Destinatii Europene

Circuit Thailanda Singapore Malaezia 26 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
26 zile
Valabilitate Oferta:
15/10/2012 - 09/11/2012
Pret Total:
1990 € (76.54€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 15.Oct.2012
» Transport: cu Avion
» Durata: 26 zile
» Pret: de la 1990 EURO de persoana
» Categorie cazare 3*
» Traseu: BALI - JAKARTA - BOROBUDUR - KUALA LUMPUR - PENANG - MELAKA - PUTRAJAYA - ALOR SETAR - BANGKOK - PATTAYA - PHUKET - HUA HIM - CHUMPHON

ZIUA 1 Luni, ora 20 - intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul la check in Turkish pentru destinatia Istanbul. Ora 21.50 decolare. Sosire la ora 23.15.

ZIUA 2 Ora 00.40-decolare din Istanbul.Sosire in Bangkok, ora 14.15.Transfer (150 Km) la Pattaya(confluenta oceanelor Indian si Pacific). Cina si cazare in Pattaya.

ZIUA 3 (mic dejun). Excursie la Insula de Corali (plaja, baie, pranz). Pe parcursul plimbarii cu vaporasul, se opreste la insula de agrement sportiv, unde se pot face sarituri cu parasuta. Cina si cazare in Pattaya.

ZIUA 4 (mic dejun). Excursie la Nong Nooch Village (dansuri populare thailandeze si jocuri sportive cu elefanti, fotografii cu tigri, gradina de orhidee). Vizita manufactura de bijuterii si pietre pretioase din Pattaya (cea mai mare galerie de bijuterii din lume). Dupa amiaza plaja si baie. Cina si cazare in Pattaya.

ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare cu autocarul la Bangkok. Pana la destinatie se viziteaza cea mai mare Ferma de crocodili din lume (cu spectacol– dresura de crocodili). Seara, (optional) “Erotic Show” sau shopping. Cazare in Bangkok.

ZIUA 6 (mic dejun). Excursie (pranz inclus) la: Piata Plutitoare, cea mai inalta pagoda (templu budist) din lume Phra Pathom Chedi si Gradina Botanica Rose Garden. Croaziera cu cina si program artistic in Bangkok pe fluviul Chao Praia. Cazare in Bangkok.

ZIUA 7 (mic dejun). Tur (6 ore) Bangkok cu autocarul cu vizite la: Marele Palat, Templele lui Buda lungit, Buda de smarald, Buda meditand). Shopping. Cazare in Bangkok.

ZIUA 8 (mic dejun).Deplasare pe autostrada cu autocarul la Phuket cu popas in statiunea litorala Hua Hin (aici se afla Palatul Regal de vacanta) unde se viziteaza fabrica de matase. Popas in orasul Chumphon. Cina si cazare in Insula Phuket.

ZIUA 9 (mic dejun). Timp liber, plaja si baie. Dupa amiaza, excursie cu autocarul la o crescatorie de perle, apoi popas in orasul Puket si deplasare in cel mai sudic punct al insulei (confluenta oceanelor Indian si Pacific) pentru apusul de soare. Cina si cazare in Insula Phuket.

ZIUA 10 (mic dejun). Deplasare pe autostrada la Penang cu popasuri (cate 1 ora) in orasele Trang (Thailanda) si Alor Setar (Malayesia). Cina si cazare in Insula Penang.

ZIUA 11 (mic dejun). Excursie de ½ zi-turul insulei cu autocarul si popas in Georgetown (capitala insulei). Dupa amiaza plaja si baie in ocean. Cina si cazare in Insula Penang.

ZIUA 12 (mic dejun). In Penang-vizita Templul serpilor si Rezervatia de fluturi. Deplasare (350 km) in capitala Malaysiei cu vizita Parcul pasarilor(dupa ce se iese din insula Penang). Cazare in Kuala Lumpur.

ZIUA 13 (mic dejun).Tur Kuala Lumpur cu autocar, opriri la:Turnul Telecomunicatiilor(421 m, urcare),Turnurile gemene Petronas(urcare), China Town si Muzeul de Arta Islamica al Malaysiei. Shopping. Seara, cina malayesiana cu program artistic. Cazare in Kuala Lumpur.

ZIUA 14 (mic dejun). Excursie (la 25 km de Kuala Lumpur), in Putrajaya (cel mai nou si modern orasel al Malaysiei cu numeroase parculete si canale ca in Venetia)-vizita moscheea Putra si optional plimbare cu barca pe canale. Deplasare in orasul Malacca(pe malul oceanului)-vizita Fort A Famosa si Piata Stadhuys. Cazare la frontiera cu Singapore in zona Johor(Malaysia).

ZIUA 15 (mic dejun). Tur (3 ore) Singapore cu autocarul cu opriri la Moscheea si Palatul Sultanului + statuia Merlioni (simbolul orasulu). Excursie cu autocarul in Insula Sentosa(se asigura transport cu trenuletul si bilete intrare la Underwater World-acvariu cu peste 2500 de vietati marine vazute dintr-un tunel transparent lung de 80m+show, seara, de sunet si lumini la fantani). Cazare in Singapore.

ZIUA 16 (mic dejun). Timp liber (eliberarea camerelor-cel tarziu la ora 12) in zona Orchard Road (principala strada comerciala)-River Side(zona coloniala cu cladiri zgarie nori,muzee, teatre,restaurante, atractii turistice)-farfuria zburatoare(panorama asupra insulei).Transfer la aeroport.Ora 19-decolare spre Bali. Obs. – viza ( aprox. 25 usd) de Indonezia se obtine si se achita la frontiera. Cina (in avion) si cazare in Insula Bali.

ZIUA 17 (mic dejun). Plaja si baie. Cina si cazare in Insula Bali.

ZIUA 18 (mic dejun). Excursie de ½ zi prin statiunile litorale : Tuban, Tuba, Legian, Seminyak, Canggu. Cina si cazare in Insula Bali.

ZIUA 19 (mic dejun). Excursie de ½ zi in Denpasar (capitala insulei). Cina si cazare in Insula Bali.

ZIUA 20 (mic dejun). Deplasare cu autocarul in Malang (al 2 lea oras al Insulei Java dupa Jakarta)- popas in centru. Cazare in Malang.

ZIUA 21 (mic dejun). Vizita (la 10 km) templul Singosari. Deplasare la Surakarta (Solo)-65 km de Yogyakarta-vizita Palatul Mangkunegaran, apoi Templul Prambanan (la 20 km de Yogyakarta). Cina si cazare in Yogyakarta.

ZIUA 22 (mic dejun). In Yogyakarta-vizita castelul de ape Taman Sari si complexul Kraton cu Palatul Sultanului. si langa oras templul Mendut. Seara, spectacol de balet Ramayana. Cina si cazare in Yogyakarta.

ZIUA 23 (mic dejun). Deplasare (50 km)-vizita Borobudur (cel mai mare templu budist din lume), apoi deplasare la Bandung-popas pe Jean’s Street. Cazare in Bandung.

ZIUA 24 (mic dejun). In Cisuruna-vizita gradina zoologica Taman Safari Park. In Bogor (fosta capitala)-vizita gradina botanica (aleea orhideelor). Tur (3 ore) Jakarta-cu autocarul (popas la cea mai mare moschee din lume). Cina si cazare in Jakarta.

ZIUA 25 (mic dejun). Timp liber in Jakarta. Transfer la aeroport. Decolare din Jakarta-ora 19.30.

ZIUA 26 Vineri. Sosire in Istanbul la ora 05.45. Decolare din Istanbul la ora 8.30, sosire pe Otopeni, ora 9.55.

007

Supliment single 590 €.
Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 70 €.
Obs. - viza de Thailanda se obtine la sosirea in Bangkok (trebuie o fotografie tip pasaport si fiecare turist achita aprox. 30 usd).
Obs.- persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.
Acte necesare : pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.

Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE
servicii ghid roman si ghizi locali ;
bilet avion Bucuresti – Istanbul – Bangkok / Singapore – Bali / Jakarta – Istanbul – Bucuresti;
transport cu autocar 2** cu aer conditionat;
14 cazari cu demipensiune si 9 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 4****;
biletele de intrare la obiectivele turistice.

SERVICII NEINCLUSE
995 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania), pentru :
a) taxe aeroport/securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pentru prestatorii de servicii din strainatate, in total = 565 €;
b) 16 programe turistice in zilele: 3, 4, 6 (excursia, croaziera cu cina), 7, 9, 11, 13(tur, cina), 14 (Putrajaya) si 15 (tur, excursia in insula, show de sunet si lumini), 18, 19, 22 (Ramayana), in total=430 €.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
15-Oct-12 - 09-Nov-121990

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR