Destinatii Europene

Marele Tur China 24 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
24 zile
Valabilitate Oferta:
08/08/2012 - 31/08/2012
Pret Total:
2490 € (103.75€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 08.Aug.2012
» Transport: cu Avion
» Durata: 24 zile
» Pret: de la 2490 EURO de persoana
» Categorie cazare 4*
» Traseu: BEIJING - MARELE ZID - SHANGHAI - XIAN-SOLDATII DE TERACOTA - LUOYANG-KUNG FU SHOW - GUANGZHOU - GUILIN - TIBET - FRIENDSHIP HIGHWAY - MACAO - HONG KONG

ZIUA 1–miercuri,intalnire, ora 10.45 cu ghidul la Aeroportul Otopeni,la check in Quatar Airlines pentru destinatia Doha.Sosire la ora 23.55.

ZIUA 2 Decolare din Doha, ora 2.35. Sosire in Nepal la Kathmandu (1400 m) la ora 9.40. Se achita, individual, aprox. 30 usd pentru viza de Nepal. Deplasare (140 km) cu minibusul la frontiera(Tatopani)-se trece pe “Friendship Bridge” in Zhangmu. Cazare in zona Zhangmu-Nyalam (Tibet).

ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare (200 km) pe ruta Nyalam (3800 m)-Lalung (5050 m) unde intalnim privelisti fascinante ale masivului himalayan. Deplasare (85 km) din Tingri prin Shegar la Lhakpa(5200 m). Deplasare ruta Lhatse-Tsuo (4500 m). Cina si cazare in Shigatse.

ZIUA 4 (mic dejun). In Shigatse (al 2 lea oras din Tibet,situat la 3900 m)-vizita manastirea Tashilungpo. Deplasare prin zonele:Karo (5000 m) si Kampa (4800 m) la Gyangtse (3950 m)-vizita Kumbum Stupa.Popas la Lacul Sfant Yamdrok – situat la 4441m. Deplasare la Lhasa-vizita Templul Jokhang (cel mai sacru si important din Tibet) si la 10 km de Lhasa Manastirea Sera (trandafirul salbatic). Cina si cazare in Lhasa.

ZIUA 5 (mic dejun). In Lhasa-vizita:Palatul Potala (peste 1000 camere,10000 morminte, 200000 statui)-resedinta de iarna,Gradina Norbulingka-resedinta de vara a numerosi Dalai Lama si Muzeul National de Istorie si Arta.Shopping.Optional,show tibetan. Cina si cazare in Lhasa.

ZIUA 6 (mic dejun). Ora 8-deplasare cu trenul la Beijing, pe ruta Tanggula (5072 m, altitudinea maxima a drumului)-Golmud-Xining. Cazare pe tren.

ZIUA 7 Deplasare cu trenul. Cazare pe tren.

ZIUA 8 (pranz).Ora 8-sosire.Excursie la: Marele Zid, Mormintele dinastiei Ming si Palatul de Vara. Seara, show de opera.Cina si cazare in Beijing.

ZIUA 9 (mic dejun). Se viziteaza Piata Tian An Men–cea mai mare din lume, Orasul Interzis si Templul Cerului. Shopping. Ora 21.52-deplasare cu trenul. Cina (Raţa Pekineza) in Beijing. Cazare pe tren.

ZIUA 10 Sosire un Luoyang la ora 7.29.Vizita Grotele Longmen (cel mai mare tezaur sculptural din pesteri din China, realizat in 400 ani) si Templul Calului Alb. Pe Muntele Songshan-vizita Templul Shao Lin cu Kung Fu Show. Cina si cazare in Luoyang.

ZIUA 11 (mic dejun). Deplasare cu minibusul la Xian-vizita Pagoda Gasca Salbatica Tang Dinasty Show. Cina si cazare in Xian.

ZIUA 12 (mic dejun si pranz). Vizita Muzeul Shanxi (istorie si arta) si Muzeul Soldatilor de Teracota. Ora 20.17-deplasare cu trenul. Cazare pe tren.

ZIUA 13. Ora 8.55-sosire la Chongquing-vizita Sala Poporului si Muzeul defileelor. Timp liber. Seara, imbarcare pe vas pentru croaziera pe Yangtze de la Chongqing la Yichang. Cazare pe vas.

ZIUA 14 (mic dejun si pranz). Croaziera pe Yangtze-vizita Fengdu (Orasul Fantoma). Cina si cazare pe vas.

ZIUA 15 (mic dejun si pranz). Croaziera prin defileele Qutang si Wu. Optional, cu barca la stramtoarea Shennong. Cina si cazare pe vas.

ZIUA 16 (mic dejun). Croaziera pe Yangtze. Optional, deplasare cu minibusul la Barajul celor 3 Defilee. Ora 12-sosire in Yichang, apoi deplasare cu trenul la ora 13.45. Cazare pe tren.

ZIUA 17 Ora 10.39, sosire in Hangzhou (supranumit Paradisul Terestru)-vizita: Templul budist Lingyin, Muzeul Ceaiului si Pagoda celor 6 armonii, apoi croaziera pe Lacul de Vest. Popas in Wuzhen-oras cu pravalii vechi de sute ani. Cina si cazare in Suzhou.

ZIUA 18 (mic dejun).In Suzhou (delta Yangtze)-orasul cu 500 de gradini,vizita:Pagoda de pe Muntele Tigrului si gradinile“Master of the Net”. Popas (1 ora) in Zhujiajiao-Venetia Chinei.In Shanghai-vizita templele lui Buddha si croaziera pe Fluviu Albastru (Huangpu).Cazare in Shanghai.

ZIUA 19 (mic dejun). In Shanghai-vizita Yu Garden si Pearl TV Tower, apoi plimbare pe Promenada Bund–cladiri diverse ca intr-o expozitie de arhitectura internationala si shopping (Bulevardul Nanjing).Ora 16.25-deplasare cu trenul la Guilin. Cazare pe tren.

ZIUA 20 Sosire, ora 12.15 in Guilin-vizita: pestera Reed Flute (flaut din trestie), cascadele Lijiang, dealul elefant, apoi panorama orasului de pe muntele Fubo. Cina si cazare in Guilin.

ZIUA 21 (mic dejun). Croaziera pe fluviul Li intre Guilin si Yangshuo (popas in centru). Deplasare cu minibusul. Cina si cazare in Guangzhou.

ZIUA 22 (mic dejun). In Guangzhou, vizita: Templul celor 6 arbori Banyan, insula Shamian si Templul Ancestral al familiei Chen. Deplasare (100 km) cu autocarul la Macao (capitala asiatica a jocurilor de noroc)– tur cu ghid local pe ruta: ruinele bisericii Sf. Paul, Muntele Fort, Cazinoul Lisboa si Templul Kun. Optional, seara–in cazinouri. Cazare in Macao.

ZIUA 23 (mic dejun).Ora 11-croaziera (o ora) Macao-Hong Kong(tur 3 ore,cu ghid local). Shopping.Transfer la aeroportul din Hong Kong.

ZIUA 24-vineri. Decolare la ora 1.45 spre Doha, sosire la ora 5.30. Decolare la ora 8.25 spre Bucuresti. Sosire la ora 13.30 la Otopeni.

007

Supliment single (inclusiv pe tren si vapor) 1100 є.
Supliment cabina pe tren pentru 2 pers. 240 є / pers.
Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 50 €.
Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (cf. conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.
Acte necesare viza: pasaport, 1 fotografie tip pasaport si asigurarea medicala.


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE
biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice;
servicii ghid roman si ghizi locali;
mese ca mai sus;
bilet avion Bucuresti-Doha-Kathmandu / Hong Kong-Doha-Bucuresti;
transport cu minibus si tren;
cazari : 3 pe vapor de 5*,2 pe tren (Lhasa-Beining) in cabine pt 2 persoane, 4 pe tren in cabine pt 4 persoane,11 in hoteluri de 3*,4* si una in zona Zhangmu-Nyalam(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).
Obs. – in cazul (zilele : 9, 12, 16 si 19) ca pe tren nu se poate asigura cabina pentru 2 persoane, ghidul va restitui 60 €/ pers. / noapte.

SERVICII NEINCLUSE
995 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania), pentru :
a) show(de opera in Beijing, Tang Dinasty cu cina in Xian, Kung Fu in Luoyang), croaziere (Hangzhou, Shanghai, fluviile Yangtse si Li, Macao- Hong Kong), excursia la Zhujiajiao, taxa de viza (Tibet, China) si prelucrare acte, in total = 600 €;
b) taxe aeroport/securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pt. prestatorii din strainatate de servicii turistice,in total=395 €.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
08-Aug-12 - 31-Aug-122490

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR