicii incluse:
• 6 nopti cazare cu mic dejun inclus la hoteluri ctg “Turist” (echivalent 2*sup./3*): 2 nopti in Serres, 2 nopti in Atena, 2 nopti in Theodori / Marea Egee;
• gustare traditionala de Inviere & dejun Paste in statiunea Ag. Theodori;
• transport autocar modern pe itinerariu conform program, clasificat pt. curse internationale (a/c, scaune rabatabile, statie audio/video, doi soferi);
• ghid grec la Akropolis;
• Insotitor roman de grup.


Servicii neincluse:
• intrarile la obiective
• asigurarea medicala si asigurarea storno (optionala, se incheie la semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice)
• excursiile optionale


Program:
Ziua 1 (31.03.2010): BUCURESTI – SERRES (600 km)
Ora 06:30 plecare din Bucuresti (Piata Victoriei – parcarea de langa Muzeul Antipa) cu autocar clasificat pentru curse internationale pe traseul: Bucuresti – Giurgiu – Russe – Sofia (soseaua de centura) – Kulata (BG) – Serres. Cazare Hotel Galaxy (ctg “Turist”) sau similar / in Serres.

Ziua 2 (01.04.2010): SERRES – SALONIC - ATENA (550 km)
Mic dejun. Plecare spre Salonic. Tur oras autocar & pietonal. Vizitarea principalelor obiective istorice din frumoasa “capitala” a Greciei de Nord: Bazilica Sf Dumitru si Sf Sofia, Forumul Roman, Turnul Alb (emblema orasului), Arcul si Ruinele Palatului lui Galerius (sec IV). Deplasare spre Atena, pe traseul: Katerini - Canionul Tembi/ vizitarea Manastirii Sf.Parascheva/ - Lamia - Atena. Cazare hotel Candia 3* in Atena (sau similar).

Ziua3 (02.04.2010): ATENA
Mic dejun. Optional, croaziera de 1 zi Golful Saronicos (Marea Egee), cu vizitarea insulelor: Eghina, Poros si Hydra. Pret informativ: 95 Euro/pers (dejun inclus). Program artistic specific pe vas. Se asigura transfer autocar la punctul de imbarcare /port- Pireu.

Ziua 4 (03.04.2010): ATENA - AG.THEODORI / MAREA EGEE (65 km).
Mic dejun. Tur panoramic cu autocarul pe parcursul caruia veti admita Piata Omonia & Sintagma, Parlamentul, Universitatea & Academia, Stadionul Olimpic al “tuturor atenienilor” (unde s-a desfasurat prima Olimpiada moderna in anul 1896). Optional, vizitarea Akropolis-ului cu ghid grec vorbitor de limba romana intrare (tarif: 12 euro/pers). Deplasare spre Canalul Cornth (oprire). Cazare hotel Siagas Beach 3*, statiunea Ag.Theodori.
Ora 23:30 -participare la Slujba de Inviere, urmata de o gustare traditionala de Paste cu ciorba de miel “maqiritza”, oua rosii, cozonac.

Ziua 5 (04.04.2010): STATIUNEA AG.THEODORI / MAREA EGEE
Mic dejun. Timp liber pentru plimbari. Dejun Pascal cu oua rosii, cozonac,friptura miel, vin. Program muzical/folcloric, cu formatie.
Ziua 6 (05.04.2010): AG. THEODORI – DELPHI – LAMIA - SERRES (590 km)
Mic dejun. Deplasare spre Serres, pe traseul: Thiva-Delphi unde se va vizita celebrui Oracol (intrare optionala) – Amfissa – Lamia – Salonic - Serres. Cazare Htl. Galaxy /similar in Serres (Nigrita).

Ziua 7 (06.04.2010): SERRES – PROMAHONAS - KULATA – RUSSE – BUCURESTI
Mic dejun. Ora 07:00 plecare spre tara. Sosire in Bucuresti (Piata Victoriei), in functie de formalitatile vamale si trafic rutier.

008

Loc in camera tripla: 360 Euro
Supliment single: 130 Euro
Reducere copii 05-11 ani: 75 EURO

Pretul este valabil pentru minim 30 persoane. Supliment pentru grup 25 –29 persoane – 25 EURO / persoana

OBSERVATII:
• Documentele necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate si asigurare medicala.
• Programul poate fi modificat de catre conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.
• Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor.
• Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
• Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi implinit varsta de 11 ani. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat.
• Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
• Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului local. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor


Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
31-Mar-10 - 06-Apr-10370

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR