Destinatii Europene

Croaziera In Insulele Grecesti 8 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
30/03/2010 - 06/04/2010
Pret Total:
499 € (62.38€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

Descriere: VASUL AEGEAN PEARL 3***+ Louis Cruise Lines
Nava clasica si confortabila, cu spatii ample, dotata cu numeroase facilitati, adaptata in mod particular pentru croazierele pe Mediterana. Este construita pe 7 punti destinate cabinelor de pasageri si spatilor publice. Vasul dispune de 525 de cabine interioare si exterioare, care pot gazdui 1268 de pasageri, deserviti de un personal format din 500 de membrii. Toate cabinele sunt echipate cu baie cu dus si grup sanitar, aer conditionat cu termostat individual, telefon cu linie directa, radio, TV satelit, seif. Cu un tonaj de 16.700 tone, o lungime de 163 m si o latime de 23 m, Aegean Pearl navigheaza cu o viteza de 17 noduri.
Interioarele spatiilor publice sunt elegante si spatioase, complet climatizate, pentru a face voiajul pe mare cat mai placut. Aegean Pearl dispune de 3 ascensoare, 2 restaurante bufet si a-la-carte, 4 baruri si cafenele, discoteca, duty-free shop, magazine, clinica, 1 piscina exterioara, cazino, teatru, biblioteca, salon de cosmetica, centru de fitness, solarium, masaj, sauna, internet, mini club pentru copii, spectacole de varietati si animatie seara.

Itinerariu: Insulele Grecesti, Atena, Peloponez, Kusadasi

Plecari: 30 martie 2010

Servicii incluse:
• transport autocar 2*-3* ;
• cazare 3 nopti cu pensiune completa pe vasul Aegean Pearl 3* sup. si 4 nopti cu mic dejun in hoteluri de 3* (2 nopti Atena si 2 nopti Rivieara Olimpului );
• vizitele cuprinse in program pe durata traseului ( nu sunt incluse vizitele organizate in porturi pe durata croazierei );
• ghid din partea agentiei pe traseu.


Servicii neincluse:
asigurarea medicala;
• intrarile la obiectivele turistice;
• excursiile optionale ;
• taxele portuare 74 € ;
• supliment cabina exterioara pe durata croazierei 85 €
• alte servicii decat cele mentionate

ProgramZiua 1. BUCURESTI – GRECIA
Ora 6.00 plecare spre Grecia din fata restaurantului Cina. Tranzitam Bulgaria. Seara sosire la Paralia Katerini, una din cele mai populare statiuni ale Greciei continentale, situata in umbra legendarului Munte Olimp. Cazare.

Ziua 2. KATERINI – ATENA
Mic dejun. Plecare spre Atena. Turul capitalei elene, incluzand Acropolele, unul din monumentele cele mai marete intrate in patrimoniul cultural UNESCO, cu impresionantul Parthenon, cel mai important edificiu al Greciei clasice care a supravietuit pana astazi. Continuam turul admirand Stadionul Olimpic, Parlamentul, Academia, Universitatea, Biblioteca Nationala, Gradina Botanica, Piata Omonia. Seara participare optionala la Slujba de Inviere. Cazare Atena.

Ziua 3. PELOPONEZ
Mic dejun. Excursie optionala in peninsula Peloponez, tinunt magic incarcat de mitologie, in care vom vizita orasul fortificat al civilizatie egeene, Micene, Nafplio, Epidaurus, cu impresionantul Teatru antic si vom face un scurt popas la Corint. Cazare Atena.

Ziua 4. BUN VENIT LA BORD ! MIKONOS
Mic dejun. Deplasare in portul Pireus unde vom face formalitatile de imbarcare. Vasul paraseste tarmul Greciei continentale la ora 11.00. Timp liber la bordul vasului, prilej de a ne relaxa si a ne bucura de faciliatile care ne stau la dispozitie: baruri, piscina, casino, salon de masaj, sauna, salon de frumusete, sala de fitness etc. Ora 18.00 acostam in Mikonos si vom stationa aici 5 ore, ragaz suficient pentru a descoperi frumusetile acestei bijuterii a arhipelagului Cicladelor, din care se remarca simbolicele mori de vant „Venetia” de pe plaja Alevkantra sau complexul celor cinci biserici ortodoxe, Paraportiani. Mikonos este vestit mai ales pentru intensa sa viata de noapte. Vasul ridica ancora la ora 23.00. Noapte la bord ( pensiune completa ).

Ziua 5. KUSADASI & PATMOS
Mic dejun. Ora 7.00 sosire in Kusadasi, una din statiunile ‘bijuterie’ ale Marii Egee. Se pot alege excursii la anticul Efes sau la Casa Fecioarei Maria. Plecare din Kusadasi ora 12.00, indreptandu-ne spre Patmos, unde vom ajunge la ora 16.00. Timp liber pentru explorarea acestei pitoresti insulitie din arhipeleagul Dodecaneze, declarata de Parlamentul Elen in 1981 ‘insula sacra’. Manastirea Sfantului Ioan Teologul si Pestera Apocalipsei sunt parte din patrimoniul mondial UNESCO. Frumoasa plaja Meloi se afla la o mica distanta de mers pe jos de Skala, portul comercial al insulei. Parasim portul la ora 21.00. Noapte la bord ( pensiune completa ).

Ziua 6. CRETA & SANTORINI
Mic dejun. Sosire in Creta la ora 7.00 dimineata. Pana la ora plecarii, 11.30, vom avea timp pentru un tur pietonal in Heraklion, capitala insulei si o vizita la sit-ul arheologic al Palatului Knossos. Dupa un voiaj de 5 ore ajungem in Santorini, una din marile atractii ale Mediteranei. Vom petrece aici pana la ora 21.00, timp suficient pentru a descoperi frumusetea acestei misterioase insule vulcanice din extremitatea sudica a Cicladelor, impresionanta prin peisajele sale pitoresti, cu plaje cu nisip negru, sate traditionale si numeroasele biserici. Noapte la bord ( pensiune completa ).

Ziua 7. DELPHI – METEORA – KATERINI
Mic dejun. Vasul acosteaza din nou in portul Pireu ora 7.00 dimineata. Imbarcare in autocar si plecare spre Riviera Olimpului. En route popas la Delphi, sanctuar al vechii Elade dedicat zeului Apollo, situat pe culmile joase ale Muntelui Parnassus. Vom vizita site-ul arheologic, cu amfiteatrul si Templul lui Apollo, care adapostea in antichitate pretiosul Oracol de la Delphi. Continuam traseul spre Kalambaka, oras asezat in umbra fascinantelor manastiri ale complexului monahal de la Meteora, inaltate in vazduh, parca suspendate, pe stancile abrupte ale Vaii Tessaliei. Miracol geologic, unic in lume, Meteora este cel mai important centru monastic al Greciei dupa Muntele Athos. Continuarea drumului spre Riviera Olimpului. Popas in Valea Tempi la Biserica Sf. Paraschiva. Cazare Paralia Katerini.

Ziua 8. SALONIC – BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre tara cu un scurt popas in Salonic unde vom admira Turnul Alb, Arcul lui Galeriu, Rotonda, Piata Aristoteles, Biserica Sf. Dumitru. Sosire in Bucuresti dupa ora 12.00 noaptea, trafic, vami etc.

005

Reducere copii max 16 ani: 50% ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Reducere pentru a treia persoana adulta in camera 30 €. Grup minim 35 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE :

■ Peloponez 31 €
■ Efes si Casa Fecioarei Maria in Kusadasi 39 €
■ Turul orasului Heraklion si Palatul Knossos 37 €


Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
30-Mar-10 - 06-Apr-10499

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR