Destinatii Europene

Circuit Spania Portugalia 14 zile Avion

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
14 zile
Valabilitate Oferta:
26/07/2012 - 08/08/2012
Pret Total:
870 € (62.14€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 26.Jul.2012
» Transport: cu Avion
» Durata: 14 zile
» Pret: de la 870 EURO de persoana
» Categorie cazare 4*
» Traseu: BARCELONA - NORDUL SPANIEI: BILBAO - SAN SEBASTIAN - SANTANDER - BURGOS - LEON - SANTIAGO DE COMPOSTELA - PORTO - FATIMA - LISABONA- SEVILLA - TOLEDO - MADRID

26 Iulie BUCURESTI – BARCELONA
Intalnire cu reprezentantul INTERRA la ora 07:10 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM cu destinatia Barcelona. Decolare la ora 09:10, sosire la Barcelona la ora 11:30. Tur de oras Barcelona panoramic. Vom incepe cu Muntele Tibidabo de unde se poate admira panorama orasului, Portul turistic Port Vel, celebrul bulevard Rambla. Seara, transfer pe Costa Maresme. Cina si cazare Hotel 3***superior Costa Maresme.

27 Iulie BARCELONA
Mic dejun. Excursie de 1 zi la Barcelona. Tur de oras cu vizitarea celor mai importante atractii turistice: Parcul Guell, Sagrada Familia, Casele Gaudi, Plaza Catalunya. Timp liber la dispozitie pe Rambla pentru cumparaturi. Se pot vizita in zona: Catedrala, Plaza del Rei, Statuia lui Cristofor Columb, Portul. Dupa pauza, turul continua cu: Arcul de Triumf, Citadella, Muzeul Maritim, Montjuic si Plaza Spania. Scurt popas pe Montjuic pentru stop fotografic si Stadionul Olimpic. Cina si cazare hotel 3***superior Costa Maresme.

28 Iulie BARCELONA – SARAGOZA - BILBAO (620km)
Mic dejun. Excursia continua spre Saragoza unde se viziteaza Catedrala construita in urma cu 2000 ani la dorinta si in numele Fecioarei Maria. Timp liber in Saragoza. Continuam spre Tara Bascilor si ajungem seara tarziu in capitala Bilbao. Cazare hotel Silken Indautxu 4**** Bilbao www.hoteles-silken.com sau similar.

29 Iulie BILBAO – SAN SEBASTIAN (100km)
Mic dejun. Tur de oras Bilbao cu ghid local. Vom vizita partea veche a capitalei Tarii Bascilo - Bilbao, Paseo Arenal, Orasul vechi "Casco Viejo, Siete Calles", locul unde organizeaza saptamanal piata de duminica. Muzeul de arta Contemporana Guggenheim Muzeul este printre cele mai proeminente si spectaculoase cladiri din lume in stil deconstructivist. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie sau optional, Excursie de ½ zi al San Sebastian. Situat la Marea Cantabrica in Golful Biscay, inconjurat de dealuri verzi magnifice, plaje, cladiri vechi şi moderne, San Sebastian este unul dintre cele mai frumoase orase din lume. Tur de oras cu ghid local. Tarif: 35 Euro/persoana, include: transport autocar, tur de oras cu ghid local, insotitor de grup. Seara, intoarcere la hotel in Bilbao. Cazare hotel Silken Indautxu 4**** Bilbao www.hoteles-silken.com sau similar.

30 Iulie BILBAO – SANTANDER – BURGOS – LEON (440km)
Mic dejun. Excursia continua spre Santander – capitala regiunii Cantabria. Scurt popas pentru vizitare. Ruta Catedralelor continua spre Burgos – unde se afla una dintre cele mai importante catedrale gotice din Spania si una dintre cele mai frumoase din lume. Din 1984 este inscrisa pe lista Patrimoniului UNESCO. Vizita cu ghid local in Burgos: Catedrala si Centrul Istoric. Timp liber si apoi plecare spre Leon. Sosire in cursul serii, cazare hotel Conde Luna 4**** www.hotelcondeluna.com sau similar.

31 Iulie LEON – SANTIAGO DE COMPOSTELA (350km)
Mic dejun. Vizita cu ghid local a celor 3 comori din Leon: Catedrala gotica, Panteonul Sfantului Isidoro construit in secolul XI pentru a gazdui moastele sfantului decedat in secolul VII si fatada in stil renascentist a manastirii vechi din San Marco, initial spital pentru pelerini, astfel cum a fost mandatat de catre monarhii bisericii catolice. Continuam cu o plimbare prin centrul istoric: Casa Botines (construita de Gaudi), Palatul “de los Guzmanes” si Piata Primariei. Vizita in Leon se termina cu un scurt tur panoramic. Dupa pranz excursia continua spre Santiago de Compostela unde ajungem in cursul serii. Cazare hotel Gran Hotel Santiago 4**** www.gh-hoteles.com sau similar.

01 August SANTIAGO DE COMPOSTELA
Mic dejun. Santiago de Compostela este al 3-lea loc de pelerinaj ca importanta dupa Ierusalim si Roma. In aceasta dimineata vom strabate strazile pietruite ale orasului catre Catedrala impreuna cu pelerinii veniti din tóate colturile lumii. Odata ajunsi la Catedrala sacra, vom primi imbratisarea Apostolului si vom cobori in cripta pentru a ne inchina la moastele sfantului. Timp liber la dispozitie pentru plimbari cu insotitorul de grup prin orasul sfant, vizite la muzee si biserici. De peste 1000 de ani pelerini din toata lumea strabat mii de kilometri pana la Santiago atrasi de credinta in biserica si Dumnezeu. Cazare hotel Gran Hotel Santiago 4**** www.gh-hoteles.com sau similar. (Nota: In aceasta zi nu se foloseste autocarul, deplasarile se fac pietonal si cu mijloacele de transport in comun impreuna cu insotitorul de grup).

02 August SANTIAGO DE COMPOSTELA – VIGO – BRAGA - PORTO (250km)
Mic dejun. Excursia continua spre Vigo - este cel mai mare oras galician din nord-vestul Spaniei si totodata cel mai mare port pescaresc al Europei. Vigo este localizat in partea de vest a golfului Ría de Vigo ce patrunde aproximativ 30 km in interiorul continentului, peisajul acesta fiind si principala sa atractie. Scurt popas pentru vizitare. Trecem granita Portugaliei si vizitam unul dintre cele mai mari si mai vechi orase ale Portugaliei – Braga. Datorita numarului mare de biserici - aproximativ 30, Braga este de sute de ani un mare centru religios. Aceste frumoase biserici i-au adus si renumele de "Roma Portugaliei". Sosire spre seara la Porto. Tur de oras panoramic Porto: Catedrala, Ribeira – partea veche a orasului (obiectiv protejat de UNESCO), Piata Batalha, Gura raului Douro, Turnul Medieval, Podul D. Luis – simbolul orasului construit de celebrul arhitect francez Gustav Eiffel. Cazare hotel Mercure Porto Gaia 4**** www.accorhotels.com sau similar.

03 August PORTO – COIMBRA – FATIMA – LISABONA (380km)
Mic dejun. Excursia continua spre Coimbra unde vom face un scurt popas. Un oras care ocupa un loc special in inimile tuturor portughezilor, aici a fost fondata in 1290, de catre regele Dinis, prima Universitate din Portugalia fiind una dintre cele mai vechi din lume. Sase dintre regii portughezi s-au nascut in Coimbra – capitala Portugaliei intre 1139 si 1256. In drum spre Lisabona, vom vizita Fatima – unul dintre cele mai importante lacasuri de cult dedicate Fecioarei Maria. Se viziteaza Capela ridicata pe locul unde si-a facut aparitia Fecioara. Seara sosire in Lisabona si cazare Hotel Sana Metropolitan 4**** Lisabona (www.sanahotels.com) sau similar.

04 August LISABONA
Mic dejun. Continuam cu vizitarea capitalei lusitane intr-un Tur de oras Lisabona. Dupa pranz, excursie optioanala la Sintra-Cabo de Roca, Cascais & Estoril. Declarata de UNESCO patrimoniu universal. Sintra a fost resedinta de vara a Regilor Portugaliei si adaposteste monumente de importanta istorica, exemple clasice ale arhitecturii portugheze. In Sintra vizitam Palatul National si vom avea un scurt timp liber in centrul orasului. Vom continua excursia cu Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale despre care poetul portughez Luis de Camoes scria: “in acest loc se termina pamantul si incepe marea”. Urmeaza o oprire in Cascais, un fost sat pescaresc care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita statiune de litoral unde se afla cel mai mare cazinou din Europa (pret valabil pentru min. 25 persoane participante: 50 Euro/persoana). Cazare Hotel Sana Metropolitan 4**** Lisabona (www.sanahotels.com) sau similar.

05 August LISABONA – ALGARVE – SEVILLA (490km)
Mic dejun. Ne luam la revedere de la Portugalia si ne indreptam spre Spania. Vom merge de-a lungul Golfului Cadiz si vom face un scurt popas in regiunea Algarve la Faro. Dupa-amiaza ajungem la Sevilla. Plimbare pietonala cu insotitorul de grup: Catedrala - o cladire impunatoare, a 3-a ca marime din Europa, unde se presupune a fi Mormantul lui Columb, Fortareata “Alcazar” (sec.X). Seara, optional Flamenco Show, o ocazie unica de a admira adevaratul dans flamenco. Tarife informative: 41 Euro/pers (Spectacol + 1 bautura), 69 Euro/pers (Spectacol + Tapas Dinner). Cazare hotel Sevilla Center 4**** (www.hotelescenter.com) sau similar.

06 August SEVILLA – TOLEDO – MADRID (540km)
Mic dejun. Excursia continua spre Toledo – oras monument national, inclus in Patrimoniul Unesco. Situat intre coline si inconjurat de raul Tajo, fosta capitala a Spaniei Vizigotice este un adevarat monument. Atractii: biserica Sf. Toma cu capodopera lui El Greco care ilustreaza “Funerariile Contelui Orgaz” . Apoi vom face o scurta plimbare pe jos in Cartierul Evreiesc cu Sinagoga El Transito, Muzeul Sefardi, biserica si manastirea San Juan de los Reyes construita in timpul “Regilor Catolici”. Intrari optionale la Catedrala din Toledo si Sinagoga del Transito (preturi informative: Catedrala - 8 EURO/ pers, Sinagoga – 3 EURO/ pers.). Sosire in Madrid in cursul serii. Cazare Hotel Rafael Ventas 4**** www.rafaelhoteles.com sau similar.

07 August MADRID – Capitala Spaniei
Mic dejun. Tur de oras panoramic Madrid: Torres Colon, Plaza Colon, Palacio de Justicia, Biblioteca Nacional, Plaza de Cibeles, Palacio de Comunicaciones, Muzeul Naval. Turul panoramic continua: Plaza Independencia, Banco de Espana, Puerta del Sol, Plaza Mayor, Basilica St. Francisco El Grande. Popas la Palatului Regal – resedinta oficiala a Regelui Juan Carlos si Regina Sophia. Este unul dintre cele mai frumoase palate din Europa (vizita exterioara). Turul continua cu Plaza de Espana si celebrul bulevard Gran Via.

Dupa amiaza, Excursie optionala la El Escorial aflat in apropierea Madridului, la poalele dealurilor Sierra de Guadarrama. Aici se afla San Lorenzo de El Escorial – complexul, format din manastire, palat si mausoleu regal, construit de Fil

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
26-Iul-12 - 08-Aug-12870

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR